Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ D'ATENCIÓ I SUPORT A LA DEPENDÈNCIA I PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 421538
Resolució de la gerent de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears per la qual s'aprova la llista d’aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per a les diferents categories i especialitats a l'illa de Menorca i s’adjudiquen els llocs de treball corresponents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

En data 25 de maig de 2023 la gerent de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears va dictar una resolució per la qual es va aprovar la llista informativa de les persones aspirants igual al 120% del nombre de llocs convocats en el procés excepcional d'estabilització per a cobrir places de personal laboral pel sistema de concurs de mèrits.

En la mateixa llista informativa es va requerir les persones aspirants perquè en el termini de 10 dies hàbils acreditin, mitjançant l'aportació de la documentació original o còpies autèntiques, els mèrits i els requisits al·legats en la declaració responsable. Així mateix, dins aquest termini les persones aspirants han de presentar un escrit d'elecció de llocs de treball oferts, per ordre de preferència.

Un cop comprovat el compliment dels requisits per ser contractats/des com a personal laboral fix i, seguint l'ordre obtingut en les puntuacions de la llista definitiva de valoració de mèrits i, aplicats els desempats quan escaigui, el Tribunal va elevar a la gerent de la Fundació la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs.

Tenint en compte tot això, dicto la següent

Resolució

1. Aprovar les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per a les diferents categories i especialitats, a l'illa de Menorca.

2. Adjudicar els llocs de feina inclosos en la oferta pública d'estabilització aprovats per l'Acord del Patronat de la Fundació de 23 de maig de 2022, d'acord amb la distribució que consta a l'annex 1 de les bases publicades en el  Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 168 de 27 de desembre de 2022.

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la Fundació.

Interposició de recursos

Aquesta Resolució es pot impugnar davant l'ordre jurisdiccional social, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s'hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni s'hagi d'interposar preceptivament una reclamació prèvia a la via judicial social.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (27 de juny de 2023)

La gerent Alexandra Pavlovic

 

ANNEX

GRUP B

C-38-MEN-B TÈCNIC/A TITULAT/ADA DE GRAU MITJÀ. TREBALL SOCIAL (PIA)

***0513**    ALCARAZ PONS, ESTER CATALINA                  S. Gen. Men (L02720045)

***0410**    VILLEYRA SAN ANASTASIO, JUDIT                  S. Gen. Men (L02720045)

***0479**    SALES ORFILA, JUANA MARIA                           S. Gen. Men (L02720045)

***0269**    CARRERAS VIDAL, PILAR                                    S. Gen. Men (L02720045)

***5158**    CUCALÓN FERNÁNDEZ, MARÍA JESÚS            S. Gen. Men (L02720045)

C-39-MEN-B TÈCNIC/A TITULAT/ADA DE GRAU MITJÀ. VALORACIÓ DE LA DEPENDÈNCIA

***0256**    GIL TOMÁS, NÚRIA                                             S. Gen. Men (L02720046)

 

GRUP D

C-40-MEN-D AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA

***9505**    DÍAZ PRETUS, MARCELA                             S. Gen. Men (L02750023)    

***0344**    GOMILA GARCÍA, Mª GRACIA                     S. Gen. Men (L02750023)