Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 354402
Resolució de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, d’inici del procediment de declaració de la prescripció dels dipòsits i de les garanties en efectiu per abandonament de més de vint anys

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. D'acord amb l'article 22 del Decret 13/2019, de 7 de març, pel qual es regula el règim jurídic de les garanties i dels dipòsits custodiats per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears “pertanyen a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears els dipòsits, les garanties en efectiu i en valors dipositats respecte dels quals les persones interessades no hagin practicat cap gestió en exercici del seu dret de propietat durant un termini de vint anys.”

2. Amb la finalitat d'actualitzar el registre de garanties custodiades per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'inicia el procediment per a la declaració de la prescripció dels dipòsits en metàl·lic abandonats de més de vint anys, de conformitat amb l'article 18 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, de patrimoni de les Administracions Públiques.

Fonaments de dret

1. L'article 18.1 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, de patrimoni de les administracions públiques.

2. L'article 22 del Decret 13/2019, de 7 de març, pel qual es regula el règim jurídic de les garanties i dels dipòsits custodiats per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Per tot l'exposat aquí, dict la següent

Resolució

 

1. Iniciar el procediment per declarar la prescripció per abandonament dels dipòsits i de les garanties en efectiu de més de vint anys custodiades per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, les dades dels quals consten a l'Annex 1: Llistat de dipòsits / garanties.

2. Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i fixar un termini d'un mes des de la publicació perquè les persones interessades puguin presentar qualque reclamació que acrediti l'exercici del seu dret de propietat i la interrupció de la prescripció, segons el formulari que es pot trobar a la seu electrònica:

https://www.caib.es/seucaib/ca/201/empreses/tramites/tramite/5711804

(Signat electrònicament: 26 de maig de 2023)

La directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni Catalina Ana Galmés Trueba

Documents adjunts