Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 366068
Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, per la qual es determina l’adjudicació en la convocatòria pel sistema de lliure designació, del lloc de Prefectura del Servei de Medicina Interna de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria 2023_01)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1.- Mitjançant la Resolució de data 26/01/2023 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 18 de 09 de febrer de 2023, es convocà, pel procediment de lliure designació, el lloc de Prefectura de Secció de Medicina Interna de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria 2023_01). 

2.- D'acord amb el que disposa el punt 4 de les bases reguladores de la convocatòria, les persones interessades disposaven d'un termini de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per presentar les corresponents sol·licituds.

3.- Segons el que estableix l'apartat 6.1 de les bases de la convocatòria, el dia 17/03/2023 la directora gerent de l'ASEF dictà la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses en el present procés selectiu, amb publicació al web de l'ASEF el mateix dia.

4.- Un cop transcorregut el termini atorgat a les persones interessades per a la interposició d'al·legacions a la llista provisional de persones admeses i excloses, segons el que estableix en el citat apartat 6.1 de les bases de la convocatòria, el dia 04/04/2023 la directora gerent de l'ASEF dictà la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses en el present procés selectiu, amb publicació al web de l'ASEF.

5.- Vist que només hi ha una persona candidata al lloc convocat, que el Projecte Tècnic de Gestió que ha presentat ha estat valorat favorablement pel Comitè Assessor i en data 30/05/2023 la directora mèdica d'Atenció Hospitalària de l'ASEF ha proposat a la directora gerent l'adjudicació de la prefectura de secció de Medicina Interna al Sr. Pedro Fernández Román, titular del DNI *****072-A.

Per tot això, i en l'exercici de les competències delegades en l'apartat 3 c) de la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020, de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 191, de 07/11/2020),  dicto la següent

RESOLUCIÓ

1.- ADJUDICAR al Sr. Pedro Fernández Román, titular del DNI *****072-A, la Prefectura del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Can Misses, vist que és l'únic candidat, que reuneix els requisits establerts a la convocatòria i que és idoni per dur a terme les funcions i competències pròpies del lloc convocat.

2.- PUBLICAR la present Resolució al Bolletí Oficial de les Illes Balears i a la web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) i de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es).

3.- COMUNICAR a la persona seleccionada que el nomenament tindrà efectes des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós-administratiu en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la data de la seva publicació, d'acord amb el que disposen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció Contenciosa-administrativa. També pot interposar qualsevol altre recurs si ho considera.

No obstant això, les persones interessades podran interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la data de la seva publicació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015,  d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. En aquest cas, no és podrà interposar el recurs contenciós-administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs potestatiu de reposició.

 

Eivissa, 1 de juny de 2023

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera PD de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020 (BOIB núm. 191, de 07/11/2020) M. Carmen Santos Bernabeu