Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 387245
Nomenament funcionari en pràctiques de la categoria de Policia Local de l'Ajuntament de Campos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès i que mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 de setembre de 2022 (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre) es va publicar la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i es va designar el tribunal qualificador de les proves selectives del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera, modificada per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 132 d'11 d'octubre) i per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat (BOIB núm. 144, de 8 de novembre).

Atesa la resolució de la Consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 21 de febrer de 2023 (BOIB núm. 24, de 23 de febrer de 2023), per la qual s'aprova la relació definitiva d'aspirants que han superat les proves selectives, així com l'adjudicació de places a cada un dels municipis.

Per tot això, la regidora delegada de funció pública de l'Ajuntament de Campos va nomenar, en data de 2 de març de 2023 i amb efectes del dia 3 de març de 2023, funcionari en pràctiques de l'Ajuntament de Campos als següents aspirants que han superat el procés selectiu unificat per a l'accés a la categoria d'agent de policia:

DNI

Nom

***1866**

Bujosa Ballester, Juan Carlos

El que es fa públic als efectes oportuns.

Interposició de recursos

Contra la present resolució, que exhaureix a la via administrativa, pot interposar-se alternativament recurs potestatiu de reposició davant la batlessa de l'Ajuntament de Campos en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació de la present resolució, d'acord amb els articles 123 i 124 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar dia següent a la notificació de la present resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós- administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

Tot això, sense perjudici de que pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

(Signat electrònicament: 12 de juny de 2023)

La regidora delegada de funció pública Clara Roig Miramontes