Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 406917
Nomenament de membres de la junta de govern local i de tinents de batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució de batlia

Nomenament de membres de la junta de govern local i de tinents de batle

(Exp. núm. 680/2023)

1. Fets.

La junta de govern local és un òrgan obligatori en els municipis de més de 5.000 habitants.

L'última xifra oficial de població, a 01.01.2022, és de 5.811 (cinc mil vuit-cents onze) habitants empadronats a Alaró, (Reial decret 1037/2022, de 20 de desembre, pel qual es declaren oficials les xifres de població resultants de la revisió del Padró municipal referides a l'1 de gener de 2022; BOE núm. 305, de 21.12.2022).

2. Fonaments de dret.

Article 23 de la Llei autonòmica 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, sobre la junta de govern local.

Article 23, apartats 1 i 3, de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, en relació a la junta de govern local i als tinents de batle.

3. Resolució.

En exercici de l'atribució que me confereix la normativa esmentada,

Resolc:

1r.- Nomenar membres de la junta de govern local els següents regidors:

Lorenç Rossellló Campins, del grup municipal Partido Popular (PP)

Catalina Maria Cifre Rosselló, del grup municipal PP

Andreu Homar Campins, del grup municipal PP

Maria Antònia Martorell Campins, del grup municipal PP

2n.- Designar els següents tinents de batle:

1r. Tinent de batle: Llorenç Rosselló Campins

2n. Tinenta de batle: Catalina Maria Cifre Rosselló

3r. Tinent de batle: Andreu Homar Campins

4ta. Tinenta de batle: Maria Antònia Martorell Campins

3r.- Retre compte d'aquesta resolució al ple de l'ajuntament en la primera sessió que celebri, ordeno la seva notificació als designats i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat a partir de demà.

Cosa que fem pública per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la batlia, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Alaró, 19 de juny de 2023

El batle Llorenç Perelló Rosselló