Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 382930
Aprovació llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses, nomenament tribunal i data de les entrevistes de la borsa de Tècnics-iques d’administració general del Consell Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Presidenta en funcions del Consell Insular de Formentera, en data 6 de juny de 2023, ha dictat, entre d'altres, el següent decret:

“DECRET DE PRESIDÈNCIA

SRA. ANA JUAN TORRES, PRESIDENTA EN FUNCIONS DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, ILLES BALEARS.

Vistes les bases que regeixen el concurs de mèrits per a la creació d'una borsa de Tècnics-iques d'Administració General, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera, BOIB núm. 60, de 11 de maig de 2023.

Atès que aquest procés selectiu es regeix per les determinacions contingudes en aquesta convocatòria específica i per les Bases Generals de convocatòries de processos de selecció del Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm. 46, de 5 d'abril de 2008.

Atesa la documentació presentada per les persones aspirants que s'ha tramitat segons la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Vist el Decret de Presidència de dia 25 de maig de 2023 per la qual s'aprovà el llistat provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu d'una borsa de Tècnics-iques d'Administració General.

Atès que ha transcorregut el termini per realitzar esmenes, al·legacions o reclamacions, i no s'han presentat esmenes ni al·legacions, segons informe emès per l'àrea de secretaria de data 1 de juny de 2023

Per tot això, i per les competències que té atribuïdes la Presidència segons Decret de Presidència de data 15 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 146, de 26 d'octubre de 2021), en relació amb l'article 21.1.q de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i en relació amb l'article 29.1, de la mateixa Llei, que fa referència al govern en funcions, l'article 21.1.h de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases de règim jurídic i tota la normativa aplicable que estigui vigent.

HE RESOLT

PRIMER.- APROVAR el següent llistat definitiu de persones aspirants admeses al procés selectiu d'una borsa de Tècnics-iques d'Administració General, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

DNI/NIE

****5121*

****5525*

****0506*

****4340*

****8497*

****1001*

****5802*

****7522*

****6807*

****0289*

****6667*

 

 

DNI/NIE

****2987*

****5511*

****9889*

SEGON.- APROVAR el següent llistat de persones aspirants excloses, al procés selectiu d'una borsa de Tècnics-iques d'Administració General, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

DNI/NIE                    MOTIU                                            

****2410*                  No compleix amb el punt 4rt apartat c) de la base tercera.

****1561*                  No compleix amb el punt 4rt apartat d) de la base tercera.

****7719*                  No compleix amb el punt 4rt apartat a), b), c) i d) de la base tercera

TERCER.- NOMENAR els membres del Tribunal Qualificador conforme a la base cinquena de l'esmentada convocatòria.

President/a:

Titular: Sr. Ángel Custodio Navarro Sánchez

Suplent: Sr. Joaquim Roca Mata

Secretari/a:

Titular: Sr. Pedro Serra Mayans

Suplent: Sr. Antonio Pérez Barrios

Un/a vocal en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears:

Titular: Sr. Martín Real del Barco

Suplent: Sra. Mª Pilar Alañón Ribas

Dos vocals:

Titular: Sra. Maria Mayans Castelló

Suplent: Sr. Fernando Gelabert González

 

Titular: Sra. Mª Carla García Martínez

Suplent: Sra. María Domingo García

QUART.- CONVOCAR el Tribunal Qualificador el dia 15 de juny de 2023 a les 10.00 h, a la Sala d'actes del Consell Insular de Formentera (Plaça de la Constitució, 1- 1er Pis – 07860 Sant Francesc), per a la seva constitució.

CINQUÈ.- CONVOCAR pel dia 15 de juny de 2023 a les 10.30 h, a les persones aspirants admeses segons el punt primer d'aquest Decret de Presidència, per a la realització de l'entrevista personal curricular, segons consta a la base sisena de la convocatòria, a la Sala d'actes del Consell Insular de Formentera (Plaça de la Constitució, 1- 1er Pis – 07860 Sant Francesc).

SISÈ.- COMUNICAR a les persones aspirants admeses que en cas de no poder assistir presencialment a l'entrevista, hauran de sol·licitar la realització de la mateixa de forma telemàtica en el Registre General d'aquesta Corporació com a màxim fins dia 13 de juny de 2023.

SETÈ.- PUBLICAR el present Decret de Presidència al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al Tauler d'anuncis de l'OAC del Consell Insular de Formentera, i en la web de la Corporació, www.consellinsulardeformentera.cat.

VUITÈ.- DONAR COMPTE del Decret de Presidència present, a tots els membres del Tribunal Qualificador i als representants sindicals de la corporació.

A l'hora de publicar les dades dels aspirants, serà per DNI, conforme a la normativa aplicable de la protecció de dades personals.

 

​​​​​​​La presidenta en funcions,                                     El secretari,

Ana Juan Torres                                                         Ángel Custodio Navarro Sánchez”

La qual cosa es publica per a general coneixement, i conforme a la normativa de funció pública.

 

Formentera, 7 de juny de 2023

La presidenta en funcions Ana Juan Torres