Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 409528
Resolució del secretari general de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 20 de juny de 2023 per la qual es disposa la publicació del cessament del personal eventual de la Presidència de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d'un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de treball considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera. També estableix que el president o presidenta i els consellers o conselleres disposen lliurement el nomenament i el cessament del seu personal eventual, nomenaments i cessaments que s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El mateix article afegeix que, en tot cas, el personal eventual cessa automàticament quan cessa l'autoritat que el va nomenar, com també en cas de renúncia.

Mitjançant el Reial decret 522/2023, de 19 de juny (BOIB núm. 83, de 20 de juny), es va declarar el cessament de la senyora Francesca Lluch Armengol i Socias com a presidenta de les Illes Balears. Com a conseqüència d'aquest cessament es produeix, automàticament, el cessament de tot el personal eventual, nomenat, al seu dia, per la presidenta de les Illes Balears.

D'acord amb l'article 3.2 del Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la Secretaria General de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat dona assistència i suport a la Presidència de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Disposar la publicació de la relació de personal eventual que ha cessat automàticament en el moment en què s'ha produït el cessament de la presidenta de les Illes Balears, i agrair-los els serveis prestats:

— Alberto Magro Hernández, cap de la Secretaria d'Estratègia.

— Miquel Rosselló Julià, cap de la Secretaria de Protocol i Relacions Públiques.

— Àgueda Quiñonero Banegas, cap de la Secretaria de Presidència i d'Atenció Ciutadana.

— Luis Miguel Planas Zotes, cap de la Secretaria de Comunicació.

— Jaume Colom Delgado, cap de la Secretaria de Projectes.

— Pau Thomas Pérez, assessor tècnic.

— Carmen Buades Ávila, assessora tècnica.

2. Disposar que aquests cessaments tenen efectes des del dia 19 de juny de 2023.

 

(Signat electrònicament: 20 de juny de 2023)

El secretari general de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat Benito Prósper Gutiérrez