Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 384174
Correcció d’errades a la publicació de la Resolució del director general de Política Industrial, a proposta del cap del Servei de la UDIT, ITV i Registre Industrial, per la qual s’estableixen les tarifes que han de percebre els laboratoris autoritzats i el laboratori oficial de les Illes Balears per a l’anàlisi i la contrastació d’objectes fabricats amb metalls preciosos corresponents a l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 13/05/2023 es publicà al Butlletí Oficial de les Illes Balears número 62 les tarifes que han de percebre els laboratoris autoritzats i el laboratori oficial de les Illes Balears per a l'anàlisi i la contrastació d'objectes fabricats amb metalls preciosos corresponents a l'any 2023

2. Amb posterioritat, s'ha detectat un error material manifest en la tarifa corresponent al terme variable de l'anàlisi de la plata.

Fonaments de dret

1. La Llei 17/1985, d'1 de juliol, sobre objectes fabricats amb metalls preciosos.

2. El Reial decret 197/1988, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'objectes fabricats amb metalls preciosos.

3. El Decret 86/2009, de 27 de novembre, que desplega el Reglament de la Llei d'objectes fabricats amb metalls preciosos.

4. La Llei 11/2022, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la rectificació en la tarifa corresponent al terme variable de l'anàlisi de la plata.

On diu: «Terme variable: 0,7 €/g»

Ha de dir: «Terme variable: 0,07 €/g»

2. Publicar aquesta correcció d'errades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (5 de juny de 2023)

El director general de Política Industrial Antonio Morro Gomila Per delegació del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 04/03/2021)

El cap de servei proposant Facundo Abramo Carrà