Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 407025
Extracte de l’acord del Consell Rector de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera en sessió de caràcter extraordinari de 23 de maig de 2023, relatiu a l’aprovació de les bases i la convocatòria que regulen el concurs de fotografia nocturna Menorca Starlight (Exp. 03145-2023-000003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 703268

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

 

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/703268):

Primer. Beneficiaris.

Pot participar qualsevol persona física sense límit d'edat.

Segon. Objecte

Difondre el coneixement de Menorca com a destinació Starlight i poder mostrar la qualitat excepcional d'observació del cel nocturn de l'illa, així com per protegir, salvaguardar, conservar i divulgar el patrimoni natural protegit de la contaminació lumínica en un territori excel·lent per a la contemplació del cel estrellat.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Rector de l'Agència Menorca Reserva de Biofera en sessió de carácter extraordinari de 23.05.2023.

Quart. Import

S'estableixen els següents premis:

  • 1r premi de cada categoria. Dotada amb un val per import de 300 euros que es podrà bescanviar per productes o serveis de la marca Menorca Reserva de Biosfera.

  • 2n premi de cada categoria. Dotada amb un val per import de 150 euros que es podrà bescanviar per productes o serveis de la marca Menorca Reserva de Biosfera.

  • Menció d'honor

L'import màxim de la despesa derivada de l'atorgament dels premis a les persones que resultin guanyadores serà de 2.250 €.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar fotografies al concurs anirà des del dia de publicació en el BOIB de la convocatòria del concurs i les bases que el regeixen, fins al 31 d'octubre de 2023.

Sisè. Altres dades

Cada participant podrà presentar un màxim de 5 fotografies al concurs. Totes les fotografies que presenti han de ser de la seva autoria, i amb la participació al concurs assumeix aquest compromís.

La temàtica del concurs és el cel nocturn de la Reserva de Biosfera de Menorca.

 

La inscripció al concurs és totalment gratuïta.

 

 Maó, 15 de juny de 2023

Per delegació de la presidenta El secretari del Consell Rector
Octavi Pons Castejón
(Decret 20/2000, de 21 de gener)
(BOIB núm. 13 de 30-1-2020