Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 412533
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de rectificació d’errades i modificació de la composició dels membres del Tribunal qualificador establert en l’annex de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es designen els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l’Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022, es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 27 de març de 2023, es varen designar els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 40, de 30 de març).

3. En el BOIB núm. 82, de 17 de juny, es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 14 de juny de modificació de la composició dels membres del Tribunal qualificador establert en l'annex 6 de la Resolució publicada el 20 de desembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

S'ha advertit que, per error, en aquesta Resolució es va modificar la composició del Tribunal de les categories Empleat/da de serveis, Peó especialista (Grup E, nivell 7) i Peó (Grup E, nivell 8), del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La composició del tribunal esmentat en el paràgraf anterior s'ha de mantenir d'acord amb l'annex 6 de la la Resolució per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

4. D'altra banda, s'ha de modificar la composició del Tribunal de les categories de Peó especialitzat i Socorrista (Grup E, nivell 7) i de Peó, Netejador i Mosso de suport (grup E, nivell 8), designat per la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 27 de març de 2023, per la qual es varen designar els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 40, de 30 de març).

Atesa la impossibilitat actual del senyor Miquel Solivellas Aguiló d'exercir com a president del Tribunal esmentat en el paràgraf anterior, s'ha de designar una altra persona com a president del tribunal esmentat.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de marc, de regim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de marc, de la funció publica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació publica de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Rectificar i deixar sense efecte la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 14 de juny de modificació de la composició dels membres del Tribunal qualificador establert en l'annex 6 de la Resolució publicada el 20 de desembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 82, de 17 de juny 2023).

Mantenir la composició del Tribunal Qualificador establert en l'annex 6 de la Resolució publicada en el BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en els termes establerts a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Modificar la composició del Tribunal establert en l'annex de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 27 de març de 2023 es varen designar els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023).

Designar com a nova presidenta del Tribunal de la convocatòria esmentada, de les categories de Peó especialitzat i Socorrista (Grup E, nivell 7) i de Peó, Netejador i Mosso de suport (grup E, nivell 8), la senyora Marina Aramburu-Zabala Riera, mantenint-se la resta de membres del Tribunal.

3. Publicar la composició completa del tribunal esmentat en el punt anterior a l'annex 2 d'aquesta resolució.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la seu electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en la pàgina web http://oposicions.caib.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un demanda davant el Jutjat del Social en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 69 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la Jurisdicció Social.

 

(Signat electrònicament: 22 de juny de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX 1 Tribunal qualificador del procés selectiu per a l'accés a diverses categories del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (convocatòria BOIB núm. 165, de 20 de desembre)

Tribunal de les categories Empleat/da de serveis, Peó especialista (Grup E, nivell 7) i Peó (Grup E, nivell 8)
 

President: Solivellas Aguiló, Miquel

Suplent: Plata Buades, Antonio

Vocal 1: Vaillo Martín, Francisco

Suplent: León García, José Manuel

Vocal 2: Torrens Piris, Mariana

Suplent: Reus Morey, Francisca

 

ANNEX 2 Tribunal qualificador del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (convocatòria BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022)

Tribunal de les categories de Peó especialitzat i Socorrista (Grup E, nivell 7) i de Peó, Netejador i Mosso de suport (grup E, nivell 8)

Presidenta: Aramburu-Zabala Riera, Marina

Suplent: Plata Buades, Antonio

Vocal 1 titular: Torrens Marqués, Gabriel

Suplent: Alorda Mulet, Matías

Vocal 2 titular: Torres Pérez, Emilia

Suplent: Vidal Rotger, Magdalena