Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 351215
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos i s’adjudiquen, pel sistema de promoció interna temporal, dues places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) adscrites a la Subdirecció de Pressuposts i Control de la Despesa dels Serveis Centrals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 18 de febrer de 2023 es va publicar en el BOIB la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, dues places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) adscrites a la Subdirecció de Pressuposts i Control de la Despesa.

2. El 17 de maig de 2023 es va publicar en el web del Servei de Salut la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aproven les llistes provisionals dels candidats admesos i exclosos així com també la puntuació provisional dels mèrits aportats.

3. En el termini establert en les bases de la convocatòria per presentar al·legacions a les llistes provisionals, la Comissió de Selecció va rebre un escrit d'al·legacions pel qual una de les candidates va sol·licitar la revisió de la puntuació publicada. Finalment i després de comprovar els apartats de formació i els serveis prestats, la Comissió de Selecció va acordar mantenir la mateixa puntuació donada inicialment a l'aspirant i acordà elevar al director general del Servei de Salut la llista definitiva dels candidats admesos i exclosos i proposar l'adjudicació de les dues places vacants als aspirants amb més puntuació.

Fonaments de dret

1. L'article 35.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, determina que per necessitats del servei —i en els supòsits i sota els requisits que a aquest efecte s'estableixin en cada servei de salut— es pot oferir al personal estatutari fix exercir temporalment i amb caràcter voluntari les funcions corresponents a nomenaments d'una categoria del mateix nivell de titulació o d'un nivell superior, sempre que es tengui el títol corresponent. 

2. El 28 de febrer de 2012 es va publicar en el BOIB núm. 31 el Pacte de 24 de febrer de 2012 pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (corregit en el BOIB núm. 36, de 8 de març de 2012).

3. El 31 de maig de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 70 l'Acord del Consell de Govern de 30 de maig de 2022 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 13 de maig de 2022 relatiu a la modificació del Pacte de 24 de febrer de 2012 pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears. 

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Publicar l'annex amb la llista definitiva d'admesos i exclosos, amb l'ordre de puntuació.

2. De conformitat amb l'apartat 8.3, adjudicar la provisió pel sistema de promoció internat temporal a les dues aspirants proposades per la Comissió de Selecció amb més puntuació les places vacants del grup administratiu de la funció administrativa per a la Subdirecció de Pressuposts i Control de la Despesa, que són la senyora Teresa Cuenca Garrido i la senyora María Almagro Muñoz, atès que compleixen tots els requisits i tenen la puntuació més alta.

3. De conformitat amb l'apartat 8.4 de les bases de la convocatòria, publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web www.ibsalut.es (Professionals > Recursos Humans > Treballa amb nosaltres > Serveis Centrals.)

4. D'acord amb l'apartat 9 de les bases de la convocatòria, les persones seleccionades disposaran d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la resolució d'adjudicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per prendre possessió de les places.

Interposició de recursos 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, (signat electrònicament: 25 de maig de 2023)

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Manuel Palomino Chacón

 

 

ANNEX Llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per cobrir dues places vacants del grup administratiu de la funció administrativa (C1), publicada en el BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023.

Llista definitiva d'admesos

Núm. doc. id.

Llinatges, nom

Experiència professional

(màxim, 40 punts)

Formació (màxim, 20 punts)

Mèrits específics

(màxim,35 punts)

Català

(màxim,5 punts)

Total punts (màxim, 100 punts)

****2649*

Cuenca Garrido, Teresa

 

27,15

19,70

33

0

79,85

****0919*

Almagro Muñoz, María

 

17,40

12.09

33

0

62,49

****3615*

Suárez Gómez, María Sonia

13,60

16,46

28

0

58,06

****8649*

Suñer Jiménez, María del Carmen

1,06

6,55

25,5

3

36,11

Llista definitiva d'exclosos

Núm. doc. id.

Llinatges, nom

Motiu

****2632*

Seda Rosselló, Antoni Àngel

És treballador de la Gerència de l'Hospital Universitari Son Espases

****3214*

Francisco Martínez, María del Carmen

És treballadora de la Gerència d'Urgències 061