Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 396903
Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual s’aprova la llista definitiva de les persones aspirants seleccionades del concurs per formar part d'una borsa de treball extraordinària única de l’especialitat Tècnic/a en Cures Auxiliars d’Infermeria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Per Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de data 28 de juliol de 2022, s'aprovaren las bases específiques i es convocà un concurs per constituir una borsa extraordinària única de l'especialitat o categoria de Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria (BOIB núm. 100, de 2 d'agost de 2022).

2. En data 25 d'abril de 2023 es va publicar al Tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i al Portal de l'opositor l'Acord del Tribunal Qualificador pel qual s'aprovava la llista provisional de la baremació de mèrits de les persones aspirants a la borsa extraordinària única de l'especialitat Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria atorgant un termini de 3 dies hàbils, comptadors des de la seva publicació, per presentar al·legacions i per acreditar, si escau, les circumstàncies per dur a terme els desempats. Posteriorment es convocà, mitjançant el Portal de l'opositor, a les persones aspirants que haguessin sol·licitat, dins termini, revisió o presentat al·legacions a la baremació provisional, els dies 9 i 10 de maig de 2023.

3. Dins el termini per presentar al·legacions s'han presentat cinquanta-vuit (58) al·legacions i una al·legació d'una persona que estava exclosa d'aquesta convocatòria; en relació a les persones aspirants afectades per situació d'empats a la llista provisional de mèrits no s'ha presentat cap documentació acreditativa del compliment de criteris de desempat.

La base específica 8 de la Resolució de la presidenta de l'IMAS de 28 de juliol de 2022 (BOIB núm. 100, de 2 d'agost de 2022) relativa a l'aprovació de les bases específiques i a la convocatòria disposa que «Revisades les al·legacions interposades i resolts els empats detectats, el Tribunal Qualificador ha d'elaborar una llista definitiva amb les puntuacions obtingudes i amb l'ordre de prelació final de les persones que formen part de la borsa. S'ha d'elevar proposta de resolució a la Presidència perquè dicti la Resolució de constitució de la borsa.

Amb aquesta resolució es donaran per contestades les al·legacions interposades contra la llista provisional. Aquesta llista ha d'indicar l'ordre de prelació de totes les persones integrants segons la puntuació global obtinguda.»

4. En data 18 de maig de 2023 es reuneix el Tribunal Qualificador per revisar les al·legacions presentades dins termini i acorda la següent proposta:

1. Estimar les al·legacions corresponents a les senyores Clara González Aparicio, María Antonia Rodríguez Sánchez, Concha Gómez Bonet, Ana Isabel Escalas Navarro, Ana María Almendros Jiménez, Clotilde Sempere Quero, María Elena Lleonart Obrador i el senyor Jaume Ramis Muntaner.

2. Estimar parcialment les al·legacions corresponents a les senyores Victoria Gomollón Palmer, Maria del Carmen Santabrígida González, Francisca María Tello Socías, Magda-lena Hernández Aguiló, Nadia da Costa Trinidade, Mª Magdalena Marín García.

3. Desestimar les al·legacions corresponents a les senyores Ana María Teijeiro Haro, Cristina Hinojosa Hernández, Ana Isabel Ramos Gomila, Virginia Miranda Pérez, Vane- sa Elizabeth Freire Morgan, Ana Cristina Nze Mengue, Laura Donat Pozo, Irene Merino Barceló, Inés López Aguiló, Catalina Bordoy Oliver, Margarita Casado Salas, Francisca Serra Cantallops, Antonia Casellas Sastre, María Martín Mayol, Susana María Concepción Torrico, Naima María Ahlami López, Susana Bueno Simonet, Neus Albertí Genovart, Victoria Requena Fortis, Lorena Lora Suárez, Patricia Ferrer Osma, Andrea Remedios Molina Pérez, Marina Torrens Martí, Marina Jiménez Yustos, Belén Rodríguez Fernández, Estefanía de la Concepción Bolívar Vega, Esperanza Solís Negre, Victoria Linda Oteiza Pedersen, María Antonia Massanet Vera, Ingrid López Santana, María Antonia Ribot Vanrell, María de los Ángeles Estrades Moll, Carmen María Esparrell Vázquez, Laura Artígues Martín, Catalina Jaume Vidal, Aina Martín Fons, Cristina Peinado Rodríguez, Yohara Olmo Castilla, Catalina Amengual Coll, Laura Morales Padial, María del Pilar Comas Jurado, Yasmela Marroig Méndez, María Magdalena Bassa Moragues i del senyor Lluís Carrasco Pozo.

4. Deixar constància de que les al·legacions presentades per la senyora Maria Magdalena Nicolau Barceló no es valoren atès que l'aspirant consta com a exclosa de la llista definitiva de persones aspirants a la borsa extraordinària de Tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria i que s'ha rectificat la baremació de les senyores Felicidad Fernández Pérez i Deborah Somed Cirer arrel de la detecció d'errades materials en la introducció de dates de serveis prestats.

5. Resoldre els empats de puntuació existents a la llista provisional d'acord al punt 7.7 de les Bases generals aprovades per Resolució de la Presidència de l'IMAS de dia 20 de maig de 2021 (BOIB núm. 68, de 25 de maig de 2021).

6. Aprovar la llista definitiva de les puntuacions obtingudes, amb l'ordre de prelació i la puntuació obtinguda de les persones aspirants.

7. Elevar proposta de resolució a la Presidència perquè dicti la Resolució de constitució de la borsa de Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria.

Per tot això, i d'acord amb les atribucions que m'atorga l'article 7.2.13 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019),

 

Resolc

Primer. Estimar les al·legacions corresponents a les persones aspirants següents: les senyores Clara González Aparicio, María Antonia Rodríguez Sánchez, Concha Gómez Bonet, Ana Isabel Escalas Navarro, Ana María Almendros Jiménez, Clotilde Sempere Quero, María Elena Lleonart Obrador i el senyor Jaume Ramis Muntaner.

Segon. Estimar parcialment les al·legacions corresponents a les persones aspirants següents: les senyores Victoria Gomollón Palmer, Maria del Carmen Santabrígida González, Francisca María Tello Socías, Magdalena Hernández Aguiló, Nadia da Costa Trinidade, Mª Magdalena Marín García.

Tercer. Desestimar les al·legacions corresponents a les persones aspirants següents: senyores Ana María Teijeiro Haro, Cristina Hinojosa Hernández, Ana Isabel Ramos Gomila, Virginia Miranda Pérez, Vanesa Elizabeth Freire Morgan, Ana Cristina Nze Mengue, Laura Donat Pozo, Irene Merino Barceló, Inés López Aguiló, Catalina Bordoy Oliver, Margarita Casado Salas, Francisca Serra Cantallops, Antonia Casellas Sastre, María Martín Mayol, Susana María Concepción Torrico, Naima María Ahlami López, Susana Bueno Simonet, Neus Albertí Genovart, Victoria Requena Fortis, Lorena Lora Suárez, Patricia Ferrer Osma, Andrea Remedios Molina Pérez, Marina Torrens Martí, Marina Jiménez Yustos, Belén Rodríguez Fernández, Estefanía de la Concepción Bolívar Vega, Esperanza Solís Negre, Victoria Linda Oteiza Pedersen, María Antonia Massanet Vera, Ingrid López Santana, María Antonia Ribot Vanrell, María de los Ángeles Estrades Moll, Carmen María Esparrell Vázquez, Laura Artígues Martín, Catalina Jaume Vidal, Aina Martín Fons, Cristina Peinado Rodríguez, Yohara Olmo Castilla, Catalina Amengual Coll, Laura Morales Padial, María del Pilar Comas Jurado, Yasmela Marroig Méndez, María Magdalena Bassa Moragues i senyor Lluís Carrasco Pozo.

Quart. Aprovar, segons la proposta que ha efectuat el Tribunal Qualificador anomenat a l'efecte, la llista definitiva de la borsa de treball extraordinària única de l'escala d'Administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a auxiliar, especialitat o categoria de Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria, amb la indicació de totes les persones integrants, l'ordre de prelació i la puntuació obtinguda en els termes que estableix l'ANNEX d'aquesta Resolució.

La borsa de treball entrarà en vigor l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i romandrà activa amb les actualitzacions corresponents que es realitzaran com a mínim cada dos anys.

Quint. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Tauler d'edictes electrònic de l'IMAS. A més, a efectes informatius, es publicarà en el Portal de l'opositor i a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs. Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (24 de maig de 2023

La secretària delegada de Institut Mallorquí d'Afers Socials (BOIB núm. 86, d'1 de juliol de 2021) María Elena Tur Figueruelo)

Documents adjunts