Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 350954
Resolució de la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials d'adjudicació definitiva pel procediment de concurs de mèrits dels llocs de feina vacants de personal funcionari de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

I. Per Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant IMAS) de 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77, de 14 de juny de 2022) es varen aprovar les bases i les convocatòries del concurs per proveir llocs de treball de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació.

II. Mitjançant la Resolució de la Presidència de l'IMAS de l'1 de setembre de 2022 (BOIB núm. 117, de 6 de setembre), correcció d'errades (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), es va aprovar a l'annex 1 la relació definitiva de les persones aspirants admeses pel sistema de concurs de mèrits, a l'annex 2 la relació definitiva de les persones aspirants excloses pel sistema del concurs de mèrits, a l'annex 5 la relació de llocs que han quedat deserts del concurs de provisió i a l'annex 6 la relació dels membres que componen les comissions tècniques de valoració del concurs de provisió.

III. Posteriorment, la Resolució de la Presidència de l'IMAS de 5 de desembre de 2022 (BOIB núm. 160, de 10 de desembre), va modificar la composició de la comissió tècnica de valoració del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits.

IV. D'acord amb la base 12.1 i 12.2 del concurs es varen publicar al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i en el Portal de Selecció de l'IMAS, les propostes provisionals d'adjudicació dels llocs de feina objecte de la convocatòria del concurs de provisió de llocs de treball de personal funcionari per concurs de mèrits i es va donar el termini de cinc dies hàbils, a partir de l'endemà de les publicacions per formular observacions o reclamacions.

En les sessions de data 4 d'abril de 2023 les comissions tècniques de valoració dels grups A1, A1/A2, dels grups A2, A2/C1, B/C1, dels grups C1, C1/C2 i dels grups C2, AP, varen acordar l'elaboració i la publicació de la llista provisional de les persones aspirants amb les puntuacions obtingudes, por ordre de puntuació del concurs de mèrits i la proposta provisional d'adjudicació dels llocs del concurs de mèrits, així com la relació de persones aspirants que han presentat sol·licitud de desistiment i el termini per formular observacions o reclamacions que va finalitzar el dia 14 d'abril de 2023.

V. D'acord amb la base 12.3 de la convocatòria del concurs, després d'haver examinat les observacions i les reclamacions presentades dins el termini i d'haver fet les modificacions que en resultin, si s'escau, les comissions tècniques de valoració han d'elevar a definitiva la proposta d'adjudicació dels llocs de feina.

Les resolucions de les observacions o reclamacions de la baremació provisional així com les propostes definitives d'adjudicació dels llocs de feina objecte d'aquest concurs de mèrits han estat acordades per les comissions tècniques de valoració dels grups A1, A1/A2 en data 8 de maig i 19 de maig de 2023, dels grups A2, A2/C1, B/C1 en data 8 de maig i 18 de maig de 2023, dels grups C1, C1/C2 en data 5 de maig de 2023 i dels grups C2, AP en data 8 de maig de 2023.

Així mateix, d'acord amb la base 5.6 s'han tingut en compte les renúncies de les persones aspirants motivades per l'obtenció d'una altra destinació mitjançant una convocatòria pública.

VI. D'acord amb la base 3.6 i 5.10 de la convocatòria, les comissions tècniques de valoració han proposat l'adjudicació definitiva dels llocs de feina del personal funcionari que estan en situació d'adscripció provisional i que no varen registrar sol·licitud de participació a la convocatòria.

VII. A més a més, s'ha determinat els llocs de feina inclosos a l'annex II de la convocatòria que han quedat deserts per no complir cap dels aspirants els requisits i les condicions de participació exigits a les bases de la convocatòria o per no existir sol·licitants en determinats llocs convocats.

VIII. La base 12.5 disposa que una vegada elevada la proposta definitiva d'adjudicació per les comissions tècniques de valoració, la Presidència de l'IMAS ha de dictar la resolució que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i en el Portal de Selecció.

Fonaments de dret

1. La Resolució de la Presidència de l'IMAS de 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77, de 14 de juny de 2022) varen aprovar les bases i les convocatòries del concurs per proveir llocs de treball de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació.

2. La base 12.3 de la convocatòria del concurs disposa que després d'haver examinat les observacions i les reclamacions presentades dins termini i d'haver fet les modificacions que en resultin, si s'escau, la Comissió Tècnica de Valoració ha d'elevar a definitiva la proposta d'adjudicació dels llocs de feina.

La base 5.6 disposa, entre d'altres, que es pot renunciar abans de la presa de possessió, es el supòsit de què s'hagi obtingut una altra destinació mitjançant una convocatòria pública.

Les resolucions de les observacions o reclamacions de la baremació provisional així com les propostes definitives d'adjudicació dels llocs de feina objecte d'aquest concurs de mèrits han estat acordades per les comissions tècniques de valoració dels grups A1, A1/A2 en data 8 de maig i 19 de maig de 2023, dels grups A2, A2/C1, B/C1 en data 8 de maig i 18 de maig de 2023, dels grups C1, C1/C2 en data 5 de maig de 2023 i dels grups C2, AP en data 8 de maig de 2023.

D'acord amb la base 5.6 s'han tingut en compte les renúncies de les persones aspirants motivades per l'obtenció d'una altra destinació mitjançant una convocatòria pública.

3. La base 3.6 estableix que tenen l'obligació de participar en aquesta convocatòria tots els funcionaris i les funcionàries de l'IMAS que estan en situació d'adscripció provisional.

La base 5.10 regula que al personal funcionari adscrit provisionalment que incompleixi l'obligació reglamentària de participar en el concurs perquè l'adscripció provisional és a causa d'haver estat remogut dels seu lloc o conseqüència de reingrés en el servei actiu, i no obtingui un lloc de treball, se li ha d'adjudicar el primer lloc vacant del concurs corresponent al seu cos, escala o especialitat segons l'ordre de publicació dels llocs de treball vacants oferts.

En aquest sentit s'han adjudicat al personal en aquesta situació i que tenien l'obligació de concursar i no varen registrar sol·licitud de participació el primer lloc de feina vacant del concurs al seu cos, escala o especialitat segons l'ordre que consten a l'annex II de la convocatòria.

4. Correspon a la Presidència de l'IMAS l'aprovació i la resolució de les convocatòries de provisió i establir les seves bases, d'acord allò que disposa el subapartat 16) de l'apartat segon de l'article 7 del Text Consolidat dels Estatuts de l'IMAS, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca en sessió celebrada el dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

D'acord a la base 12.5, una vegada elevada a definitiva la proposta d'adjudicació, la Presidència de l'IMAS ha de dictar la resolució que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i, si és necessari, en el Butlletí Oficial de l'Estat, així com s'ha de publicar al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i en el Portal de Selecció.

5. D'acord a la base 13.1, el termini per prendre possessió del lloc de feina obtingut és de tres dies hàbils si no implica canvi de residència del funcionari o funcionària, o d'un mes si suposa canvi de residència o el reingrés al servei actiu. Així mateix, la base 13.3 determina que el termini per prendre possessió comença a comptar a partir de l'endemà d'haver cessat en el lloc de feina, que s'ha de fer en els tres dies hàbils següents a la publicació de la resolució del concurs en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La base 13.4 estableix que el titular de l'òrgan on presta serveis el funcionari o funcionària que ha de cessar en el lloc de feina, pot proposar a la Presidència de l'IMAS que s'ajorni per necessitats del servei fins a un màxim de 20 dies hàbils. El conseller o consellera esmentat ha de resoldre, tenint en compte la proposta. En aquest sentit la base 13.5 disposa que la Presidència de l'IMAS pot excepcionalment, acordar el següent:

a) Ajornar la data del cessament del funcionari o de la funcionària pel termini màxim d'un mes, completada la pròrroga que preveu l'apartat anterior, per exigències del funcionament normal dels serveis. En aquest cas, si el funcionari o la funcionària ho sol·licita, se li han de respectar les retribucions del nou lloc de feina.

b) Prorrogar, per un termini de fins a vint dies hàbils, la incorporació del funcionari o de la funcionària a la nova destinació si implica canvi de localitat i s'al·leguen i s'acrediten raons que justifiquin la pròrroga sol·licitada.

6. La base 14.1 estableix que la cobertura dels llocs de treball objecte d'aquesta convocatòria determina el cessament del personal que fins aleshores els ha ocupat, ja sigui de forma interina, funcional, en comissió de serveis o amb caràcter de provisionalitat.

7. La base 15 que regula el període mínim de permanència en el lloc de feina adjudicat, especifica que els funcionaris i les funcionàries que obtinguin com a titulars un lloc de feina en una convocatòria d'execució d'aquestes bases hi hauran de romandre un mínim de dos anys.

Per tot això,

Resolc

Primer – Aprovar segons les propostes definitives efectuades per les comissions tècniques de valoració, incloent els funcionaris de carrera en situació d'adscripció provisional que no varen registrar sol·licitud de participació a la convocatòria, l'adjudicació definitiva, pel sistema de concurs de mèrits, dels llocs de feina vacants de personal funcionari de l'annex II de la Resolució de la Presidència del IMAS de 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77, de 14 de juny), les quals consten a l'annex I d'aquesta Resolució.

Segon – Declarar deserts segons les propostes definitives efectuades per les comissions tècniques de valoració, dels llocs de feina vacants inclosos a l'annex II de la convocatòria esmentada per no complir cap dels aspirants els requisits i les condicions de participació exigits a les bases de la convocatòria o per no existir sol·licitants en determinats llocs convocats els quals consten a l'annex II d'aquesta Resolució.

Tercer – Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i en el Portal de Selecció de l'IMAS.

Quart – Establir el termini de tres dies hàbils per prendre possessió que comença a comptar a partir de l'endemà del cessament en el lloc de treball, el qual s'haurà de produir en els tres dies hàbils següents a la publicació de la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució que no exhaureix la via administrativa es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se notificat o publicat, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i l'article 28 del Text consolidat dels Estatuts de l'IMAS, aprovat pel Ple del Consell de Mallorca el dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica del document (26 de maig 2023

L´órgan resolutori de Institut Mallorquí d´Afers Socials La consellera executiva de Drets Socials i presidenta de l´IMAS Sofia Alonso Bibler

La secretària delegada de Institut Mallorquí d´Afers Socials  (BOIB núm. 86 ´1 de juliol de 2021) Maria Elena Tur Figueruelo)

 

 

ANNEX I Adjudicació definitiva, pel sistema de concurs de mèrits, dels llocs de feina vacants de personal funcionari de l'annex II de la Resolució de la Presidència del IMAS de 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77, de 14 de juny).

ORGANISME:

IMT

IMAS/GERÈNCIA

CENTRE DIRECTIU:

IMT008

ASSESSORIA JURÍDICA

UNITAT:

IMT0080001

ASSESSORIA JURÍDICA

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00580001-1

LLETRAT / LLETRADA ADJUNT/A

C

A1

FELIU DURAN, MARIA DOLORES

***7251**

75,20500

 

CENTRE DIRECTIU:

IMT012

ARQUITECTURA

UNITAT:

IMT0120001

SERVEI D'ARQUITECTURA

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00130001-1

CAP D'INSTAL·LACIONS

C

C1,C2

SOCIAS BENITO, ANTONIO

***3676**

66,04500

F00610001-1

ENCARREGAT/DA D'INSTAL·LACIONS

C

C1,C2

VICENS QUETGLAS, ANTONIO JUAN

***2647**

60,38000

 

CENTRE DIRECTIU:

IMT001

SERVEIS GENERALS

UNITAT:

IMT0010001

NEGOCIAT DE SERVEIS GENERALS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00620001-1

ENCARREGAT/DA DE NETEJA

C

AP

QUIÑONERO MARTÍNEZ, ROSARIO

***4977**

70,89000

 

CENTRE DIRECTIU:

IMT010

RECURSOS HUMANS

UNITAT:

IMT0100003

SECCIÓ DE SELECCIÓ I PROVISIÓ I

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530023-1

CAP DE SECCIÓ DE SELECCIÓ I PROVISIÓ

C

A1,A2

SEGUÍ VAQUER, BERNARDÍ BARTOMEU

***4186**

80,74000

 

CENTRE DIRECTIU:

IMT013

SISTEMES D'INFORMACIÓ I SUPORT TECNOLÒGIC

UNITAT:

IMT0130002

SECCIÓ DE DESENVOLUPAMENT

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F0053002F-1

CAP DE SECCIÓ I

C

A1,A2

HELLIN GARCIA, DIEGO

***3809**

38,98500

 

UNITAT:

IMT0130003

SECCIÓ D'INFRAESTRUCTURA TECNOLÒGICA I SEGURETAT

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F0053002G-1

CAP DE SECCIÓ II

C

A1, A2

MAS FIOL, MIQUEL

***1922**

30,56000

F0032002P-1

CAP DE NEGOCIAT DE SISTEMES I COMUNICACIONS

C

B, C1

NAVAS CLAR, SERGI

***0247**

61,99000

 

CENTRE DIRECTIU:

IMT002

JURÍDICO ADMINISTRATIU

UNITAT:

IMT0020001

SERVEI JURÍDICO ADMINISTRATIU

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F0053002A-1

CAP DE SECCIÓ II

C

A1

SOLANES CALATAYUD, MARIA DESAMPARADOS

***1391**

74,95000

 

CENTRE DIRECTIU:

IMT016

PLANIFICACIÓ I DOCUMENTACIÓ

UNITAT:

IMT0160002

SECCIÓ DE GESTIÓ DOCUMENTAL I ARXIU

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F0053002U-1

CAP DE SECCIÓ DE GESTIÓ DOCUMENTAL I ARXIU

C

A1,A2

CALDENTEY BISBAL, MIGUEL

***0359**

80,25500

 

UNITAT:

IMT0160003

SECCIÓ DE TRANSFERÈNCIA I ANÀLISI DE LA INFORMACIÓ

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F0053002C-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1,A2

MOYA PAIS, MARIA JOSÉ

***7513**

70,60000

 

UNITAT:

IMT0160005

SECCIÓ DE FORMACIÓ

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F0053002D-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1,A2

ROIG CERDÀ, ANTONI

***1127**

82,84500

 

ORGANISME:

IMA

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 1/ÀREA D'ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA

CENTRE DIRECTIU:

IMA016

SERVEIS ESPECIALITZATS I

UNITAT:

IMA0160036

SECCIÓ DE SERVEIS ESPECIALITZATS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00180011-1

TÈCNIC/A DE GRAU MITJÀ

C

A2

DEIA TORTELLA, Mª ISABEL

***3432**

67,48000

F00290035-1

TÈCNIC/A DE GRAU MITJÀ

C

A2

VIDAL ROMERO, ISABEL

***1248**

55,98000

 

UNITAT:

IMA0160012

RESIDÈNCIA LA BONANOVA

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00770011-33

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

C

C2

ORTIZ BLANES, LUISA MARIA

***8237**

55,77000

F00770011-51

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

C

C2

TUR COSTA, AURORA DE LAS NIEVES

(ADJUDICACIÓ MITJANÇANT LA BASE 5.10 DE L'ANNEX I DE LA CONVOCATÒRIA)

***2197**

--

F00770011-61

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

C

C2

MIRANDA FERNÁNDEZ, MARIA DEL ROSARIO

(ADJUDICACIÓ MITJANÇANT LA BASE 5.10 DE L'ANNEX I DE LA CONVOCATÒRIA)

***3496**

--

F00770011-86

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

C

C2

MUNAR FUSTER, MARIA ISABEL

***0278**

63,17000

F00110005-3

ORDENANÇA

C

AP

RODRÍGUEZ ANDREU, FRANCISCA

***0167**

62,96000

 

UNITAT:

IMA0160013

LLAR DELS ANCIANS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00750002-1

COORDINADOR/A SERVEI PSICOGERONTOLÒGIC

C

A1

ESCANDELL MAYANS, JUAN

***3215**

47,03500

F00660009-1

METGE/SSA

C

A1

PAGAN POMAR, CARLOS

***2664**

79,05500

F00750004-1

COORDINADOR/A ASSISTENCIAL

C

A2

RULLAN COLL, MARIA

***6597**

88,85000

F00750004-3

COORDINADOR/A ASSISTENCIAL

C

A2

FIOL MAS, MARIA MAGDALENA

***0537**

87,97500

F00690009-10

INFERMER/INFERMERA

C

A2

JOFRE MAIMO, FRANCISCA

***3998**

54,20000

F00690008-1

INFERMER/INFERMERA

C

A2

ARROM ALOMAR, MARGARITA

***7092**

62,17500

F00680014-1

TREBALLADOR/A SOCIAL RESIDENCIAL

C

A2

TRIAY SANS, ANTONIA NOELIA

***0321**

81,99000

F00190001-1

CAP DE CUINA

C

C1, C2

BERGAS FRAU, FRANCISCA

***9073**

67,11000

F00770018-2

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

C

C2

MOYÁ QUINTERO, MARIA ANTONIA

***9292**

55,23500

 

UNITAT:

IMA0160023

RESIDENCIA FELANITX

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00690007-4

INFERMER/INFERMERA

C

A2

MACHUCA MARQUEZ, LIDIA

***5987**

59,50000

F00770012-51

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

C

C2

ABRAHAM DOMÍNGUEZ, JUANA ANA

***0583**

66,41000

F00770468-1

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

C

C2

MORA CERDÀ, ANTÒNIA MARIA

***2111**

25,53000

F001509HS-11

PERSONAL DE SERVEIS

C

AP

PASTOR MOLL, TERESA

***9884**

57,27500

 

UNITAT:

IMA0160038

UNITAT DE CONVALESCÈNCIA FELANITX

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00750022-1

COORDINADOR/A ASSISTENCIAL

C

A2

TABERNER FERRER, MARIA DOLORES

***1137**

77,54750

 

UNITAT:

IMA0160024

RESIDÈNCIA HUIALFÀS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00160005-3

CUINER/A DE PRIMERA

C

C2

RENTERO MERCADO,LUISA

***8659**

58,45000

 

ORGANISME:

IMP

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 1/ÀREA D'ATENCIÓ COMUNITÀRIA I PROJECTES ESTRATÈGICS

CENTRE DIRECTIU:

IMP001

ATENCIÓ INTEGRAL A DOMICILI

UNITAT:

IMP0010001

SERVEI D'ATENCIÓ INTEGRAL A DOMICILI

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00750026-1

COORDINADOR/A

C

A1, A2

CALAFAT QUETGLAS, TERESA ESPERANZA

***2671**

82,43750

F00750027-1

COORDINADOR/A

C

A1, A2

ALBERTO HOMS, JORGE

***6919**

40,61000

 

CENTRE DIRECTIU:

IMP003

FOMENT DE L'AUTONOMIA PER A LES PERSONES MAJORS

UNITAT:

IMP0030001

SECCIÓ DE FOMENT DE L'AUTONOMIA PER A LES PERSONES MAJORS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00750011-1

CAP DE SECCIÓ

C

A2

FERRAGUT FIOL, JOANA

***4675**

69,85000

 

ORGANISME:

IMF

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 1/ÀREA D'INFÀNCIA I FAMÍLIA

CENTRE DIRECTIU:

IMF001

INFÀNCIA I FAMÍLIA

UNITAT:

IMF0010002

SECCIÓ D'URGÈNCIES

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530018-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1, A2

CERDO CAPELLA, MARIA CRISTINA

***6026**

65,29000

 

UNITAT:

IMF0010004

SECCIÓ D'ATENCIÓ TERRITORIAL LLEVANT

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530022-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1,A2

VALLESPIR CALDES, CATALINA INMACULADA

***5681**

72,27500

 

CENTRE DIRECTIU:

IMF017

SUPORT FAMILIAR

UNITAT:

IMF0170001

SECCIÓ TERAPÈUTICA D'INFÀNCIA I FAMÍLIA

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530021-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1

MINGUEZ ARTIGUES, CORAL

***2497**

86,66000

F00670015-11

PSICÒLEG/PSICÒLOGA

C

A1

PANADÈS NIGORRA, JOAN CARLES FELIP (ADJUDICACIÓ MITJANÇANT LA BASE 5.10 DE L'ANNEX I DE LA CONVOCATÒRIA)

***7519**

--

 

UNITAT:

IMF0170002

SECCIÓ D'ACOLLIMENTS FAMILIARS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530017-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1, A2

GARCIA GARI, CATALINA

***0988**

81,54000

F00700007-1

EDUCADOR/A SOCIAL

C

A2, C1

ACUÑA BENNÀSSAR, JULIAN

***6331**

70,14500

 

UNITAT:

IMF0170004

SECCIÓ D'ADOPCIONS

 

​​​​​​​

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530020-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1, A2

RAMIS MURILLO, ANGELA MARIA

***1347**

88,21500

 

CENTRE DIRECTIU:

IMF008

ACOLLIMENTS RESIDENCIALS

UNITAT:

IMF0080006

CENTRE DE PRIMER ACOLLIMENT D'INFÀNCIA/PUIG DES BOUS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00750005-1

COORDINADOR/A D'INFÀNCIA

C

A1, A2

FERRIOL GUILLERMO, MARGARITA

***3333**

60,76000

 

UNITAT:

IMF0080004

LLARS DEL MENOR/EQUIPS DE LES LLARS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00750006-1

COORDINADOR/A LLARS DEL MENOR

C

A2

MEDINA CAÑELLAS, SONIA

***5377**

46,45500

 

UNITAT:

IMF0080007

CENTRE DE PRIMER ACOLLIMENT D'ADOLESCENTS/TRAMUNTANA

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00750007-1

COORDINADOR/A D'ADOLESCENTS

C

A1.A2

DÍAZ PALMER, JOSÉ MIGUEL

***1143**

81,22000

 

ORGANISME:

IMD

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 1/ÀREA DE PERSONES AMB DISCAPACITAT I INNOVACIÓ SOCIAL

CENTRE DIRECTIU:

IMD001

PERSONES AMB DISCAPACITAT I INNOVACIÓ SOCIAL

UNITAT:

IMD0010003

SECCIÓ DE RECURSOS SOCIO-LABORALS

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530016-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1, A2

PASTOR PALENZUELA, MARÍA JOSÉ

***1214**

82,57000

 

ORGANISME:

IMN

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 2/ÀREA D'INCLUSIÓ SOCIAL

CENTRE DIRECTIU:

IMN001

INCLUSIÓ SOCIAL

UNITAT:

IMN0010005

SECCIÓ D'ATENCIÓ CONDUCTES ADDICTIVES

 

Codi lloc

Denominació lloc

FP

Grup/subgrup

Nom

DNI

Puntuació

F00530015-1

CAP DE SECCIÓ

C

A1, A2

MORATINOS JAUME, ANTONIO ALBERTO

***8278**

77,45000

 

 

ANNEX II Llocs deserts del concurs de mèrits dels llocs de feina vacants de personal funcionari de l'annex II de la Resolució de la Presidència del IMAS de 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77, de 14 de juny).

ORGANISME:

IMT

IMAS/GERÈNCIA

CENTRE DIRECTIU:

IMT001

SERVEIS GENERALS

UNITAT:

IMT0010001

NEGOCIAT DE SERVEIS GENERALS

 

CODI LLOC

EXPANSIÓ

LLOC DE FEINA

DESTINACIÓ

NL

TL

CD

CE

FP

ADM

GR

TH

ESCALES

ESCALA/ESP.

REQUISITS

N.CAT

OBS

F00400001

1 I 3

PERSONAL DE SERVEIS

PALMA

3

G

14

21

C

A1

AP

01

3077

AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / OPERARI-A/EMPLEAT/DA DE SERVEIS

 

B1

 

 

ORGANISME:

IMA

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 1/ÀREA D'ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA

CENTRE DIRECTIU:

IMA016

SERVEIS ESPECIALITZATS I

UNITAT:

IMA0160012

RESIDÈNCIA LA BONANOVA

 

CODI LLOC

EXPANSIÓ

LLOC DE FEINA

DESTINACIÓ

NL

TL

CD

CE

FP

ADM

GR

TH

ESCALES

ESCALA/ESP.

REQUISITS

N.CAT

OBS

F00760001

3

SUPERVISOR/A INFERMER/INFERMERA

PALMA

4

S

22

36

C

A1

A2

02

3057

AE - TÈCNICA - TECNIC-A MITJA/INFERMER/INFERMERA

 

B2

 

F00250001

1

CAP D'OBRES I MANTENIMENT

PALMA

1

S

18

35

C

A1

C1, C2

01

3075, 3075, 3076, 3076

AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / MESTRE-A/ENCARREGAT / ENCARREGADA DE INSTAL·LACIONS, AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / MESTRE-A/OFICIAL, AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / OFICIAL-A/ENCARREGAT / ENCARREGADA DE INSTAL·LACIONS, AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / OFICIAL-A/OFICIAL

CARNET DE CONDUIR B

B2

 

F00779UEC

2 I 4

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

PALMA

7

G

16

31

C

A1

C2

03

3058

AE - TÈCNICA - TECNIC-A AUXILIAR/CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

 

B1

 

F00779UEB

5, 6 I 7

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

PALMA

28

G

16

31

C

A1

C2

03

3058

AE - TÈCNICA - TECNIC-A AUXILIAR/CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

 

B1

 

F00220033

1

AUXILIAR D'ADMINISTRACIÓ GENERAL

PALMA

3

G

16

25

C

A1

C2

01

3054

AG - AUXILIAR - AUXILIAR/--

 

B2

 

F001509HR

30, 39, 40, 41, 42 I 43

PERSONAL DE SERVEIS

PALMA

75

G

14

23

C

A1

AP

02

3077

AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / OPERARI-A/PERSONAL DE SERVEIS

 

B1

 

 

UNITAT:

IMA0160013

LLAR DELS ANCIANS

 

CODI LLOC

EXPANSIÓ

LLOC DE FEINA

DESTINACIÓ

NL

TL

CD

CE

FP

ADM

GR

TH

ESCALES

ESCALA/ESP.

REQUISITS

N.CAT

OBS

F00280003

3

PERSONAL DE SERVEIS

PALMA

3

G

14

23

C

A1

AP

08

3077

AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / OPERARI-A/PERSONAL DE SERVEIS

 

B1

RD

 

 

UNITAT:

IMA0160023

RESIDENCIA FELANITX

 

CODI LLOC

EXPANSIÓ

LLOC DE FEINA

DESTINACIÓ

NL

TL

CD

CE

FP

ADM

GR

TH

ESCALES

ESCALA/ESP.

REQUISITS

N.CAT

OBS

F00390002

1

COORDINADOR/A DE SERVEIS/GOVERNANT/A

FELANITX

2

G

18

35

C

A1

C2

02

3076

AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / OFICIAL-A/COORD. DE SERVEIS/GOVERNANTA

TÈCNIC/O EN ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA (LOGSE) O TÈCNIC/A EN ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA O FP1 D'HOTELERIA I TURISME

B1

 

F00770012

47, 48, 49 I 50

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

FELANITX

39

G

16

31

C

A1

C2

03

3058

AE - TÈCNICA - TECNIC-A AUXILIAR/CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

 

B1

 

 

ORGANISME:

IMP

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 1/ÀREA D'ATENCIÓ COMUNITÀRIA I PROJECTES ESTRATÈGICS

CENTRE DIRECTIU:

IMP001

ATENCIÓ INTEGRAL A DOMICILI

UNITAT:

IMP0010001

SERVEI D'ATENCIÓ INTEGRAL A DOMICILI

​​​​​​​

​​​​​​​CODI LLOC

EXPANSIÓ

LLOC DE FEINA

DESTINACIÓ

NL

TL

CD

CE

FP

ADM

GR

TH

ESCALES

ESCALA/ESP.

REQUISITS

N.CAT

OBS

F00779S0M

9

TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

INCA

14

G

16

30

C

A1

C2

02

3058

AE - TÈCNICA - TECNIC-A AUXILIAR/CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

CARNET DE CONDUIR B

B1

 

 

ORGANISME:

IMN

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 2/ÀREA D'INCLUSIÓ SOCIAL

CENTRE DIRECTIU:

IMN001

INCLUSIÓ SOCIAL

UNITAT:

IMN0010004

SECCIÓ D'INSERCIÓ SOCIAL

 

CODI LLOC

EXPANSIÓ

LLOC DE FEINA

DESTINACIÓ

NL

TL

CD

CE

FP

ADM

GR

TH

ESCALES

ESCALA/ESP.

REQUISITS

N.CAT

OBS

F00234AFJ

1

PERSONAL DE SERVEIS

PALMA

1

G

14

26

C

A1

AP

02

3077

AE - SERVEIS ESPECIALS - PERSONAL D'OFICIS / OPERARI-A/PERSONAL DE SERVEIS

 

B1

P, RD

 

ORGANISME:

IMU

IMAS/VICEPRESIDÈNCIA 2/ÀREA DE SUPORT TERRITORIAL

CENTRE DIRECTIU:

IMU001

SUPORT TÈCNIC TERRITORIAL

UNITAT:

IMU0010002

SECCIÓ DE SUPORT TÈCNIC ALS SERVEIS SOCIALS COMUNITARIS

 

CODI LLOC

EXPANSIÓ

LLOC DE FEINA

DESTINACIÓ

NL

TL

CD

CE

FP

ADM

GR

TH

ESCALES

ESCALA/ESP.

REQUISITS

N.CAT

OBS

F00680003

1

TREBALLADOR/A SOCIAL

PALMA

1

G

20

33

C

A1

A2

09

3057

AE - TÈCNICA - TECNIC-A MITJA/TREBALLADOR/A SOCIAL

CARNET DE CONDUIR B

B2