Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 402777
Resolució del director d’àrea de Professionals y Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual se resol la convocatòria per a la provisió, pel sistema de concurs, del lloc de feina de cap de secció de Carrera Professional de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.  El 19 de gener de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 9, la Resolució del director d'àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears del 13 de gener de 2023 per la qual es convoca la provisió, pel procediment de concurs, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Carrera Professional de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2.  El  27 d'abril i 10 de maig de 2023, es va reunir la Comissió de Selecció a l'efecte de verificar que les persones aspirants al lloc de feina convocat havien presentat les sol·licituds dins del termini habilitat per a fer-lo i que complien els requisits exigits en la convocatòria.

3.  El 16 de maig de 2023, d'acord amb la base 5.5 de la convocatòria, es va publicar en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es) la llista provisional d'admesos i exclosos.

4. D'acord amb la base 5.6 de la convocatòria, els aspirants van disposar d'un termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la llista provisional indicada en el punt anterior per a presentar reclamacions o per a esmenar, si es cau, el defecte que hagi motivat l'exclusió o corregir errors detectats en la consignació de les dades personals

Dins de l'esmentat termini, es va presentar sol·licitud d'esmena de dades personals de la candidata Georgina Gómez Parelló.

5. Una vegada finalitzat el termini establert, el 18 de maig de 2023, es reuneix la Comissió de Selecció per a valorar els projectes de gestió presentats per les candidates. S'acorda citar a les candidates per a la realització de les entrevistes personals.

6.  El 29 de maig es reuneix la Comissió de Selecció per a la realització de les entrevistes personals, tal com estableix el punt 5.7 de la convocatòria.

Una vegada realitzades i, transcorregut el termini per a presentar al·legacions a la llista provisional de persones admeses i excloses, s'acorda publicar la llista definitiva de persones candidates admeses i excloses així com la llista provisional de mèrits amb las puntuacions de cada candidat d'acord amb el que s'estableix en l'apartat 8.1 de la Resolució del director de l'Àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears, disposant d'un termini de set dies hàbils per a presentar al·legacions contra aquestes puntuacions provisionals.

 Atenent a l'anterior, la Comissió de Selecció va a cordar per unanimitat, elevar al director d'àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears, la proposta d'adjudicació del lloc de feina de cap de secció de Carrera Professional de la plantilla organitzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears, a la senyora Georgina Gómez Parelló

7.  El 2 de juny de 2023, d'acord amb la base 5.7 de la convocatòria, es va publicar en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) la llista definitiva d'admesos i la provisional de mèrits en el procediment de provisió.

Dins de l'esmentat termini, no es van presentar reclamacions a la llista definitiva d'admesos i la provisional de mèrits en el procediment de provisió.

Fonaments de dret

1. Els articles 29 i 30 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut (BOE núm. 301, de 17 de desembre de 2003).

2. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social (BOE núm. 8, de 9 de gener de 1999).

3. La disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública (BOIB núm. 46, de 12 d'abril de 2016).

4. L'Acord de la Taula Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 pel qual es regula el sistema de provisió de llocs de feina del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2022 (BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022).

Per tot això, atesa  la proposta efectuada per la Comissió d'Avaluació, dict la següent

Resolució

1. Adjudicar a la senyora Georgina Gómez Parelló, el lloc de feina de cap de secció de Carrera Professional de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es)

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que esgota la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públics, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de Règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de   dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva jubilació, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció  contenciosa-administrativa.  

 

(Signat electrònicament: 16 de juny de 2023)

La directora de gestió i pressuposts María del Mar Rosselló Amengual  Per suplència del director d'àrea de professionals i relacions laborals (BOIB núm. 63, de 3/8/2019)