Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 412474
Decret de la Batlia Presidència, núm. 1624/2023, de 19 de juny, de nomenament de tinents de batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Sra. Batlessa Presidenta d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres, ha adoptat el Decret, núm. 1624/2023, de 19 de juny, de Nomenament de Tinents de Batlia, que literalment diu així:

“La Sra. Estefanía Gonzalvo Guirado, Batlessa Presidenta de l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Andratx, per acord del Ple de la Corporació Municipal reunit en sessió extraordinària dia 17 de juny de 2023, i de conformitat amb el que disposa l'article 46 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règimen Jurìdic de les Entitats Locals de 28 de novembre de 1986, i a la Llei 20/2006, de 15 de desembre Municipal i de Règimen Local de les Illes Balears, al respecte; tinc a ben en dictar la següent

RESOLUCIÓ

PRIMER.-Nomenar Tinents de Batlia als Regidors següents:

  • 1r. Tinent de Batlia al Sr. Juan Forteza Bosch
  • 2n. Tinent de Batlia a la Sra. Magdalena Juan Pujol
  • 3r. Tinent de Batlia a la Sra. Beatriz Casanova Fuentes
  • 4t. Tinent de Batlia al Sr. Antoni Nicolau Martón
  • 5è. Tinent de Batlia al Sr. Ivan Sánchez Sánchez

SEGON.-Als Tinents de Batlia els hi correspondrà substituir a aquesta Batlia en la totalitat de les seves funcions i per ordre del seu nomenament, en els casos d'absència, malaltia o impediment que li imposibiliti per a l'exercici de les seves atribucions.

TERCER.-Comunicar aquest Decret als Tinents de Batlia nomenats, fent-lis constar que hauran de mantenir informat a aquest Ajuntament de l'exercici de les seves atribucions com a Batle/ssa accidental, i no podran, durant el citat exercici, ni modificar les delegacions ja efectuades per aquest Ajuntament amb anterioritat, ni atorgar-ne altres novas.

QUART.-De la present resolució se´n donarà compte al Ple en la primera sessió que celebri, i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici, de la seva efectivitat des del dia següent de la present Resolució.

CINQUÈ.-Queden derogats els Decrets i Resolucions així com qualsevol altre resolució que s'oposi al contigut del present Decret.”

El qual es fa públic pel seu coneixement en general.

 

(Signat electrònicament: 19 de juny de 2023

La batlessa-presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)