Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 409077
Nomenament de tinents-batle i regidors delegats de l'Ajuntament de Campanet

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fent públic que mitjançant Decret de Batlia núm. 48, de data 21/06/2023, s'ha resolt el següent:

<<Nomenar els Tinents de Batle i realitzar a favor dels mateixos, les delegacions que es detallen, consistents en seguiment de l'actuació municipal en els àmbits següents:

Francesc Garau Figuerola: tinent batle 1r i regidor delegat de les àrees de: Esports, Festes, Medi ambient i entorn rural.

Martina Pons Serra: tinent batle 2ª i regidora delegada de les àrees de: Igualtat, participació i transparència, Joventut, Serveis socials i sanitat.

Maria Pérez Morell: tinent batle 3ª i regidora delegada de les àrees de: Educació, Gent major i Cultura.

La gestió corresponent a les àrees d'Hisenda, Urbanisme, Promoció econòmica local, Manteniment i serveis generals i Seguretat Ciutadana seran de competència del Batle.

La delegació decretada es refereix a la facultat de dirigir els serveis corresponents a l'àrea encomanada i gestionar-los en general, sense que això suposi la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers, sinó que es dictaran propostes per al seu examen per la Batlia, la Junta de Govern o el Ple.

Conformement l'article 44 del RD 2568/1986, de 28 de novembre, la present delegació d'atribucions de Batlia donarà efectes des del dia següent al de la data d'aquest Decret, es publicarà al Tauló d'Edictes de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial d'Illes Balears; I es donarà compte al Ple de la Corporació>>.

 

Campanet, a data de la signatura electrònica (21 de juny de 2023)

El secretari Carlos A. Llorente Sánchez.