Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 407010
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 22 de maig de 2023, relatiu a l’aprovació de les bases i la convocatòria que regeixen la concessió d’ajuts al lloguer d’habitatges que estan adherits al Lloguer Ètic del Consell Insular de Menorca per l’any 2023 (Exp. 5105-2023-000003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 BDNS 702471

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/702471).

Primer. Beneficiaris.

Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques o jurídiques, o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat sens personalitat jurídica, sempre que es compleixin les condicions següents:

  • Que siguin titulars d'un o més habitatges buits en condicions de ser llogats.

  • Que siguin titulars d'un o més habitatges destinats al lloguer d'estades curtes i que vulguin destinar a lloguer de llarga durada.

S'entén com a titular d'un habitatge la persona que tengui un dret real sobre aquest que la faculta a llogar-lo com arrendador (en règim de propietat, lloguer, usdefruit o qualsevol altre dret que els faculti per cedir-ne l'ús).

  • Que estiguin adherides a Lloguer Ètic i hagin formalitzat un contracte de lloguer ètic en el moment de presentar la sol·licitud.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquestes bases és establir i regular els ajuts econòmics del Consell Insular de Menorca destinats a les persones propietàries que hagin adherit el seu habitatge a Lloguer Ètic abans del 24 de juny de 2023.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en la sessió de caràcter ordinari de 22 de maig de 2023.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 37.125 € (trenta-set mil cent vint-i-cinc euros), amb el següent desglossament:

Línia 1: Ajuts dirigits a persones propietàries que hi adhereixen un immoble que ja tenen llogat, amb un import total de 5.067.56 €.

Línia 2: Ajuts dirigits a persones propietàries d'immobles buits que adhereixen els seus immobles perquè es lloguin per Lloguer Ètic, amb un import total per aquesta línia de 32.057,44 €.

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds restarà obert a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) fins al 2 de novembre de 2023, o fins que hi hagi crèdit en la partida corresponent.

Sisè. Altres dades

L'import màxim que es podrà concedir per sol·licitud serà de 525,24 € en el cas dels ajuts de la línia 1 de la convocatòria i de 3.325,24 € en el cas que els ajuts siguin de la línia 2.

 

 Maó, 13 de juny de 2023

Per delegació de la presidenta El secretari del Consell Executiu
Octavi Pons Castejón
(Decret 427/2019, d'11 de juliol)
(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)