Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 393084
Nomenament d’arquitecte tècnic-zelador funcionari de carrera i constitució de borsa de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest edicte es fa públic que per Resolució de Batlia 2023/750, de data 27 d'abril de 2023, es va resoldre el següent:

Antecedents

1. Vista la convocatòria per a la cobertura, mitjançant oposició, d'una plaça de personal funcionari de carrera, en la categoria d'arquitecte tècnic - zelador de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es van publicar al BOIB núm. 84 de 28 de juny de 2022 i l'anunci de la qual es va publicar al BOE 166, de 12 de juliol de 2022.

2. Vista la resolució núm. 2023/642, de data 13 d'abril de 2023, en la qual es va establir que el Sr. Patrick Just va ser la primera persona aspirant classificada a la convocatòria abans esmentada i, conseqüentment, va ser requerit perquè dins els termini improrrogable de 5 dies hàbils presentés la documentació recollida a la base desena d'aquesta convocatòria.

3. Vist que l'interessat ha presentat la documentació requerida en temps i forma, i que compleix amb els requisits exigits.

4. Vista la fiscalització favorable per part de la Intervenció de l'Ajuntament de Santanyí, de data 27 d'abril de 2023.

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent, DISPÒS:

Primer. Nomenar a Patrick Just, amb NIE *1**87*8*, com a funcionari de carrera per ocupar una plaça vacant d'arquitecte tècnic-zelador, escala d'Administració Especial, subescala tècnica, grup A, subgrup A2, corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2022.  

Segon. La data d'efectes d'aquest nomenament serà el dia 8 de maig de 2023. 

Tercer. Constituir una borsa de treball d'arquitecte tècnic-zelador, per a posteriors nomenaments com a personal funcionari interí, amb el següent ordre de persones aspirants que han superat el procediment selectiu:

1. José Gabriel Oliver Alemany, amb DNI 4*1**81**.

Quart. Donar trasllat d'aquesta resolució a la persona interessada, així com a la Unitat de Recursos Humans i d'Intervenció, per al seu coneixement i efectes. 

Cinquè. Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.  

 

Document signat electrònicament al marge (8 de maig de 2023)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat