Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 351416
Aprovació inicial i nou tràmit d'exposició pública de la modificació puntual núm. 15 de les normes subsidiàries de planejament municipal relativa a la norma 2.2.02 i fitxa núm. 74 de la qualificació “SS” (serveis)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, reunit en sessió extraordinària celebrada  dia 04 de maig de 2023, acordà aprovar inicialment la Modificació núm. 15 de les Normes Subsidiàries del planejament municipal relativa a la norma: 2.2.02 i fitxa SS (Serveis), redactada per l'arquitecte Antoni Ramis Ramos (Memòria informativa i justificativa; Normes urbanístiques; Resum executiu del planejament i Annex a la memòria informativa i justificativa), així com el document d'Avaluació Ambiental Estratègica redactat per la empresa de consultoria ambiental PODARCIS S.L.

De conformitat amb els apartats 2, 3 i 4, de l'article 51 de la Llei1 2/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, i en concordança amb els apartats 2 i 3 de l'article 138 i, de l'1.b) de l'article 139 del reglament per Mallorca, de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'Ordenació i Ús del Sòl, aquesta aprovació determina per ella mateixa i, dins l'àmbit de la modificació, la suspensió durant el termini d'un any o fins la seva aprovació definitiva de la tramitació i l'aprovació de plans de desenvolupament, d' instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies. Tot això, sense perjudici que puguin atorgarse les llicències o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim urbanístic vigent, i siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment aprovat, en els termes establert en l'apartat 2 de l' article 141 d'aquest Reglament.

En compliment de l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, i de l'article 154 del Reglament per a Mallorca, de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'Ordenació i ús del sòl, es sotmet l'esmentada modificació a informació pública durant un termini de trenta (30) dies mitjançant publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió a l'illa de Mallorca i, a la URL de la seu electrònica de l'Ajuntament:

https://sac.alcudia.net/absatlas/Normativa/PUBLICACION_WEB/HISTORICO/MODI_15/FICHA_MODIFICACION_15.pdf

Durant l'esmentat termini, totes les persones que es mostrin interessades podran consultar la documentació en horari d'oficina (de 8 h. a les 14 h.) els dies feiners (de dilluns a divendres) a les dependències municipals de Planificació Urbanística situades en el núm. 1 de la placeta dels pins, podent així mateix presentar  les al·legacions que estimin adients en el Registre General del Consistori, el qual es troba situat en el núm. 9 del carrer Major.

 

Alcúdia, 25 de maig de 2023

El regidor delegat d'Urbanisme Joaquín Cantalapiedra Aloy

 

DOCUMENT ANNEX A LA PROPOSTA DEL REGIDOR DELEGAT D'URBANISME A L'AJUNTAMENT EN PLE SOBRE LA NOVA APROVACIÓ INICIAL I NOU TRÀMIT D'EXPOSICIÓ PÚBLICA DE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL NÚM. 15 DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT MUNICIPAL RELATIVA A LA NORMA 2.2.02 I FITXA NÚM. 74 DE LA QUALIFICACIÓ “SS” (SERVEIS).

ÀMBIT SUBJECTE A SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES, DE PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS I DE TRAMITACIÓ DE PROCEDIMENTS. (ART. 140.2 DEL REGLAMENT DE LA LLEI 2/2014, DE 25 DE MARÇ, D'ORDENACIÓ I ÚS DEL SÒL, EN L'ÀMBIT DE L'ILLA DE MALLORCA)

Documents adjunts