Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 354791
Correcció d’errades advertides en la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 15 de juliol de 2022 per la qual s’autoritza la implantació progressiva de les especialitats de viola, contrabaix, saxofon, oboè, fagot, trompa,trompeta, trombó i guitarra, al Col·legi d’Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM) Simó Ballester, de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 95, de 23 de juliol de 2022, es va publicar la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 15 de juliol de 2022 per la qual s'autoritza la implantació progressiva de les especialitats de viola, contrabaix, saxofon, oboè, fagot, trompa,trompeta, trombó i guitarra, al Col·legi d'Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM) Simó Ballester, de Manacor.

S'ha observat una errada en la publicació pel que fa a la implantació progressiva de l'especialitat de contrabaix al títol de la Resolució, també hi ha una errada material als punts 2 i 3 de la Resolució en relació a la mateixa especialitat que ha estat implantada al centre el curs 2021-2022.

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

S'ha comprovat que hi va haver una errada de transcripció en la implantació de l'especialitat de contrabaix al títol de la resolució i als punt 2 i 3 de la mateixa Resolució, en relació a l'especialitat de contrabaix que està implantada al centre des del curs 2021-2022.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Corregir les errades advertides a l'encapçalament de la Resolució, en el sentit següent:

A l'encapçalament on diu:

Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 15 de juliol de 2022 per la qual s'autoritza la implantació progressiva de les especialitats de viola, contrabaix, saxofon, oboè, fagot, trompa,trompeta, trombó i guitarra, al Col·legi d'Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM) Simó Ballester, de Manacor

Ha de dir:

Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 15 de juliol de 2022 per la qual s'autoritza la implantació progressiva de les especialitats de viola, saxofon, oboè, fagot, trompa,trompeta, trombó i guitarra, i s'autoritza la implantació de l'especialitat de contrabaix amb efectes del curs 2021-2022, al Col·legi d'Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM) Simó Ballester, de Manacor

2. Corregir les errades advertides als punts 2 i 3 de la Resolució, en el sentit següent:

Punt 2, on diu:

2. Autoritzar de forma progressiva i escalonada a partir del curs escolar 2023-2024 les especialitats de contrabaix, saxofon, oboè, fagot, trompa,trompeta, trombó i guitarra al Col·legi d'Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM) Simó Ballester.

Punt 2, Ha de dir:

2. Autoritzar de forma progressiva i escalonada a partir del curs escolar 2023-2024 les especialitats de saxofon, oboè, fagot, trompa,trompeta, trombó i guitarra al Col·legi d'Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM) Simó Ballester.

Autoritzar la implantació de l'especialitat de contrabaix amb efectes del curs 2021-2022.

Punt 3, on diu:

Determinar que, com a conseqüència d'aquesta autorització, el centre queda configurat de la manera següent:

Codi de centre: 07005945

Denominació genèrica: Col·legi d'Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM)

Denominació específica: Simó Ballester

Domicili: Av. Des Tren, núm. 20

Municipi: Manacor

CP: 07500

Ensenyaments autoritzats:

  • Educació infantil de segon cicle: 6 unitats
  • Educació primària: 12 unitats
  • Ensenyaments elementals de música:
  • Especialitats autoritzades per al curs 2022-2023: piano, viola, violí, violoncel, flauta travessera, clarinet, percussió.
  • Especialitats que s'implantaran progressivament a partir del curs 2023-2024: contrabaix, saxofon, oboè, fagot, trompa, trompeta, trombó i guitarra.

Punt 3, Ha de dir:

Determinar que, com a conseqüència d'aquesta autorització, el centre queda configurat de la manera següent:

Codi de centre: 07005945

Denominació genèrica: Col·legi d'Educació Infantil i Primària Integrat amb Ensenyaments Elementals de Música (CEIPIEEM)

Denominació específica: Simó Ballester

Domicili: Av. Des Tren, núm. 20

Municipi: Manacor

CP: 07500

Ensenyaments autoritzats:

  • Educació infantil de segon cicle: 6 unitats
  • Educació primària: 12 unitats
  • Ensenyaments elementals de música
  • Especialitats autoritzades: piano, violí, violoncel, flauta travessera, clarinet i percussió
  • Especialitat autoritzada amb efectes del curs 2021-2022: contrabaix
  • Especialitat autoritzada per al curs 2022-2023: viola
  • Especialitats que s'implantaran progressivament a partir del curs 2023-2024. saxofon, oboè, fagot, trompa, trompeta, trombó i guitarra.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 23 de maig de 2023

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March i Cerdà