Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 412196
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 79/2023, de 22 de juny, relatiu a la revocació de la delegació de la presidència del Consorci de Residus i Energia de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els articles 7 i 15 dels estatuts del Consorci de Residus i Energia de Menorca, estableixen que la presidència correspon a la persona que exerceixi el càrrec de president/a del Consell Insular de Menorca, però que la podrà delegar en qualsevol conseller o consellera.

D'acord amb l'anteior, mitjançant el Decret de Presidència núm.171 de 12 de juliol de 2021 (BOIB núm. 94, de 15.7.2021), vaig delegar la presidència del Consorci de Residus i Energia de Menorca en el conseller executiu cap del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, senyor José Antonio Juaneda Mercadal, per coherència amb el sector de matèries que té encomanades el seu departament.

Atès l'escrit de renúncia al càrrec electe i conseller executiu presentat pel senyor José Antonio Juaneda Mercadal en data 21 de juny de 2023 i a la resta de càrrecs i responsabilitats que li són inherents (Reg. entrada núm. GE/025113/2023).

Atès que en l'escrit esmentat el conseller sol·licita que, de ser possible, els efectes del cessament en els càrrecs es produeixi en la mateixa data, i tenint en compte que està convocat un ple extraordinari per al proper dia 26 de juny de 2023 per a la presa de raó de la seva renúncia com conseller electe i que he resolt el seu cessament com a conseller executiu amb efectes de la mateixa data.

En ús de les facultats que em confereix l'ordenament jurídic vigent,

RESOLC

Primer. Revocar, amb efectes de 26 de juny de 2023, la delegació de la presidència del Consorci de Residus i Energia de Menorca efectuada en el conseller executiu cap del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, senyor Josep Juaneda Mercadal, i, en conseqüència assumir-ne la presidència.

Segon. Notificar aquesta resolució a les persones interessades i publicar el seu contingut en

el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici que tengui efectes des del moment de la seva adopció.

Tercer. Donar-ne compte al ple en la primera sessió que tenguí.

 

Maó, 22 de juny de 2023

Per delegació de la presidenta, La secretària Rosa Salord Olèo (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)