Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 371687
Obertura del termini d’informació pública per a la declaració com a Bé d’Interès Cultural, amb la tipologia de lloc d’interès etnològic, del sistema irrigat de sa Fontassa, Santa Gertrudis de Fruitera, TM de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic, en sessió 2/2022, celebrada el dia 6 de juliol de 2022, va acordar la incoació de l'expedient per a la declaració com a Bé d'Interès Cultural, amb la tipologia de lloc d'interès etnològic, del sistema irrigat de sa Fontassa, Santa Gertrudis de Fruitera, TM de Santa Eulària des Riu.

En trobar-se en tramitació aquest expedient, i de conformitat amb el que disposa l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'art. 9.3 de la Llei 12/1998, de 21 de desembre, del patrimoni històric de les Illes Balears, s'obre el període d'informació pública d'un mes, comptat a partir del dia següent de la data de publicació d'aquest edicte, per tal que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar l'expedient i, si fos el cas, presenti les al·legacions i/o els documents que consideri oportuns.

L'expedient estarà de manifest al Departament Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa, av. d'Espanya, 49, 2n, Eivissa (Exp. TAO2020/211Y).

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

 

Eivissa, 5 de juny de 2023 

El cap de Secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa José Vicente Garibo Redolat