Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 334746
Acord del Consell Rector de l’Institut Menorquí d’Estudis de data 29 de març de 2023, relatiu a la renúncia d’un ajut d’investigació de l’Institut Menorquí d’Estudis 2022 i nova adjudicació de l’ajut (exp. 2022-I0015-000034)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que en el darrer Consell Científic de l'IME, de data 22 de març de 2023, es va acordar acceptar la renúncia per part de RAQUEL ARANDA TABUEÑA, d'un ajut concedit a la convocatòria d'ajuts a la investigació de l'IME 2022, relatiu al projecte: “Bienes confiscados durante el franquismo en Menorca. Una etnografia sobre el cambio social tres el expolio”, aprovada entre d'altres, per acord del Consell Rector de l'IME de data 27 d'octubre de 2022 i publicat al BOIB núm. 150 de data 19 de novembre de 2022.

Atès que al punt 9.12 de les bases de la convocatòria d'ajuts a la investigació de l'IME es contempla que en el supòsit que algun beneficiari renunciés a l'ajut, el Consell Rector podrà acordar-ne la concessió al sol·licitant següent per ordre de puntuació sense necessitat d'aprovar una nova convocatòria.

El Consell Rector, a proposta de la coordinadora científica de l'IME, acorda:

PRIMER. Acceptar la renúncia d'una ajut a la investigació concedit a la convocatòria 2022 corresponent a RAQUEL ARANDA TABUEÑA i al projecte: : “Bienes confiscados durante el franquismo en Menorca. Una etnografia sobre el cambio social tres el expolio”, per acord del Consell Rector de l'IME de data 27 d'octubre de 2022 i publicat al BOIB núm. 150 de data 19 de novembre de 2022.

SEGON. Concedir l'ajut al següent sol·licitant per ordre de puntuació de l'aprovació del Consell Rector de data 27 d'octubre de 2022, resultant el següent:

Autora: ANGELA OROSA QUEIJO

Pressupost inicial: 4.490 €

Pressupost aprovat: 4.458,96 €

Projecte: Los dólmenes durante el Bronce Antiguo (2100-1600 ANE): comportamiento funerario y monumentalidad en el paisaje prehistórico de Menorca.

Termini lliurament: desembre 2024  Bestreta: 30%

TERCER. Publicar al BOIB l'edicte corresponent.

Contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar els recursos següents:

  • En el termini d'un mes a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant aquest Consell Rector. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no s'hagués notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des que s'hagués interposat. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat Contenciós Administratiu de Palma.
  • En el termini de dos mesos a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma sempre que no s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas s'hauria d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

(Signat electrònicament: 15 de maig de 2023) El president (BOIB núm. 97 de 16.07.2019) Miquel Àngel Maria Ballester