Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 407955
Modificació no substancial del conveni urbanístic de gestió subscrit entre l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i les entitats Es Cap des Metge S.L. y Propuestas y Promociones Santa Eulalia 2016 SL

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat per la Junta de Govern Local en sessió de l'1 de juny de 2023, la modificació no substancial del conveni urbanístic de gestió subscrit entre l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu i les entitats  Es Cap des Metge S.L. i Propuestas y Promociones Santa Eulalia 2016 SL, el qual va ser aprovat per la Junta de Govern Local en data 06 d'octubre de 2022 i publicat al BOIB núm. 140 de 20.10.2022, de conformitat amb l'establert a l'article 98.3 de la Llei 12/2017 de 29 de desembre, de Urbanisme de les Illes Balears, es sotmet a informació pública per un termini d'un mes comptat des de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La modificació introduïda consisteix, exclusivament, en el canvi de la planta soterrani destinada a aparcament que es lliurarà a l'ajuntament, passant a ser la planta PS-2, en lloc de la PS-1 que estipula el conveni aprovat.

Durant aquest termini, el text del Conveni urbanístic modificat podrà ser examinat per qualssevol interessat en les dependències municipals del departament d'Urbanisme situat al carrer Marià Riquer Wallis núm. 4, 3a. planta, per què es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament (https://www.santaeulalia.net).

 

Santa Eulària des Riu (signat electrònicament: 15 de juny de 2023)

L'alcaldessa en funcions María del Carmen Ferrer Torres