Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 399666
Resolució del president de la Diputació Permanent del Parlament de les Illes Balears de convocatòria de la sessió constitutiva del Parlament de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposen l'article 41.5 de la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, per la qual s'aprova la reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears, i l'article 3 del Reglament del Parlament, una vegada celebrades les eleccions al Parlament de les Illes Balears i proclamats oficialment els resultats, el president de la Diputació Permanent ha de convocar mitjançant resolució la sessió constitutiva, que ha de tenir lloc en el termini màxim de trenta dies després de la celebració de les eleccions.

Per tot això, conformement amb les atribucions de l'article 3 del Reglament del Parlament,

Resolc

Primer

Convocar els diputats i les diputades electes a la sessió constitutiva del Parlament de les Illes Balears, que tindrà lloc el dia 20 de juny d'enguany, a les 11.00 hores, a la seu del Parlament.

Segon

Aquesta resolució produirà efectes el mateix dia en què es publiqui al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Es publicarà també al Butlletí Oficial del Parlament de les Illes Balears.

 

Palma, 16 de juny de 2023

El president de la Diputació Permanent Vicenç Thomas i Mulet