Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 358142
Correcció d’errades a la publicació de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat d’11 de maig de 2023 per la qual se sotmet a informació pública l’Avantprojecte de llei de la unificació per l’absorció del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears per part del Col·legi Oficial d’Economistes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 70, de 27 de maig de 2023, es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual se sotmet a informació pública l'Avantprojecte de llei de la unificació per l'absorció del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears per part del Col·legi Oficial d'Economistes de les Illes Balears.

2. S'ha advertit una errada material relativa a la data en què finalitza el termini d'informació pública.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'errada material del punt 2 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, d'11 de maig de 2023, per la qual se sotmet a informació pública l'Avantprojecte de llei de la unificació per l'absorció del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears per part del Col·legi Oficial d'Economistes de les Illes Balears, en el sentit següent:

Allà on diu:

2. Fixar el termini d'informació pública fins al 20 de maig de 2023 (inclòs), per tal que els ciutadans puguin presentar, fins a aquesta data, les al·legacions, les aportacions o els suggeriments que estimin pertinents pels mitjans següents:

Ha de dir:

2. Fixar el termini d'informació pública fins al 15 de juny de 2023 (inclòs), per tal que els ciutadans puguin presentar, fins a aquesta data, les al·legacions, les aportacions o els suggeriments que estimin pertinents pels mitjans següents:

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  Interposició de recursos

Contra aquest acte de tràmit, que no exhaureix la via administrativa, ni es troba en cap dels supòsits que es preveuen a l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones interessades no podran interposar recurs administratiu, sense perjudici que puguin mostrar-ne la seva oposició perquè sigui considerada en la resolució que posi fi al procediment.

Palma, en la data de la signatura electrònica (30 de maig de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez