Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 415274
Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 3 de juliol de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Resolució varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

-Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

-Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

-Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat vuitè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. El 17 de maig de 2023 es va emetre una proposta de resolució estimatòria del director general d'Energia i Canvi Climàtic (BOIB núm. 69, de 25 de maig de 2023).

6. En data 7 de juny de 2023 la senyora Leonor Cuenca Gaya, titular de l'expedient MOVESIII-2375/2021, va presentar al·legacions a la proposta de resolució estimatòria de l'ajut. Un cop  valorades les al·legacions presentades s'informa favorablement l'al·legació a la proposta de resolució i es proposa la concessió de l'ajut per un import de 4.500 €.

7. S'ha esgotat el termini de deu dies hàbils que es concedia per presentar al·legacions.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

3. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

4. El Reial Decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu. (BOE núm. 89, de 14 d'abril de 2021).

5. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu (BOIB núm. 88, de 3 de juliol de 2021), modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

6. L' Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció als beneficiaris que figuren en l'annex, d'acord amb el concepte i l'import que figuren en l'annex esmentat.

2. Autoritzar i disposar la despesa amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGenerationUE).

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han d'executar, pagar i justificar des del dia de la presentació de la sol·licitud fins al termini de dotze mesos des de la data des de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres d), e) i g) de l'apartat 2.1 de la resolució de la convocatòria, i des del 10 d'abril de 2021 fins al termini de dotze mesos des de la data de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres a), b), c) i f) de l'apartat 2.1 de la resolució esmentada.

4. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat onzè de la convocatòria de subvencions.

5. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat catorzè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021,modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

6. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

7. D'acord amb l'article 9.3.d de l'Ordre HFP/1030/2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió.

8. Sobre la compatibilitat d'ajuts amb el mercat interior (ajudes d'Estat)  s'aplica el següent:

a) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones físiques que realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, estan sotmesos als requisits i límits establerts en el Reglament (UE) nº 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu als articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea a les ajudes mínimis.

b) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones jurídiques que realitzin alguna activitat econòmica i/o mercantil, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat,  estan sotmesos al Reglament 651/2014 de la Comissió, de 177 de juny de 2014 (DOUE 187/1, de 26 de juny de 2014), per la qual es declaren determinades categories, d'ajuts compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles del Tractat, en la secció 7 sobre ajuts per a la protecció del medi ambient.

c) Els ajuts a la resta de beneficiaris que no realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, no estan sotmesos al Reglament 651/2014 ni al Reglament (UE) nº 1407/2013 i per tant queden fora de les ajudes d'Estat.

9. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Aquesta Resolució es dicta dins l'exercici de la gestió ordinària de la conselleria i sota una convocatòria que va ser aprovada abans de la  celebració del procés electoral.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 13 de juny de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo Per delegació del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 4/3/2021)

 

Annex I Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los la subvenció

Expedient

Data registre entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

Conce's

MOVESIII-491/2021

13/10/2021

GALMES FEBRER, GUILLEM

***3654**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.086,76

760,73

0000008959/2023

MOVESIII-614/2021

05/11/2021

LIDL SUPERMERCADOS, S.A.U.

***1952**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 22kW CALVIÀ

38.246,26

11.473,88

0000008960/2023

MOVESIII-622/2021

09/11/2021

BICARS ALVECO

***9617**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 3x22kW

8.557,23

2.567,10

0000008962/2023

MOVESIII-1183/2021

15/02/2022

SET HOTELS S.L.

***7575**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 44kW

5.984,86

1.795,46

0000008963/2023

MOVESIII-1184/2021

15/02/2022

SET HOTELS S.L.

***7575**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 2x22kW. Ciutadella

5.129,77

1.538,93

0000008964/2023

MOVESIII-1202/2021

16/02/2022

LIDL SUPERMERCADOS, S.A.U.

***1952**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 25 kW Manacor

38.246,26

11.473,88

0000008965/2023

MOVESIII-1446/2021

25/03/2022

BRILLOSA SL

***2081**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE HYUNDAI IONIQ 5 160kW 73kW RWD ENERGY amb desballestament

43.665,29

4.000,00

0000008966/2023

MOVESIII-1522/2021

06/04/2022

CASTILLO DE LUNA, REY EMILIO

***7212**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE Audi Q3 Sportback 45 TFSI e 180 kW (245 CV) S tronic Advanced

42.692,14

2.500,00

0000009075/2023

MOVESIII-1590/2021

20/04/2022

HOLISTIC LIFE CENTER INSTITUTE BRAND SL

***3689**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

1.802,30

540,69

0000009076/2023

MOVESIII-1767/2021

19/05/2022

CORTES FERRER, MARIA MAGDALENA

***8161**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE HYUNDAI KONA

31.553,72

7.000,00

0000009077/2023

MOVESIII-1784/2021

21/05/2022

RODRIGUEZ NAVARRO, FERMIN

***2735**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

15.962,81

7.000,00

0000008978/2023

MOVESIII-1823/2021

27/05/2022

COSTA RIVERA, CAROLINA

***4742**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.134,90

794,43

0000008979/2023

MOVESIII-1834/2021

31/05/2022

PONS MAS, ANTONIA

***3809**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLKSWAGEN ID.4

26.866,36

4.500,00

0000008980/2023

MOVESIII-1922/2021

15/06/2022

BUENO MÁRQUEZ, PEDRO ANTONIO

***5584**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

1.599,59

1.119,71

0000008981/2023

MOVESIII-2009/2021

30/06/2022

KOCH, REBECCA

****3148*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Mokka-e (MY22.0) GS line-e BEV 136 cv (100kW)

29.414,18

4.500,00

0000008982/2023

MOVESIII-2029/2021

04/07/2022

JAUME FEBRER, JORDI

***3736**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22kW

2.050,23

1.435,16

0000008983/2023

MOVESIII-2060/2021

11/07/2022

SOTO AGUILAR, NICOLAS PABLO

****1123*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW)

18.676,86

4.500,00

0000008984/2023

MOVESIII-2062/2021

11/07/2022

FUENTES-LOJO LASTRES, ALEJANDRO

***1693**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Jeep Renegade Trailhawk 1.3 PHEV 240hp E6d At Eawd

30.355,37

2.500,00

0000008985/2023

MOVESIII-2143/2021

21/07/2022

A.F. TRANS INTERNACIONAL S.L

***3462**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Kia EV6 Air RWD (Long Range)

38.580,02

2.900,00

0000008986/2023

MOVESIII-2155/2021

25/07/2022

SOLER MESTRE, JUANA

***4093**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW

2.546,89

1.782,82

0000008987/2023

MOVESIII-2203/2021

01/08/2022

BODEGA RIBAS SAT

***7599**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Fiat 500e 3+1 320km 87kW (118cv)

30.033,06

2.900,00

0000008988/2023

MOVESIII-2292/2021

16/08/2022

GINARD BIBILONI, JUAN

***7494**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot Nuevo 2008 136 Cv (100kW)

27.971,84

4.500,00

0000008989/2023

MOVESIII-2315/2021

19/08/2022

RAPADO MERINO, MIGUEL ÁNGEL

***3579**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

2.343,74

1.640,62

0000008990/2023

MOVESIII-2322/2021

22/08/2022

PENZO, CAROLIA ELIZABETH

****5221*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Mokka-e GS line-e BEV 136 cv (100kW)

30.590,49

4.500,00

0000008991/2023

MOVESIII-2324/2021

22/08/2022

JULIA TORRES, JUAN CARLOS

***0161**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Mokka-e GS line-e BEV 136 cv (100kW)

31.718,83

4.500,00

0000008992/2023

MOVESIII-2331/2021

24/08/2022

SANCHEZ RIOS, GREGORIO

***4065**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Kia e-Niro Drive amb repte demogràfic

31.739,05

4.950,00

0000008993/2023

MOVESIII-2338/2021

25/08/2022

EVANS, PETER

****8519*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

2.028,97

1.420,24

0000008994/2023

MOVESIII-2362/2021

29/08/2022

SOCIAS FUSTER, FERNANDO

***0864**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22 kW               

1.613,21

1.129,25

0000008995/2023

MOVESIII-2366/2021

30/08/2022

SASTRE BARROS, MARIA DE LES NEUS

***9828**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

18.223,14

7.000,00

0000008996/2023

MOVESIII-2373/2021

31/08/2022

GRACIA MATEU, ANGEL

***9814**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLKSWAGEN ID.4 Pure 109kW (149CV) amb desballestament

26.866,35

7.000,00

0000008997/2023

MOVESIII-2375/2021

31/08/2022

CUENCA GAYA, LEONOR

***9414**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L7e ZD D2S 0,1

18.351,79

4.500,00

0000009218/2023

MOVESIII-2376/2021

31/08/2022

SEGURA ARTIGUES, MARIA

***3875**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Audi Q3 45 TFSI e 180KW (245CV) S tronic S line amb desballestament

44.989,21

5.000,00

0000008998/2023

MOVESIII-2398/2021

05/09/2022

ALBO GOMEZ, JESUS ANGEL

***7796**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW amb repte demogràfic

1.630,00

1.304,00

0000008999/2023

MOVESIII-2401/2021

05/09/2022

LLUIS ABADIA SL

***8916**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE N1 Citroën ë-Jumpy Talla M Eléctrico 100 kW 75 kWh

36.234,10

2.900,00

0000009000/2023

MOVESIII-2402/2021

05/09/2022

LLUIS ABADIA SL

***8916**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Citroën ë-Jumpy Talla M Eléctrico 100 kW 75 kWh

36.234,10

2.900,00

0000009001/2023

MOVESIII-2409/2021

07/09/2022

GELABERT FELIU, GUILLEM

***3436**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Renault Nuevo ZOE ZE - 80 kW R110 Batería 50kWh amb repte demogràfic

25.373,46

4.950,00

0000009002/2023

MOVESIII-2418/2021

08/09/2022

BALEARES DE LIMPIEZAS SA

***2046**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Citroën ë-Berlingo 50 kWh Talla M

26.467,11

2.900,00

0000009003/2023

MOVESIII-2419/2021

08/09/2022

THOMAS POTTS, ANNE MARGARET

***4180**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Fiat 500e Berlina - Icon (87kW)

23.727,27

4.500,00

0000009005/2023

MOVESIII-2437/2021

13/09/2022

RIUSA II SA

***6324**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

2.000,00

600,00

0000009006/2023

MOVESIII-2439/2021

13/09/2022

ZAFORTEZA PASCUAL, JORGE

***2625**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

2.771,33

1.939,93

0000009007/2023

MOVESIII-2440/2021

13/09/2022

DAMETO ZAFORTEZA, ANGELA MARIA

***2187**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

2.363,43

1.654,40

0000009008/2023

MOVESIII-2452/2021

15/09/2022

GROHS, DIANA

****1608*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22 kW

3.156,25

2.209,37

0000009009/2023

MOVESIII-2458/2021

15/09/2022

AGUILÓ MORENO, LLUIS

***9564**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG ZS EV (130 kW) amb desballestament

25.851,24

7.000,00

0000009010/2023

MOVESIII-2460/2021

16/09/2022

PEREZ EXPOSITO, MONTSERRAT

***4629**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

17.524,44

7.000,00

0000009011/2023

MOVESIII-2469/2021

17/09/2022

INVERSIONES LOSER SL

***2742**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 22 kW Alaró

2.983,21

894,96

0000009012/2023

MOVESIII-2475/2021

19/09/2022

VILA VIDAL, MARIA MAGDALENA

***5424**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX amb desballestament

26.768,59

7.000,00

0000009013/2023

MOVESIII-2478/2021

19/09/2022

MORENO MARTINEZ, ANABEL

***6012**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE KIA SPORTAGE 1.6 T-GDI PHEV Drive 4x4 amb desballestament

34.152,98

5.000,00

0000009014/2023

MOVESIII-2484/2021

20/09/2022

ROTGER TORRENS, JUANA

***5847**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën Nuevo ë-C4 Eléctrico 100 KW amb desballestament

27.628,10

7.000,00

0000009016/2023

MOVESIII-2489/2021

20/09/2022

DE SINTAS ZAFORTEZA, DOLORES

***9979**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

2.555,38

1.788,77

0000009017/2023

MOVESIII-2490/2021

20/09/2022

RIERA SABATER, BARBARA

***1876**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

1.276,02

893,21

0000009018/2023

MOVESIII-2501/2021

22/09/2022

TAMARIT GARCIA, JESUS

***1886**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.028,10

719,67

0000009019/2023

MOVESIII-2507/2021

22/09/2022

COSTA COSTA, VICENTE

***5243**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE MG ZS EV (130 kW) amb desballestament

27.793,39

7.000,00

0000009020/2023

MOVESIII-2521/2021

26/09/2022

DANNENBERG, RALPH

****2258*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

2.561,16

1.792,81

0000009021/2023

MOVESIII-2524/2021

26/09/2022

GOMEZ MARQUES, ANTONIO

***6685**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.754,37

1.228,06

0000009022/2023

MOVESIII-2532/2021

27/09/2022

MENDEZ VARELA, MARIA

***7037**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Volkswagen ID.3 Pro 107 kW (145 CV)

33.432,46

4.500,00

0000009023/2023

MOVESIII-2542/2021

28/09/2022

UMBERT FIOL, BARTOLOME

***9625**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 170 CV (125 kW) STD amb desballestament i repte demogràfic

23.372,00

7.700,00

0000009024/2023

MOVESIII-2556/2021

30/09/2022

SLU, EMALLORCA TECHNOLOGY

***6000**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE DFSK MODELO SERES 3

31.150,00

2.900,00

0000009025/2023

MOVESIII-2559/2021

01/10/2022

CEINCO PORRERES, SL

***8742**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.046,28

313,88

0000009026/2023

MOVESIII-2571/2021

04/10/2022

SBERT OLIVER, ANTONI

***1858**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG ZS EV (130 kW)

26.388,43

4.500,00

0000009027/2023

MOVESIII-2580/2021

05/10/2022

GOMEZ MARQUES, ANTONIO

***6685**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Kia EV6 GT-Line RWD (Long Range) amb desballestament

38.016,53

7.000,00

0000009028/2023

MOVESIII-2600/2021

07/10/2022

NICOLAU MOREY, LLORENÇ

***1779**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 170 CV (125 kW) STD

23.372,00

4.500,00

0000009029/2023

MOVESIII-2601/2021

07/10/2022

CANO CAMACHO, FRANCISCO

***8667**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG Marvel R 212 Kw (4WD)

39.909,09

4.500,00

0000009030/2023

MOVESIII-2615/2021

11/10/2022

CONSTRUCCIONES Y PROMOCIONES HOGAR MALLORQUIN SL

***0816**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE Mercedes-Benz CLA Coupé (C118) 250 e

42.536,53

1.700,00

0000009031/2023

MOVESIII-2630/2021

14/10/2022

PIO DALLAS, CARLOS JONATHAN

***3529**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Plus

39.348,19

4.500,00

0000009032/2023

MOVESIII-2633/2021

14/10/2022

PAVIA CALONGE, BARTOMEU

***2772**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Nissan LEAF 62kWh e+ N-Connecta amb desballestament

30.743,80

7.000,00

0000009033/2023

MOVESIII-2646/2021

18/10/2022

ISLAIT SISTEMES INFORMATICS SA

***5438**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE TESLA MODEL Y Tracción trasera

43.239,67

2.900,00

0000009034/2023

MOVESIII-2778/2021

09/11/2022

IRIARTE TURNES, MATIAS

***6708**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Renault Megane E-TECH 100% eléctrico EV60 220 cv

37.607,85

4.500,00

0000009035/2023

MOVESIII-2952/2021

02/12/2022

ROCA CLUSELLAS, MARÇAL

***2498**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

V.P.R 7,4 kW

1.964,19

1.374,93

0000009207/2023

MOVESIII-2971/2021

07/12/2022

CALONGE CRUZ, JOSE MARIA

***5482**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e Silence S01

6.074,38

1.100,00

0000009036/2023

MOVESIII-3189/2021

10/01/2023

RIVERA COSTA, ANTONIO JOSE

***8208**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Hyundai TUCSON PHEV TGDI 1.6 265CV 4X4AT MAXX

34.205,37

2.500,00

0000009037/2023

MOVESIII-3191/2021

10/01/2023

GALAN BENAVIDES, MARIA CONCEPCIÓN

***4811**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.107,17

775,02

0000009038/2023

MOVESIII-3192/2021

10/01/2023

DANUS RIERA, MARINA

***2470**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Ultimate

43.769,67

4.500,00

0000009039/2023

MOVESIII-3193/2021

10/01/2023

POL MESQUIDA, ONOFRE

***9506**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Nissan LEAF 62kWh e+ N-Connecta

32.148,76

4.500,00

0000009040/2023

MOVESIII-3195/2021

11/01/2023

MARI TORRES, LAURA

***5456**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Fiat 500e amb desballestament

19.432,99

7.000,00

0000009042/2023

MOVESIII-3197/2021

11/01/2023

HUNZIKER HAHNER, ANDREAS

***1996**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Renault Nuevo Captur E-TECH Híbrido enchufable 117kW (160CV)

27.385,81

2.500,00

0000009043/2023

MOVESIII-3204/2021

12/01/2023

BOSCH ROSSELLO, VICENTE

***4630**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 11kW

2.612,09

1.828,46

0000009044/2023

MOVESIII-3210/2021

13/01/2023

SANCHEZ FERNANDEZ, JEHU

***6517**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE N1 MAXUS eDeliver 3 SWB 50kWh amb desballestament

32.136,78

9.000,00

0000009045/2023

MOVESIII-3211/2021

13/01/2023

DOMINGO FLAQUER, PEDRO

***6295**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE MG EHS Plug-in Hybrid 1.5T GDI 285 CV (209 kW)

30.520,66

2.500,00

0000009046/2023

MOVESIII-3213/2021

13/01/2023

ANTONIO ROSELLO CARDONA

 ***4999**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Renault Megane E-TECH 100% eléctrico EV40 130 cv standard charge

 29.577,51

4.500,00

0000009047/2023

MOVESIII-3214/2021

13/01/2023

LLONCHS AYALA, SILVIA ELENA

***6934**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.2kW

1.859,94

1.301,96

0000009048/2023

MOVESIII-3215/2021

13/01/2023

BARBOSA PANG-SJOE, IRIS

***2993**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Volvo C40 Recharge Eléctrico Core

32.313,26

4.500,00

0000009049/2023

MOVESIII-3216/2021

13/01/2023

BORDOY CAPRICE S.L.

***8366**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

5.455,97

1.636,79

0000009051/2023

MOVESIII-3218/2021

13/01/2023

SAMPOL REUS, JUAN

***5871**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE SMART FORTWO EQ

20.340,91

4.500,00

0000009052/2023

MOVESIII-3219/2021

13/01/2023

GONZALEZ PALOMO, DAVID

***0125**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE MG Marvel R amb desballestament i repte demogràfic

37.842,97

7.700,00

0000009053/2023

MOVESIII-3221/2021

16/01/2023

PEDRAZA ALCALA, INMACULADA CONCEPCION

***4053**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Fiat 500 BEV HATCHBACK MY22Icon 87kW (118cv)

25.495,87

7.000,00

0000009055/2023

MOVESIII-3222/2021

16/01/2023

NADAL BELLVER, GUIDA

***3386**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Audi Q4 40 e-tron Advanced

44.999,42

4.500,00

0000009056/2023

MOVESIII-3223/2021

16/01/2023

GARCIA DE CARLOS, LAURA

***7288**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Volvo C40 Recharge Plus

41.316,37

4.500,00

0000009057/2023

MOVESIII-3224/2021

16/01/2023

GARCIA CANO, JAVIER

***5300**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW)

16.652,89

4.500,00

0000009058/2023

MOVESIII-3226/2021

16/01/2023

CREUS RODRIGUEZ, AUREA MARINA

***7575**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 170 CV (125 kW)

23.909,19

4.500,00

0000009059/2023

MOVESIII-3227/2021

17/01/2023

CERDA MONCADAS, MARIA

***3995**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MINI COOPER SE

30.928,86

4.500,00

0000009061/2023

MOVESIII-3229/2021

17/01/2023

EL ENCINAR DE VALLDEMOSA S.A.

***0160**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 2x7.4kW amb repte demogràfic

8.289,42

3.315,77

0000009062/2023

MOVESIII-3232/2021

17/01/2023

COMERCIAL BORDOY S.L.

***0321**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

5.654,43

1.696,33

0000009063/2023

MOVESIII-3233/2021

17/01/2023

BARRAL GUERIN ROUCO, JESUS

***0413**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

V.E PEUGEOT 308 SW ALLURE PLUG IN HYBRID 180 EAT8

30.140,49

2.500,00

0000009066/2023

MOVESIII-3238/2021

18/01/2023

MARTINEZ SERRA, JOSE

***0461**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

18.353,51

7.000,00

0000009067/2023

MOVESIII-3244/2021

18/01/2023

GARCIA PORCEL, MATEO

***5682**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera amb desballestament

39.644,63

7.000,00

0000009068/2023

MOVESIII-3247/2021

19/01/2023

CLADERA LLADO, SEBASTIAN

***4392**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Kia EV6 Air RWD (Long Range)(Pack Comfort)

44.950,41

4.500,00

0000009069/2023

MOVESIII-3248/2021

19/01/2023

BOSCH ARANDA, MARIA LUISA

***3901**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4KW

2.299,60

1.609,72

0000009070/2023

MOVESIII-3249/2021

19/01/2023

NEGRE REYNES, VICENTE

***7145**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

18.760,33

7.000,00

0000009071/2023

MOVESIII-3251/2021

19/01/2023

PEREZ GONZALEZ, MARIA OLGA

***7397**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

V.E DACIA 5IE SPRING ELECTRIC 45(33kW)

18.559,22

7.000,00

0000009072/2023

MOVESIII-3253/2021

19/01/2023

OTERO PANZICA, DIEGO RODRIGO

***9854**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

V.E RENAULT TWINGO e-tech 60kW (20kWh)amb desballestament

20.403,02

7.000,00

0000009073/2023

MOVESIII-3256/2021

19/01/2023

CASTELLO PONS, GABRIEL

***7678**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG ZS EV (115 kW) amb desballestament i repte demogràfic

31.057,51

7.700,00

0000009074/2023