Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 406586
Decret de designació dels tinents de batle i integrants de la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa, en data de  19 de juny de 2023, ha dictat la resolució següent:

DECRET DE BATLIA

En aplicació de les atribucions que em confereixen els articles 46 i següents, 52 i següents, i 115 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, en relació amb l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, resolc:

1. Nomenar com a membres integrants de la Junta de Govern Local els regidors següents: Sebastià Sureda Mas, Rafel Adrover Obrador, Jaume Vidal Pons, Aina Manresa Monserrat i Maria Dominga Obrador Vaquer.

2. Nomenar com a tinents de batle, i per aquest ordre, els regidors següents: Sebastià Sureda Mas, Rafel Adrover Obrador, Jaume Vidal Pons, Aina Manresa Monserrat i Maria Dominga Obrador Vaquer.

3. Les atribucions a què es refereix aquesta resolució s'entendran acceptades tàcitament si en el termini de tres dies hàbils, comptats des de la notificació, els membres nomenats no realitzen manifestació expressa de què no les accepten.

4. Publiqui's aquesta resolució al BOIB, notifiqui's als interessats, i doni's compte al Ple de la Corporació en la primera sessió que celebri. Tot i la seva posterior publicació les disposicions aquí compreses entraran en vigor en el dia d'avui.

Campos, a la data de la firma electrónica.

La batlessa

Francisca Porquer Manresa

 

Campos, a la data de la firma electrónica (20 de juny de 2023)

La batlessa Francisca Porquer Manresa