Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 364424
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l’economia; i per a la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius (programes 1, 2 i 3)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L' 11 de setembre de 2021, en el BOIB núm. 125, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el

sector serveis i altres sectors productius de l'economia; i per a la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum, amb fonts d'energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, la qual es detalla a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

 NEXTG123-56/2021

ENERGREEN MOBILITY S.L.

***4244**

El número de panells i la potència unitària dels panells que s'ha indicat en el document 4 no coincideix amb els indicats en el pressupost elegit.

 NEXTG123-64/2021

ENERGREEN MOBILITY S.L.

***4244**

Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. Les inversions indicades als document 1 i 4 no coincideixen amb les de l'oferta econòmica.

 NEXTG123-263/2021

CHRISTCHURCH SL

***7953**

Revisat l'escrit aportat, cal aportar l'oferta econòmica escollida actualitzada, ja que no n'hi ha cap que s'ajusti als kWp oferts que també han de coincidir amb els kWh que s'indiquin al document 4. Com que la instal·lació ha canviat cal aportar tres ofertes oferint instal·lacions semblants en kWp i kWh i/o entregar un nou document 2 explicant i justificant bé totes les circumstàncies i firmat per la persona sol·licitant. S'ha indicat que les bateries també han canviat però els kWh indicats al document 4 no, s'ha d'aclarir aquesta circumstància.

 NEXTG123-338/2021

SON PLANAS S.R.M.

***7098**

Al poder de representació facilitat, el CIF i el nom de l'entitat no coincideixen amb el sol·licitant. La persona física o jurídica no figura inscrita com empresari en el sistema de la Seguretat Social. A la documentació presentada el CIF i el nom de l'entitat no coincideixen amb el sol·licitant.

 NEXTG123-408/2021

PROMOCIONS SUNYER ADROVER S.L.

***1302**

El CNAE indicat al document 1 segueix sense esser vàlid i ha d'estar dins un dels grups subvencionables que indica la convocatòria.

 NEXTG123-411/2021

PORTIC MOBLES S.L.

***6553**

Segueixen faltant els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figura  i firma els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Al document 5 falta posar les dades de la persona representant de l'empresa que firma aquest document.

 NEXTG123-433/2021

FEBRER S.A.

***0384**

No es pot identificar que les tres ofertes ofereixen instal·lacions semblants, com a mínim s'ha d'especificar els kWp totals, els panells i els kW dels inversors a les tres ofertes per poder comparar-les.

 NEXTG123-451/2021

OK PROPERTIES SL

***5869**

La justificació exposada al document 2 segueix sense ser suficient, si una oferta no inclou algun apartat, cosa que no s'identifica als documents entregats, no és motiu per escollir-ne una més cara, la més econòmica es pot completar amb una d'una altra empresa. A més, l'oferta més econòmica, la qual no ha sigut escollida, oferta més kWp que la escollida. Cal aclarir totes aquestes circumstàncies i que es puguin comparar bé les ofertes presentades amb les indicacions que es donin i els documents que s'aportin.

 NEXTG123-533/2021

ALOJAMIENTOS TURISTICOS DE BALEARES SL

***1603**

La persona que apareix com a representant als documents 1, 2 i 5 ha de ser la mateixa que firma els documents 1, 2 4 i 5  i ha d'estar acreditada legalment com a representant als poders. L'oferta que s'indica com a escollida al document 2 no s'ha aportat. A més s'ha aportat una oferta amb referència 22/022 que no apareix al document 2. A totes les ofertes ha d'aparèixer la seva data, l'empresa sol·licitant de la subvenció i l'entitat que fa l'oferta amb les seves dades i/o segell.

 NEXTG123-539/2021

HOTEL MONDRAGO, SL

***3146**

Al nou document 1 no figura cap persona com a representant legal de l'empresa, que ha de ser qui firma els documents.

 NEXTG123-540/2021

PLATJA DORADA, SA

***1890**

Manca CIF del titular, manca DNI del representant. En els poders presentats no apareix el representant legal indicat en la documentació. El document 2, està signat per l'autoritzat i ha d'estar signat pel sol·licitant, ja que l'autorització, només legitima a aquest, per a tramitar la subvenció en nom del sol·licitant, però no concedeix poder de signatura del sol·licitant

 NEXTG123-546/2021

ALOJAMIENTOS TURISTICOS DE BALEARES SL

***1603**

El document 2, està signat per l'autoritzat i ha d'estar signat pel sol·licitant, ja que l'autorització, només legitima a aquest, per a tramitar la subvenció en nom del sol·licitant, però no concedeix poder de signatura del sol·licitant. El document 5, està signat per l'autoritzat i ha d'estar signat pel sol·licitant, ja que l'autorització, només legitima a aquest, per a tramitar la subvenció en nom del sol·licitant, però no concedeix poder de signatura del sol·licitant.

 NEXTG123-731/2021

HIJOS DE ESTEBAN MONTIEL SL

***9169**

Als document 1, 2 i 5 ha d'aparèixer com a representant de l'empresa la persona que apareix als poder entregats i firmar el documents 1, 2, 4 i l'informe ambiental. A cap de les ofertes presentades apareix la data la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021. Al document 4 els kWp no estan ben calculats. L'informe ambiental ha de estar firmat per la persona representant de l'empresa i falta la correcta acreditació del compliment de la valoració del 70 % dels residus de construcció i demolició generats, s'ha de presentar una memòria resum on es reculli la quantitat total de residu generat, classificat per codis LER, i els certificats dels gestors de destí, en què s'indiqui el percentatge de valoració aconseguit.

 NEXTG123-732/2021

COMERCIAL FRIO BALEAR SL

***4498**

Manca presentar poders de representació. Manca presentar l'oferta econòmica. Al document 4 manca indicar les dades de l'empresa instal·ladora. La potència total nominal dels mòduls i la potència unitària dels mòduls estan girades. Les dades del document 5 no estan ben emplenades i hi ha camps buits.

 NEXTG123-880/2021

PROMOTORA SA GRUTA S.L.

***2522**

Als pressuposts manca la data. Al document 4, només són considerables elegibles les instal·lacions d'emmagatzematge que no superin una ràtio de capacitat instal·lada d'emmagatzematge front la potència de generació de 2kWh/kW.

 NEXTG123-884/2021

DALT SON MORRO SL

***6459**

Al pressupost manca la data, aclarir aquesta informació. Al document 4, el nombre de panells indicats al document 4 (32) no correspon amb els indicats al pressupost (12).

 NEXTG123-979/2021

SOLARTA BALEAR SL

***8910**

Al formulari telemàtic s'ha indicat un nom d'una empresa sol·licitant de la subvenció i als documents apareix el nom d'una empresa diferent a ella amb el CIF també diferent. S'han d'aclarir aquestes circumstàncies. Cal que l'empresa que demani la subvenció acrediti que està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Cal que l'empresa que demani la subvenció acrediti que està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. En cas que hagi vinculació entre l'empresa sol·licitant i l'empresa que fa l'oferta econòmica, s'ha d'especificar quina, indicar que els preus oferits són preus de mercat, l'empresa que fa l'oferta ha d'indicar que guardarà els albarans dels materials i l'empresa sol·licitant ha de fer un escrit sol·licitant poder fer la instal·lació havent vinculació entre aquestes empreses. Com que la persona que firma com a representant de l'empresa sol·licitant també ha firmat com a tècnic competent, s'ha aclarir quina vinculació té aquesta persona amb les dues empreses (la sol·licitant i la que fa l'oferta). La posada en servei aportada no està a nom de l'empresa que apareix als altres documents.

 NEXTG123-992/2021

CAS CUKYS S.L.

***5711**

Al document 1 manca indicar les dades del representant legal, el tipus de beneficiari marcat no és correcte i manca marcar l'apartat 8 de la declaració responsable inclosa dins del mateix document. Manca presentar el CIF definitiu de l'empresa.  No s'han presentat poders de representació notarials. Manca presentar el document 5.

 NEXTG123-993/2021

HOTEL SA TORRE MALLORCA S.L.U

***8994**

L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions tributàries amb l'AEAT. A l'oferta presentada no apareix la data la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021 i la última part no està suficientment desglossada. Com que l'import de la inversió és més de 40.000€, s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint instal·lacions semblants, sobretot en kWp. Cal omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques. Al document 4 manca indicar el cost unitari (€/kWp) i el núm. RII. Manca la correcta acreditació del compliment de la valoració del 70 % dels residus de construcció i demolició generats, s'ha de presentar una memòria resum on es reculli la quantitat total de residu generat, classificat per codis LER, i els certificats dels gestors de destí, en què s'indiqui el percentatge de valoració aconseguit.

 NEXTG123-995/2021

I AFIVE SONE, S.L.

***5344**

Al document 1 s'ha indicat un programa de subvencions incorrecte, amb el CNAE indicat correspon el programa 2. L'empresa sol·licitant té vinculació amb l'empresa instal·ladora. Cal que l'empresa instal·ladora certifiqui que els preus de l'oferta són preus de mercat i que es compromet a guardar els albarans de compra del material que utilitzarà per fer la instal·lació pertinent. Els kWp totals de l'oferta econòmica presentada no es corresponen amb els indicats al document 4. Cal presentar les altres ofertes indicades al document 2, les tres ofertes han d'oferir instal·lacions semblants en kWp i kWh per poder ser comparables.

 NEXTG123-996/2021

TURISMO Y HOTELES DE BALEARES, S.L.

***1891**

Als documents s'han de indicar les dades del representant legal que apareix en els poders i no les de l'autoritzat a fer el tràmit telemàtic.

 NEXTG123-999/2021

GUT VERMOEGENSVERWALTUNG GMBH

***7672**

Els poders de representació no són correctes, s'indiquen coses il·legibles i no queda clar si falta text o rúbriques en ells. Als poders de representació s'indica que hi ha text en un idioma però el traductor jurat és d'un altre idioma. Els poders de representació han de ser ben clars, ha de quedar clar qui és la persona representant de l'empresa i han d'estar validats per un organisme o una persona acreditada per fer-ho. S'ha d'aclarir el desglossament de les inversions indicades als documents 1 i 4 per a que coincideixin amb l'oferta econòmica.

 NEXTG123-1000/2021

MONTAJES ELÉCTRICOS B.CAMPINS SL

***2702**

Manca presentar l'oferta econòmica. Manca presentar el document 4. Manca presentar el document 5. Manca presentar el document 6 en cas que sigui necessari.

 NEXTG123-1001/2021

BEAR ENTERPRISES SL

***5931**

Manquen els poders i/o escriptures per comprovar que la persona que figura i firma els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Manca acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Manca acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Manca presentar les tres ofertes econòmiques suficientment desglossades al document 2 presentat, els kWp i kWh de les tres ofertes han de ser similars. Al document 4 falta indicar el CUPS o dir que és una instal·lació aïllada.

 NEXTG123-1004/2021

LIDL SUPERMERCADOS, S.A.U.

***1952**

L'oferta econòmica amb referència 20211102_ESys no està completa ni desglossada ni se poden identificar els kWp reals oferts. Les tres ofertes han d'oferir kWp semblants per tal de poder comparar-les. El document 4 no està signat ni pel sol·licitant ni tampoc per tècnic competent o empresa instal·ladora. Manca presentar el document 5.

 NEXTG123-1005/2021

JAIME, CONTRATAS SÓLLER S.L.

***8575**

Manca el DNI de la persona representant legal de l'empresa. La persona que apareix com a representant als documents 1 i 5, i que els firma no està acreditada legalment com a representant de la persona sol·licitant. Tots els documents han de venir firmats per la persona representant legal de l'empresa.

 NEXTG123-1006/2021

MAR HISPANA ALCUDIA BAY SLU

***9791**

L'oferta econòmica ha de tenir data i han d'aparèixer les dades de l'entitat sol·licitant. A més, quan l'import és superior a 40.000 € s'han de presentar tres pressuposts de diferents proveïdors per la mateix instal·lació. Manca presentar el document 2. Al document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora i el consum anual del consumidor associat.

 NEXTG123-1007/2021

EXPLOTACIONS TURISTIQUES SA BASSA NOVA S.L.

***3698**

Manca presentar el document 4. Manca presentar el document 5. Cal entregar el document 6 de models per a la sol·licitud de l'ajut si és necessari.

 NEXTG123-1008/2021

PERCIVAL BOATS SAU

***0338**

L'entitat sol·licitant no apareix en els poders presentats. L'oferta econòmica ha de tenir data i han d'aparèixer les dades de l'entitat sol·licitant. A més, quan l'import és superior a 40.000 € s'han de presentar tres pressuposts de diferents proveïdors per la mateix instal·lació. Manca presentar el document 2 Al document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora i s'han de indicar tots els dígits de la referència cadastral. L'informe ambiental ha d'estar ben emplenat i explicat en cada apartat. Les explicacions indicades no són clares i hi ha camps en blanc.

 NEXTG123-1009/2021

BAHIA DEL MOLINAR SLU

***6039**

Al document 1 manca indicar el CNAE. S'ha de revisar el document 4, està mal omplert i manquen dades per omplir.

 NEXTG123-1010/2021

MAR HISPANA TORRENOVA, SLU

***9791**

L'oferta econòmica ha de tenir data i han d'aparèixer les dades de l'entitat sol·licitant. A més, quan l'import és superior a 40.000 € s'han de presentar tres pressuposts de diferents proveïdors per la mateix instal·lació. Manca presentar el document 2. Al document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora. Manca presentar el document 5. L'informe ambiental ha d'estar ben emplenat i explicat en cada apartat. Les explicacions indicades no són clares i hi ha camps en blanc.

 NEXTG123-1011/2021

BAY CALA VIÑAS SLU

***7384**

A l'oferta presentada no apareix la data la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021 i la última part no està suficientment desglossada. Com que l'import de la inversió és més de 40.000€ s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint instal·lacions semblants, sobretot en kWp. Cal aportat i omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques. Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats, falta el cost unitari (€/kWp) i falta el núm. RII. Està incompleta l'acreditació del compliment de la valoració del 70 % dels residus de construcció i demolició generats, s'ha de presentar una memòria resum on es reculli la quantitat total de residu generat, classificat per codis LER, i els certificats dels gestors de destí, en què s'indiqui el percentatge de valoració aconseguit.

 NEXTG123-1012/2021

SOCA DE CAN VINYES CB

***5592**

Al document 1 manca indicar les dades del representant legal. Manca el DNI del representant legal en cas que no signi l'autorització per fer les comprovacions pertinents. Manca presentar els poders de representació. El representant legal indicat al document 5 no és correcte, s'han de posar les dades del representant legal que apareix als poders de representació.

 NEXTG123-1013/2021

DE BISUTERÍA PERLAS, COMERCIAL

***5804**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE que no es correspon amb l'activitat de l'empresa.

 NEXTG123-1014/2021

CESGARDEN SL

***8874**

Al document 1 manca la firma, indicar el tipus de beneficiari i si és petita, mitjana o gran empresa. El DNI de la persona representant legal no ha d'estar caducat. Manca acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries amb l'AEAT i amb la CAIB. Al document 2 falta la firma i cal omplir-lo amb tres ofertes econòmiques. El document 4 està incomplet i hi ha dades mal omplertes. En cas de ser necessari s'ha de revisar el document 5 ja que no està ben omplert. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de Sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021. En cas de ser necessari s'ha de revisar el document 6 ja que no està ben omplert.

 NEXTG123-1015/2021

CESGARDEN SL

***8874**

El document 4 està incomplet i hi ha dades mal omplertes. Al document 5 manquen dades de la persona representant de l'empresa i la firma.

 NEXTG123-1016/2021

AUTOMÓVILES COLL S.A.

***0678**

En el document 4 manca indicar el consum anual del consumidor associat i la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-1019/2021

FUNDACIO ESCOLAPIES

***8019**

El document 1 està incomplet. Així mateix, sí l'entitat no té ànim de lucre cal un escrit firmat per la persona representant legal d'ella. És requisit d'aquesta convocatòria que l'entitat sol·licitant tingui activitat econòmica. Manca el DNI del sol·licitat i el CIF de l'empresa. L'oferta econòmica no està suficientment desglossada per poder identificar les parts imputables. El document 4 està incomplet. El document 5 no està firmat. Cal entregar el document 6 de models per a la sol·licitud de l'ajut si és necessari.

 NEXTG123-1021/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

El nom del titular indicat no coincideix amb l'indicat en els poders de representació. Cal adjuntar l'escriptura de canvi de denominació social. Manca la firma del sol·licitant. Manca la firma del sol·licitant.

 NEXTG123-1022/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS SL

***5860**

El nom del titular indicat no coincideix amb l'indicat en els poders de representació. Cal adjuntar l'escriptura de canvi de denominació social.

 NEXTG123-1023/2021

INVERSIONES PASCUAL SL

***4617**

L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social.

 NEXTG123-1024/2021

FERRER SERVERA, JUAN MIGUEL

***1598**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 manca marcar l'apartat 5. Quan l'import de la despesa subvencionable supera els 40.000€ cal presentar, com a mínim, tres ofertes de diferents proveïdors. Manca presentar correctament el document 2. En el document 4 cal indicar correctament la potència total nominal dels mòduls.

 NEXTG123-1025/2021

TECNO MOTOR MALLORCA S.L.

***4388**

Manca l'oferta econòmica escollida.

 NEXTG123-1026/2021

FAMILY CASTRO Y MARTIN SL

***7728**

Al document 1 manca la rúbrica del sol·licitant. Al document 4 manca la rúbrica del sol·licitant.

 NEXTG123-1028/2021

APARTAMENTOS PONENT SL

***1625**

A l'oferta econòmica no s'indiquen els preus de cada partida, és necessari per avaluar les parts admissibles.

 NEXTG123-1030/2021

REAL LIFE CHARTER GMBH & CO.KG

***1783**

Les inversions indicades als document 1 i 4 no coincideixen amb les de l'oferta econòmica. A l'oferta econòmica no s'identifiquen els kWh oferts. Com que l'import de la inversió és més de 40.000€ s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint instal·lacions semblants en kWp i en kWh. Cal omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques. El document 4 no està ben omplert, cal revisar-ho. Al document 5 han d'aparèixer correctament les dades de l'empresa i de la persona representant legal d'ella que firma aquest document. Al document 6 han d'aparèixer correctament les dades de l'empresa i de la persona representant legal d'ella que firma aquest document.

 NEXTG123-1032/2021

VIDAL MOBLES I DECORACIO SL

***5897**

Al document 1 s'ha indicat un CNAE que no està inclòs en cap grup dels subvencionables d'aquesta convocatòria.

 NEXTG123-1617/2021

TRANSARBONA S.L.

***3295**

Al document 1 el CIF de l'empresa sol·licitant no és correcte. El document 1 ha d'estar firmat per una persona representant de l'empresa degudament acreditada. Als documents 1 i 5 qui apareix com a representant no està acreditat com a representant legal de l'empresa, qui s'indiqui ha de ser qui firmi els documents 1, 4 i 5. Al document 4 el CIF de l'empresa sol·licitant no és correcte. Al document 5 el CIF de l'empresa sol·licitant no és correcte.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 1 de juny de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo