Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 395980
Modificació puntual n. 01/2019 relativa a la classificació de sòl urbanitzable directament ordenat i recalificació de parcel·les a sòl urbà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, reunit en sessió extraordinària, realitzada el dia 24 de maig de 2019, va aprovar inicialment la modificació 1/2019 consistent en la classificació de sol rústic-area de transició de creixement en sol urbanitzable directament ordenat a desenvolupar mitjançant el sistema de cooperació; i la requalificació de tres parcel·les de sol urbá que passen de residencial intensiva mitja 3 a residencial intensiva mitja 3b), així com l'informe de sostenibilitat econòmica redactat per Gaat.

La documentació ambiental fou remesa a la Comissió Balear de Medi Ambient en data 28 de juny de 2019.

En data 17 de febrer de 2020 va tenir entrada en aquest Ajuntament el document d'abast de l'avaluació d'impacte ambiental estratègica de la modificació puntual 1/2019 consistent en la classificació de sol rústic-area de transició de creixement en sol urbanitzable directament ordenat a desenvolupar mitjançant el sistema de cooperació; i la requalificació de tres parcel·les de sol urbà que passen de residencial intensiva mitja 3 a residencial intensiva mitja 3b).

En compliment de l'article 21 de la Llei 21/2013 de 9 de desembre, d'avaluació ambiental l'òrgan substantiu ha de sotmetre la versió inicial del pla o programa, acompanyat de l'estudi ambiental estratègic, a informació pública previ anunci al Butlletí Oficial de l'Estat o diari oficial corresponent i, si s'escau, a la seu electrònica.

La qual cosa es fa pública, per el seu coneixement general i a l'efecte de sotmetre a informació pública per un període de quaranta-cinc dies hàbils.

Qualsevol persona pot consultar l'expedient i la documentació completa a la seu electrònica https://llucmajor.org/ i a les dependències municipals d'Urbanisme ubicades al c/ Fira, 14 de Llucmajor, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h.; així com presentar, en el termini indicat, les al·legacions que consideri.

 

Llucmajor, 14 de juny de 2023

El regidor d'urbanisme i medi ambient Guillermo Roig Mascaró