Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 414541
Resolució del secretari general de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, de 23 de juny de 2023, per la qual es disposa la publicació del cessament del personal eventual de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d'un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de treball considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera. També estableix que el president o presidenta i els consellers o conselleres disposen lliurement el nomenament i el cessament del seu personal eventual, nomenaments i cessaments que s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El mateix article afegeix que, en tot cas, el personal eventual cessa automàticament quan cessa l'autoritat que el va nomenar, com també en cas de renúncia.

Mitjançant el Decret 5/2023, de 23 de juny, (BOIB núm. 85, de 23 de juny), es declara el cessament del senyor Josep Marí Ribas com a conseller de Mobilitat i Habitatge. Com a conseqüència d'aquest cessament es produeix, automàticament, el cessament de tot el personal eventual, nomenat, al seu dia, pel conseller de Mobilitat i Habitatge.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Disposar la publicació de la relació de personal eventual que ha cessat automàticament en el moment en què s'ha produït el cessament del conseller de Mobilitat i Habitatge, i agrair-los els serveis prestats:

— Milena Herrera García, cap de Gabinet.

— Bárbara Amorós Matamoros, responsable de Comunicació.

— Maria Pizà Nicolau, interlocutora parlamentària.

2. Disposar que aquests cessaments tenen efectes des del dia 23 de juny de 2023.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (23 de juny de 2023)

El secretari general de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge Francesc Ramis Oliver