Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

Núm. 406590
Assignacions d’àrees de govern i delegacions de competències per part de la Batlia legislatura 2023-2027

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l'article 44 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es fa públic que en data 19 de juny de 2023, el Sr. Batle de l'ajuntament de Vilafranca de Bonany va dictar el següent Decret que literalment diu:

Atès l'article 21.3 de la LRBRL, el qual disposa que el batle podrà delegar l'exercici de les seves atribucions, excepte determinades atribucions mencionades en dit precepte.

Atès l'article 25 de la LMRLIB, el qual disposa que l'administració municipal pot estructurar-se en departaments dirigits per un o una tinent de batle o per un regidor o regidora delegats que actuen per delegació del batle en les matèries que se'ls atribueixi expressament.

Atesos els articles 43 i 44 del ROF, els quals disposen que el batle podrà delegar l'exercici de determinades atribucions als tinents de batle i al membres de la Junta de Govern i que totes les delegacions es faran per decret de Batlia que contindrà l'àmbit dels assumptes als quals es refereix la delegació, les facultats que es deleguen així com les condicions específiques del seu exercici; que la delegació d'atribucions de la Batlia produirà efectes a partir del dia següent a la data del decret excepte que en ella es disposi una altra cosa, sens perjudici de la seva preceptiva publicació al butlletí oficial de la província i en el municipal si existís; i que de totes les delegacions i les seves modificacions es donarà compte al Ple en la primera sessió plenària que se'n celebri amb posterioritat.

Per tot això i en ús de les competències atribuïdes per la legislació vigent en matèria de règim local, RESOLC:

1r. Designar regidors delegats responsables de les àrees o serveis municipals amb les funcions de direcció i gestió però sense que la delegació suposi en cap cas la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers:

Cultura i Serveis Socials: Francisca Bauzà Garí.

Educació i festes: Marta Oliver Amengual

Esports i joventud: Mateu Pons Garí.

Obres i Medi Ambient: Gregorio Bauzà Sastre.

Sanitat i Turisme: Ramiro Amurrio Fernández

2n. Determinar que les àrees que no hagin estat objecte de delegació corresponen a la Batlia.

3r. Publicar el present decret al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Vilafranca de Bonany, a data de la signatura electrònica (20 de juny de 2023)

El batle Montserrat Rosselló Nicolau