Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 413514
Nomenament de Tinències de Batle i regidories delegades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle en data 21 de juny de 2023 va dictar el següent Decret, que es transcriu literalment:

En virtut de les atribucions que per Llei em són conferides, especialment les assenyades a l'art. 41 del RD 2.568 de 28 de novembre de 1986, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (ROF), i més concretament les establertes als articles 43 i 44 del ROF així com l'establert a l'art. 23 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, i més concretament a l'art. 46 i ss del ROF.

Primer.- Nomenar Tinents de Batle a les següents regidores:

Primer Tinent de Batle: Sra. Catalina Coll Isern.

Segona Tinent de Batle:  Sra. Leticia Bonnin León.

Tercera Tinent de Batle:  Sra. Maria dels Angels López Pujol.

Els Tinents de Batle, com a tals, els correspondrà substituir en la totalitat de les funcions i per ordre del seu nomenament al Batle en els supòsits d'absència, malaltia o impediment que l'impossibiliti per a l'exercici de les seves atribucions, així com exercir les funcions de Batle en els supòsits de vacant a la Batlia fins la presa de possessió del nou Batle.

Segon.- Designar els regidors/res com a encarregats/des de les àrees que es diran:

  • Delegar les àrees d'igualtat, serveis socials, salut, gent gran, solidaritat i protocol, i la tinença de Batlia a la Sra. Catalina Coll Isern.
  • Delegar les àrees d'Hisenda, pressuposts, festes, contractació pública socialment responsable, transparència, cementeri i desenvolupament local i la regidoria d'Hisenda i festes a la Sra. Maria dels Angels López Pujol.
  • Delegar les àrees d'educació, cultura,  participació ciutadana, administració electrònica i la regidoria d'Educació, Cultura i Modernització a la Sra. Juana Ayarte Garcías.
  • Delegar les àrees de Medi Ambient, Mobilitat, Joventut, Agricultura i Benestar Animal i la regidoria de Medi Ambient i mobilitat al Sr. Arnau Miralles Ferrer.
  • Delegar les àrees de fires, mostres, esports, comerç, mercat i comunicació i la regidoria de Fires i esports a la Sra. Leticia Bonnin León.

Totes les delegacions seran de les compreses a l'article 43.5 b) del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (RD 2568/86), que comprèn la direcció interna i gestió dels serveis corresponents, sense incloure la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

Tercer.-Notificar el present Decret als interessats/des per al seu coneixament i efectes oportuns.

Quart.-Publicar el present Decret al Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la signatura de la present Decret.

Cinquè.- Donar compte al Ple de l'Ajuntament d'aquesta resolució en la primera sessió que celebri.

 

Santa Eugènia a la data de la signatura electrònica (23 de juny de 2023)

El  batle José Luís Urraca Martín