Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 422573
Composició de la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 21 de juny de 2023, el batle-president de l'Ajuntament d'Artà, ha dictat un Decret d'Integrants de la Junta de Govern Local, el qual es transcriu a continuació:

<<Exp. 2023/3729. Composició de la Junta de Govern Local

De conformitat en les atribucions que em confereix l'article 23 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local de 2 d'abril de 1995 i l'article 52 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, de 28 de novembre de 1986, dict la següent

RESOLUCIÓ

PRIMER.‑ Que la Junta de Govern Local, presidida per aquesta Batlia, estarà integrada per quatre regidors, número de regidors no superior al terci del número legal dels mateixos i que a continuació s'anomenen:

  • Manuel Galán Massanet, president
  • Maria Antònia Sureda Martí.
  • Maria Bel Llinas Pastor
  • Antonio Bonet Company.
  • Maria Isabel Nieto Sepúlveda

SEGON.‑ La Junta de Govern Local tindrà assignades les atribucions següents:

1.‑ L'assistència al batle en l'exercici de les seves atribucions.

2.‑ Les atribucions que el batle o qualque òrgan municipal li delegui o li atribueixin les lleis.

3.‑ Les atribucions, que aquesta batlia de forma expressa delega, i que a continuació s'enumeren:

a) Representar l'Ajuntament. (art. 21.1.g LBRL).

b) Dirigir, inspeccionar i impulsar els serveis i obres municipals.

c) Aprovar l'oferta d'ocupació pública d'acord amb el Pressupost i plantilla de personal aprovats pel Ple, aprovar les bases de les proves per a la selecció del personal i pels concursos de provisió de llocs de feina i distribuir les retribucions complementàries no fixes i periòdiques.

d) Les aprovacions dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no atribuïdes expressament al Ple, així com l'aprovació dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d'urbanització. (art. 21.1.j LBRL).

e) Les contractacions i concessions de tota mena quan el seu import no superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost ni, en qualsevol cas, els 6.010.121,04 €; incloses les de caràcter plurianual quan la seva duració no sigui superior a quatre anys, sempre que l'import acumulat de totes les anualitats no superi el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del Pressupost del primer exercici, ni la quantia assenyalada. (art. 21.1.ñ LBRL).

f) L'aprovació dels projectes d'obres i serveis quan sigui competent per la seva contractació o concessió i estiguin previstes en el Pressupost. (art. 21.1.o LBRL).

g) L'adquisició de béns i drets quan el seu valor no superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost ni els 3.005.060,52 €, així com l'alienació del patrimoni que no superi el percentatge ni la quantia assenyalats en els següents supòsits:

  • La de béns immobles, sempre que estigui prevista en el Pressupost.
  • La de béns mobles, excepte els declarats del valor històric o artístic que la seva alienació no es trobi prevista en el Pressupost. (art. 21.1.p LBRL).

h) L'atorgament de les llicències, excepte que les lleis sectorials l'atribueixin expressament al Ple o a la Junta de Govern Local (art. 21.1q LBRL)

i) Ordenar la publicació, execució i fer complir els acords de l'Ajuntament. (art. 21.1r LBRL)

j) Les restants que expressament li atribueixin les lleis i les que la legislació de l'Estat o les Comunitats Autònomes assignin al municipi i no atribueixin a altres òrgans municipals. (art. 21.1s LBRL),

k) Les competències que li delegui el Ple de l'Ajuntament.

TERCER.- Que, en compliment de lo disposat a l'article 112 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, la Junta de Govern Local celebrarà sessió ordinària cada setmana, fixant‑se per a tal efecte, preferentment, els dijous.

QUART.‑ De la present resolució es donarà coneixement al Ple a la primera sessió que se celebri, i es notificará, a més a més, personalment, als designats i es publicará al Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia de la present resolució, conforme estableix el punt 1 de l'article 23 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, i a l'article 52.4 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.>>

 

Artà, data de la signatura electrònica (27 de juny de 2023)

El batle Manuel Galán Massanet