Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 397952
Acord del Consell de la Sindicatura pel qual s’aprova l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2023 corresponent al personal funcionari al servei de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. La Mesa de Negociació de la Sindicatura de Comptes, en la sessió de dia 23 de novembre de 2022, va acordar que es modificàs la Relació de llocs de treball (RLT) per crear tres places d'ajudant d'auditoria amb els requisits i les condicions que consten en l'acord corresponent.

2. Posteriorment, el Consell de la Sindicatura, en la sessió de 30 de novembre de 2022, en exercici de la competència que li atribueix l'article 16 k de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes, va acordar modificar la RLT en el sentit acordat per la Mesa de Negociació i crear i dotar tres places d'ajudant d'auditoria.

3. A més, durant l'exercici 2022 va quedar vacant una plaça d'auditor, perquè el funcionari que l'ocupava va passar a la situació de serveis en una altra administració i aquest supòsit no està previst legalment entre les situacions administratives que donen lloc a reserva de plaça.

4. L'oferta pública d'ocupació per a l'any 2023 corresponent al personal funcionari al servei de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears va ser tractada en la sessió de dia 18 de maig de 2023 de la Mesa de Negociació de l'SCIB.

Fonaments de dret

1. L'article 70.1 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, disposa que les necessitats de recursos humans amb assignació pressupostària que s'hagin de proveir mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés han de ser objecte de l'oferta d'ocupació pública.

En tot cas, l'execució de l'oferta d'ocupació pública s'ha de desenvolupar dins el termini improrrogable de tres anys.

2. L'apartat 2 de l'article 70 estableix que els òrgans de govern de les administracions públiques han d'aprovar anualment l'oferta, que s'ha de publicar en el diari oficial corresponent.

3. L'article 16.k de la Llei 4/2004 disposa que correspon al Consell aprovar l'oferta pública d'ocupació.

Per tot això, en la sessió de 31 de maig de 2023, el Consell de la Sindicatura va adoptar els següents

ACORDS

1. Aprovar l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2023 corresponent al personal funcionari al servei de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears:

COS SUBGRUP NOMBRE DE PLACES
Cos especial d'auditors A1 1 (oferta ordinària)
Cos especial d'ajudants d'auditoria A2 3 (oferta ordinària)

2. Disposar que la convocatòria corresponent al procés selectiu d'aquestes places s'ha de publicar en el termini improrrogable de tres anys comptadors des de la data de la publicació d'aquest Acord.

3. Les places corresponents a l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2023 es poden acumular a les que puguin correspondre a exercicis posteriors per tramitar-les en una única convocatòria.

4. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de publicar-se, conforme als articles 10.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

A la data de la signatura electrònica (1 de juny de 2023)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga