Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 350725
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública per la qual es designen els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d’estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d’administració general i especial dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grup AP derivada de l’oferta d’ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments d’Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloseta, Manacor, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, dictada per delegació del Consell Executiu, segons l'acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Antecedents

1. El Ple del Consell de Mallorca, per acords de 14 i 28 de juliol de 2022, va acordar acceptar expressament els encàrrecs de gestió de les Entitats Locals esmentades en l'encapçalament, a favor del Consell de Mallorca, relatius a l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021 que deriven de les respectives ofertes d'ocupació pública, d'acord amb els termes i condicions que figuren als convenis subscrits a l'efecte.

2. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 158, de 6 de desembre de 2022, es va publicar la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de 30 de novembre de 2022 mitjançant la qual es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grup AP derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloseta, Manacor, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022).

3. La resolució de convocatòria s'ha rectificat i modificat per Resolucions del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 24 de gener de 2023 i 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i núm. 19, d'11 de febrer de 2023).

4. D'acord amb la Base 6, Òrgans de selecció, de l'Annex II, Bases específiques, de la convocatòria, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública ha de nomenar els tribunals encarregats de la selecció, els quals tenen la consideració d'òrgans dependents de la seva autoritat.

Conformement amb l'esmentada Base 6, s'ha de designar un tribunal per a totes les places del subgrup A1 d'administració general i especial, un tribunal per a totes les places del subgrup A2 d'administració especial, un tribunal per a totes les places del subgrup C1 d'administració general i especial, un tribunal per a totes les places del subgrup C2 d'administració general i especial i un tribunal per a totes les places del grup AP d'administració general i especial, d'acord amb els criteris següents:

 -Han d'estar constituïts, com a mínim, per cinc membres titulars, i el mateix nombre de suplents. En el cas que resulti impossible la constitució dels tribunals qualificadors amb cinc membres titulars i cinc suplents per la manca de funcionaris de carrera, es podran constituir amb un president i dos vocals, un dels quals ha de fer les funcions de secretari, i el mateix nombre de suplents.

-El president o presidenta, i els vocals, un dels quals actuarà com a secretari o secretària, han de ser nomenats pel conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública entre el personal funcionari de carrera de les entitats locals amb les quals el Consell de Mallorca ha signat conveni o entre el personal funcionari de carrera del Consell de Mallorca o dels seus organismes autònoms.

-La composició s'ha d'ajustar, llevat de raons fundades i objectives, degudament motivades, al criteri de paritat entre homes i dones, amb capacitació, competència i preparació adequades. Es considera que hi ha una representació equilibrada quan en els òrgans de més de quatre membres cada sexe està representat almenys en un 40 %; en la resta, quan els dos sexes estiguin representats.

-Tots els membres dels tribunals han de posseir una titulació acadèmica d'igual o superior nivell que l'exigit als aspirants per a l'ingrés. Per als tribunals qualificadors d'administració especial al manco un dels membres ha de posseir una titulació corresponent a alguna de les àrees de coneixement de les especialitats que es convoquen.

4. De conformitat amb l'apartat 1 de l'article 13 del Decret 27/1994, el nomenament dels membres dels tribunals s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu Electrònica del Consell de Mallorca un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grup AP derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloseta, Manacor, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica i en el tauler d'edictes electrònic del Consell Insular de Mallorca.

3. Notificar aquesta Resolució a les persones nomenades, fent-los saber que la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions constitueix un deure del personal funcionari.

Interposició de recursos

Contra aquest acte de tràmit, no hi escau cap recurs administratiu, tot i que la persona interessada pot al·legar la seva oposició per a la seva consideració en la resolució que posi fi al procediment. No obstant això, si s'estima que concorre alguna de les circumstàncies assenyalades a l'article 112.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, cap interposar el recurs administratiu que procedeixi, fonamentat en qualsevol dels motius de nul·litat o anul·labilitat previstos legalment

 

Palma, a data de la signatura electrònica (25 de maig de 2023)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Josep Lluís Colom Martínez (per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)

 

 

ANNEX

Subgrup A1. Tribunal Qualificador per a les places de les escales d'administració general i especial

President:

Titular: Catalina María Rotger Fullana

Suplent: Joan Obrador Esteva

 

Vocals:

Titular: Carolina Horrach Mora

Suplent: Antoni Sastre Oliver

Titular: Carmen Álvarez Gama

Suplent: Antoni Payeras Beltrán

Titular: Patricia Moreno Romero

Suplent: Javier Rodríguez Abril

Titular: Antoni Juan Llobera Luis

Suplent: Francesc Xavier Mulet Traserra

 

Subgrup A2. Tribunal Qualificador per a les places de les escales d'administració especial

President:

Titular: Carlos Mena Ribas

Suplent: Margalida Jaume Boyeras

Vocals:

Titular: Catalina Pons Bestard

Suplent: Margarita La Calle Pons-Estel

Titular: Miquel Batle Vallori

Suplent: Maria Serra Petro

Titular: Joan Cladera Serra

Suplent: Emília Collado Capó

Titular: Llorenç Reus Riera

Suplent: Margalida Llabrés Abrines

 

Subgrup C1. Tribunal Qualificador per a les places de les escales d'administració general i especial

President:

Titular: María Pilar Castor Binimelis

Suplent: María Massanet Gili

 

Vocals:

Titular: Laura Mingorance Rosa

Suplent: María del Mar Martorell Rico

Titular: Catalina Serra Socías

Suplent: Catalina Celià Crespí

Titular: Miquel Vidal Artigues

Suplent: Magdalena Torres Carreras

Titular: Miquel Andreu Román

Suplent: Maria Marí Ignasi

 

Grup C2. Tribunal Qualificador per a les places de les escales d'administració general i especial

President:

Titular: Jaume Pericás Franco

Suplent: Magdalena Llinás Català

 

Vocals:

Titular: María Pujol Rocafort

Suplent: Monserrat Meneses Capellán

Titular: Manuel Rodríguez Barceló

Suplent: Maria Magdalena Comas Manzano

Titular: María Cinta Moyà Velasco

Suplent: Magdalena Ferrer Moll

Titular: María Frontera Carbonell

Suplent: Antònia Capllonch Tomás

 

Grup AP. Tribunal Qualificador per a les places de les escales d'administració general i especial

President:

Titular: Alicia Morales Rosselló

Suplent: Margalida Mateu Bestard

 

Vocals:

Titular: Inés Murillo Miralles

Suplent: Antonia Ramis Oliver

Titular: Antonia Sans Horrach

Suplent: Francisca Lourdes Company Vidal

Titular: Catalina Abrines Abrines

Suplent: Aurora Seguí Mas

Titular: Joana Maria Fiol Ferragut

Suplent: Alfredo Rodríguez Rodríguez”

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (25 de maig de 2023)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Josep Lluís Colom Martínez