Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 412134
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública en funcions, mitjançant la qual es rectifiquen les errades de la Resolució de 6 de juny de 2023, per la qual s’aproven les bases del procés de reclassificació del personal del Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor -a, caporal –a i operador –a de comunicacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 20 de juny de 2023, aquest conseller executiu en funcions ha resolt:

«Atès:

1. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública en funcions de dia 6 de juny de 2023, es van aprovar les bases que han de regir la convocatòria del procés de reclassificació del personal funcionari del Servei de Bombers del  Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor –a, caporal –a i operador –a de comunicacions, derivat del canvi d'enquadrament d'aquestes places del subgrup C2 al subgrup C1. Aquesta Resolució es va publicar en el BOIB núm.78, de 13 de juny de 2023.

2. S'ha detectat l'existència d'una errada en l'apartat b) de la base 2.1 de l'esmentada Resolució, en el qual es recull el requisit relatiu a la possessió de la titulació exigida per prendre part en la convocatòria del procés de reclassificació, que cal esmenar.

3. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, permet que les Administracions públiques puguin rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, les errades materials, de fet o aritmètiques existents en els seus actes.

Per tot l'exposat, procedeix adoptar la següent

RESOLUCIÓ

Rectificar les errades de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública en funcions de dia 6 de juny de 2023, mitjançant la qual es van aprovar les bases que han de regir la convocatòria del procés de reclassificació del personal funcionari del Servei de Bombers del  Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor –a, caporal –a i operador –a de comunicacions, derivat del canvi d'enquadrament d'aquestes places del subgrup C2 al subgrup C1 (BOIB núm.78, de 13 de juny de 2023), en els termes següents:

En l'apartat b) de la base 2.1, relativa als requisits per prendre part en la convocatòria del procés de reclassificació,

ON DIU

“b) Estar en possessió de la titulació que s'indica a continuació o estar en condicions d'obtenir-la en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds:

  • Per al personal amb la categoria de bomber –a conductor –a i caporal –a, acreditar les competències professionals, mitjançant certificat de professionalitat de la formació següent:

  • Títol de tècnic en emergències  i protecció civil o acreditació equivalent

  • Títol de batxiller o titulació equivalent.

  • Per al personal amb la categoria d'operador -a de comunicacions: el títol de batxiller o equivalent.”

HA DE DIR

“b) Estar en possessió de la titulació que s'indica a continuació o estar en condicions d'obtenir-la en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds:

  • Per al personal amb la categoria de bomber –a conductor –a i caporal –a, acreditar les competències professionals, mitjançant certificat de professionalitat de la formació corresponent al títol de tècnic en emergències  i protecció civil o acreditació equivalent, o el títol de batxiller o titulació equivalent.

  • Per al personal amb la categoria d'operador -a de comunicacions: el títol de batxiller o equivalent.”»

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació d'aquest recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no s'ha rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant això, si escau,  es pot interposar qualsevol altre recurs que consideri oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (21 de juny de 2023)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, en funcions Josep Lluís Colom Martínez (Decret de 26-01-2021, BOIB núm. 12, de 28-01-2021)