Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 380308
Resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 7 de juny de 2023 per la que s'adjudica, pel procediment de concurs, un lloc de feina de cap de secció de recursos humans de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Universitari Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 29 de març de 2023 (BOIB núm. 42, de 4 d'abril) es va convocar un procediment de concurs per cobrir un lloc de feina de cap de secció de recursos humans de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

2. Mitjançant la resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 22 de març de 2023, es publicaren les llistes provisionals d'admesos i exclosos de l'esmentada convocatòria.

3. Mitjançant la resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 2 de juny de 2023, es publicaren les llistes definitives d'admesos i exclosos de l'esmentada convocatòria i atesos els principis d'eficiència i celeritat, i atès que només hi ha un aspirant que compleix amb les condicions i els requisits establerts en la convocatòria, es recorda d'eximir de valorar els mèrits al·legats i procedir a proposar a l'òrgan competent l'adjudicació directa del lloc de treball.

Fonaments de dret

1. Decret 87/2006, de 6 d'octubre, de provisió de direccions de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

 

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar a la Sra. Nieves Álvarez Torres amb DNI *****285B, el lloc de treball de cap de secció de recursos humans de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina de l'intranet https://intranet.fhsonllatzer.int/nueva_intranet/ de conformitat amb l'article 23 del Reial Decret Llei 1/1999.

3. El nomenament serà efectiu l'endemà a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— pot interposar-se un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També pot interposar-se qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, 7 de juny de 2023

El director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàzer Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016 i BOIB 119/2017)

Francisco Marí Marí