Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 391811
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 22 de maig de 2023, relatiu a deixar sense efecte diverses convocatòries de les ofertes públiques d'ocupació de 2017 i 2018 (exp. 0605-2023-000041)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel Decret de Presidència núm. 2018/850, de 31 d'octubre de 2018, s'aprovaren les bases específiques i es convocà el procés de selecció de provisió de la plaça de zelador vetllador de la plantilla del Consell Insular de Menorca, de conformitat amb el contingut de les bases generals de l'Oferta pública d'ocupació del Consell Insular de Menorca 2016-2017 (BOIB núm. 134 de 27/10/2018).

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en la sessió de dia 28 de juny de 2021, aprovà les bases específiques i la convocatòria de les proves selectives de provisió de les places de la plantilla del Consell Insular de Menorca de tècnic lingüístic i TAE (assessor jurídic) de l'Oferta pública d'ocupació del 2018.

Dia 10 de maig de 2023 la cap del Servei de Gestió de Persones en funcions ha emès un informe en el qual explica que, un cop aprovades les bases específiques i la convocatòria dels diferents procediments de selecció, es va obrir el termini d'inscripcions; però finalment no es van arribar a executar.

Vists aquests antecedents,

Atesa la proposta de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals i en exercici de les competències atribuïdes a l'article 33 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars,

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Deixar sense efectes les convocatòries abans esmentades de proves selectives de provisió de les places de zelador vetllador, tècnic lingüístic i TAE (assessor jurídic) de la plantilla del Consell Insular de Menorca.

Segon. Fer la correlativa devolució de les taxes abonades pels aspirants, per un import conjunt que suma 1.191,54 €.

La qual cosa us comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que us faig saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, podeu interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de recepció d'aquesta notificació, recurs d'alçada davant el Ple del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no se us n'ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, 2 de juny de 2023

Per delegació de la presidenta, El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)