Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 390484
Extracte de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a esportistes locals, per accions fetes durant 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió ordinària celebrada dia 30 de març de 2023, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a esportistes locals, per accions fetes durant 2023.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, del 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publiquen les referides bases.

Inca, 12 de maig de 2023

El batle Virgilio Moreno Sarrió

 

CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS A ESPORTISTES LOCALS 2023

Extracte de l'acord de 30 de març de 2023 del ple de l'ajuntament d'inca pel qual es convoquen subvencions, mitjançant el procediment de concurrència competitiva, a esportistes locals, per accions fetes durant 2023.

BDNS: 693878

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions:

https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/693878

El text íntegre de la convocatòria i els models normalitzats de sol·licitud i justificació de les subvencions es pot trobar a l'enllaç https://incaciutat.com/subvencions-esportistes-locals-2023

1. Objecte, condicions i finalitat de la convocatòria.

1. L'objecte de la subvenció és finançar projectes i accions desenvolupats que tenguin com a objectiu la participació, dels esportistes locals no professionals, en competicions oficials fora de Mallorca.

2. Les subvencions concedides a l'empara d'aquesta convocatòria, s'han d'haver realitzat en el període comprés entre l'1 de desembre de l'exercici pressupostari anterior al de l'any de la convocatòria i el 30 de novembre de l'any de la convocatòria.

3. Per tal de donar compliment als objectius estratègics definits al Pla d'Actuació del Mandat, i d'acord amb les previsions del Pla Estratègic de Subvencions per al present any, aquestes subvencions hauran de fomentar projectes/activitats d'interès públic o social que tinguin per finalitat:

- Ajudar als esportistes locals, no professionals (residents), per assolir les despeses de desplaçament, d'alimentació o estada amb motiu de la participació en competicions oficials fetes entre l'1 de desembre del 2022 i el 30 de novembre del 2023; en cap cas persegueixen finalitats retributives o compensatòries.

2. Beneficiaris i destinataris.

Esportistes locals federats, no professionals (residents) que reuneixin les condicions de poder ser beneficiaris.

3. Requisits per la sol·licitud i forma d'acreditar-los.

Podran ser beneficiàries les persones físiques que hagin executat l'activitat/projecte que fonamenta el seu atorgament, sempre que no estiguin afectades per cap de les prohibicions contingudes a l'art. 13 de la llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (en endavant LGS), i reuneixin les següents condicions:

- Ser persona física empadronada i registrada al municipi d'Inca.

- Ser esportista federat (amb llicència esportiva federativa en vigor, durant l'anualitat o temporada esportiva que se sol·licita l'ajut).

- Haver participat en competicions oficials fora de l'illa de Mallorca.

- Haver justificat les subvencions concedides i abonades en exercicis anteriors.

- No concórrer amb cap de les circumstàncies previstes en l'article 8, punt 2, de l'Ordenança General Reguladora de la Concessió de Subvencions de l'Ajuntament d'Inca.

- No incórrer en cap supòsit contemplat a l'art. 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

- Complir amb totes les condicions per a ser beneficiari previstes a l'article 6è de l'Ordenança General Reguladora de la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca.

- Estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament d'Inca i no trobar-se sotmeses a cap procediment de reintegrament de subvencions públiques o cap procediment sancionador incoat per aquest motiu.

- No incórrer en les circumstàncies previstes en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Resten exclosos expressament:

- Els esportistes no federats.

- Els professionals, d'alt nivell (DAN) i d'alt rendiment (DAR).

- Els i les esportistes no empadronats.

La concurrència d'aquests requisits s'acreditarà en el moment de presentar la sol·licitud, mitjançant la presentació dels documents que s'indiquen.

4. Bases reguladores específiques.

Per acord del Ple de data 30 de març de 2023, van ser aprovades les Bases Reguladores Específiques per a l'atorgament per part de l'Ajuntament a través del Servei d'Esports, de subvencions destinades a finançar als esportistes locals, no professionals (residents), per assolir les despeses de desplaçament, d'alimentació o estada amb motiu de la participació en competicions oficials.

5. Crèdit i partida pressupostària.

L'Ajuntament destinarà un fons estimat de QUINZE MIL EUROS (15.000 €), amb càrrec a l'aplicació pressupostària 2023 / 000 / 34100 / 4830002.

Aquests ajuts són compatibles amb altres ajuts destinats a la mateixa actuació, però, en qualsevol cas, conjuntament amb els altres ajuts, les quantitats atorgades no podran excedir el cost total de l'actuació.

L'import de la subvenció, juntament amb el de les subvencions concedides per a la mateixa finalitat per altres entitats públiques o privades, no pot ultrapassar el cost de l'activitat.

6. Termini, forma i lloc de presentació de sol·licituds.

Termini: Començarà l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial (BOIB) i finalitzarà el 30 de novembre de 2023.

Forma: Amb l'entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, obliga a totes les persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica i òrgan col·legials a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics i, per tant, els obliga a disposar necessàriament d'un certificat electrònic que representi l'organització. En el cas de no disposar-lo podeu fer-ho amb el vostre certificat electrònic propi (president, secretari...).

Per via telemàtica a través del portal https://incaciutat.sedelectronica.es/info.2 a continuació a TRÀMITS DESTACATS clicau INSTÀNCIA GENERAL, – tramitació electrònica... Continuar emplenant i pujar els documents sol·licitats.

Lloc: A la seu electrònica de l'Ajuntament d'Inca.

La presentació de la sol·licitud de subvenció pressuposa el coneixement i l'acceptació de les normes que la regulen

Inca, 15 de maig de 2023

El batle Virgilio Moreno Sarrió