Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 406766
Decret de nomenament dels regidors/res com a delegats/ades a les distintes àrees de gestió

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa, en data de  19 de juny de 2023, ha dictat la resolució següent:

DECRET DE BATLIA

En aplicació de les atribucions que em confereixen els articles 43 i següents i 115 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, en relació amb l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, resolc:

1. Nomenar com a delegats/ades a les distintes àrees de gestió d'aquest Ajuntament, els/les regidors/es següents:

  • Sebastià Sureda Mas: Urbanisme, activitats, hisenda, servei d'aigües i policia local.
  • Rafel Adrover Obrador: Medi ambient, platges i sanitat.
  • Jaume Vidal Pons: Esports, protecció civil i, conjuntament amb Aina Manresa, gent gran de Campos, més suport a la brigada d'obres i serveis i suport a participació ciutadana.
  • Aina Manresa Monserrat: Serveis socials, mercats i, conjuntament amb Jaume Vidal, gent gran de Campos; i, conjuntament amb Maria Antònia Barceló, fires i festes.
  • Carmen Marín Barceló: Cultura, educació i infantesa, més suport a turisme, comerç i joventut, a més de ser la representant als consells escolars dels centres del municipi.
  • Sebastià Bonet Rigo: Brigada municipal d'obres i serveis, patrimoni, camins rurals i fora vila, Enllumenat públic, a més de suport al servei d'aigües.
  • Maria Dominga Obrador Vaquer: sa Ràpita, ses Covetes, gent gran de sa Ràpita, a més de suport a Medi ambient, suport a sanitat.
  • Maria Antònia Barceló Vanrell: Joventut, participació ciutadana i, conjuntament amb Aina Manresa, fires i festes.
  • José Manuel Vara Martínez: Obres i serveis, edificis municipals i cementeri municipal.
  • Clara Roig Miramontes: Funció pública.
  • Micaela Victòria Prohens Mateu: Comerç, turisme, i suport a educació i cultura.

La coordinació de regidories, així com totes aquelles competències que la Llei atribueix a la batlia i que no estan expressament delegades, seran exercides per la batlessa.

2. Les delegacions a què es refereix l'apartat anterior són genèriques, a l'empara del que disposa l'article 43 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF), incloent les facultats de direcció i gestió, inclosa la facultat de resoldre mitjançant actes administratius; mentre que aquest batle conservarà, de les matèries delegades, les facultats a què es refereix l'article 115 de l'esmentat ROF.

3. Les atribucions delegades s'entendran acceptades tàcitament si en el termini de tres dies hàbils, comptats des de la notificació, els membres delegats no realitzen manifestació expressa de què no les accepten.

4. Publiqui's aquesta resolució al BOIB, notifiqui's als interessats, i doni's compte al Ple de la Corporació en la primera sessió que mantengui. Tot i la seva posterior publicació, aquesta resolució entra en vigor en el dia d'avui.

Campos, a la data de la firma electrònica.

La batlessa

Francisca Porquer Manresa

 

Campos, a la data de la firma electrònica (20 de juny de 2023)

La batlessa Francisca Porquer Manresa