Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT SOCIOEDUCATIU S'ESTEL

Núm. 406161
Resolució de la gerent de la Fundació Institut Socioeducatiu s’Estel per la qual designa el lloc de feina, de lliure designació, Coordinador/a de Programes-CIS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Al BOIB núm. 66, de 18 de maig de 2023, es va publicar la resolució de la gerent de la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel per la qual s'aprova la convocatòria del procediment per proveir el lloc de feina de lliure designació, Coordinador/a de Programes-CIS, a la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel.

2. El punt 3.14 exposa que la comissió de valoració ha de proposar de forma motivada l'adjudicació a la gerent i que aquesta proposta s'ha de publicar a la pàgina web, disposant dos dies hàbils per a la formulació d'observacions o reclamacions.

3. El punt 3.15 estableix que un cop efectuades aquestes accions i d'examinar reclamacions i observacions (que no s'han produït) la comissió tècnica elevarà a la gerent la proposta definitiva d'adjudicació del lloc de feina i que un cop vista la proposta definitiva la gerent n'ha de dictar Resolució.  

4. Finalment, segons el punt 3.16 de la convocatòria, s'ha de donar publicitat  de la resolució d'adjudicació definitiva del lloc de feina a la pàgina web http://fundaciosestel.caib.es i s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Per tot això, dict la següent:

Resolució

1. Designar a la treballadora Marta Solé Martín com a Coordinadora de Programes-CIS, de la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel, lloc de feina de lliure designació.

2. Publicar aquesta resolució a la pàgina web http://fundaciosestel.caib.es i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Marratxí, en la data de la signatura electrònica (19 de juny de 2023)

La gerent Josefina Tur Marí