Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 355865
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 8 de maig de 2023, relatiu a esmenar l’error material de l’acord del Consell Executiu de 14 de novembre de 2022, relatiu a l’aprovació de la modificació del Catàleg de llocs de feina del Consell Insular de Menorca (exp. 0602-2022-000006)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 14 de novembre de 2022, s'aprovà el Pla d'Ordenació dels Recursos Humans del Consell Insular de Menorca, publicat al BOIB núm. 148 de 17 de novembre de 2022. En el punt 2 del mateix fa relació a la reconducció del règim jurídic del personal del Consell Insular de Menorca al vincle funcionarial.

Mitjançant acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 14 de novembre de 2022, s'aprovà la modificació del catàleg de llocs de feina del Consell Insular de Menorca, publicat al BOIB núm. 148 de 17 de novembre de 2022. En el vincle dels llocs de feina modificats apareix sovint la indicació F/L * però per un error material, no consta la llegenda explicativa de l'asterisc.

Mitjançant acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 14 de novembre de 2022, s'aprovà la convocatòria de les places de l'Oferta Pública d'Ocupació per a estabilització extraordinària del Consell Insular de Menorca i dels seus organismes dependents, publicat al BOIB núm. 149 de 18 de novembre de 2022. Totes les places convocades ho són en règim funcionarial, per la qual cosa els corresponents llocs de feina han de ser igualment, únicament funcionarials.

Mitjançant acord del Ple del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter extraordinari de 22 de desembre de 2022, s'aprovà inicialment el pressupost general de la corporació per al 2023, i definitivament mitjançant publicació al BOIB núm. 11 de 24 de gener de 2023.

En data 27 d'abril de 2023, la cap del Servei de Gestió de Persones emet informe en el qual justifica que és necessari esmenar l'error material comès en l'aprovació de la modificació del Catàleg de llocs de feina del Consell Insular de Menorca, aprovada en data 14 de novembre de 2022, incorporant la següent nota al peu de pàgina.

* Llocs laborals a extingir amb la incorporació del personal nomenat fruit de l'OPO per estabilització de la plantilla convocada el 2022.

Atesa la proposta de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals i en exercici de les competències atribuïdes a l'article 33 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars,

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Esmenar l'error material de l'aprovació de la modificació del Catàleg de llocs de feina del Consell Insular de Menorca, aprovada en data 14 de novembre de 2022, incorporant la següent nota al peu de pàgina.

* Llocs laborals a extingir amb la incorporació del personal nomenat fruit de l'OPO per estabilització de la plantilla convocada el 2022.

Segon. Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes oportuns.

La qual cosa us comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que us faig saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, podeu interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de recepció d'aquesta notificació, recurs d'alçada davant el Ple del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no se us n'ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

Maó, 25 de maig de 2023

Per delegació de la presidenta, El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)