Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 409045
Resolució del President de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears per la qual s'amplia el termini per a la presentació de candidatures per als guardons “Premis del Turisme de les Illes Balears” per l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- El 27 de maig de 2023, BOIB núm. 70, es va publicar la Resolució del  president de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears de 25 de maig de 2023, per la qual es publiquen les bases de la convocatòria pública per a la concessió dels Guardons "Premis Turisme de les Illes Balears" per a l'any 2023.

2.- El termini de presentació de candidatures finalitza inicialment el 7 de juliol de 2023 inclòs. En relació a les eleccions celebrades dia 28 de maig de 2023, els ajuntaments s'han constituït el 17 de juny, el Parlament de les Illes Balears està previst el 27 de juny i els Consells Insulars el 8 de juliol.

Aquesta situació, fa que es pugui veure afectat l'objecte d'aquesta convocatòria que no es cap altre que reconèixer l'esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions tant públiques com privades a favor del turisme, i servir d'instrument per estimular comportaments professionals i iniciatives que col·laborin a millorar la imatge turística de les Illes Balears i dels seus serveis turístics.

Degut a aquesta circumstància, per a facilitar la presentació de candidatures per part de les administracions públiques locals i insulars, es fa necessària i es justifica l'ampliació del termini de presentació de candidatures.

Fonaments de Dret

1. Article 8.1 del Decret 18/2018, de 22 de juny, pel qual es reorganitza, reestructura i regula l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i modificat pel Decret 4/2022 de 28 de febrer, de modificació dels Estatuts de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears.

Per tot l'exposat,

Resolc

Primer.- Ampliar el termini per a la presentació de candidatures, per als guardons “Premis del Turisme de les Illes Balears”, fins el 21 de juliol de 2023, inclòs.

Segon.- Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (20 de juny de 2023)

El president de l'AETIB, en funcions (Art.27 de la Llei 1/2019 de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears) Rubén Castro Ortega (Per Resolució del President de l'AETIB  de 1 de desembre de 2022, de delegació de firma)