Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 331066
Extracte de la resolució de la presidència de l’Imas de 17 de maig de 2023 per a l’aprovació de la convocatòria d'ajudes econòmiques per a entitats que duen a terme activitats de suport als serveis socials d'atenció primària i activitats de suport per a persones en situació d'exclusió social amb problemes afegits de salut per a l'any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet del qual es pot consultar a la base de dades Nacional de subvencions .

Primer. Objecte i finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria és fixar els criteris i el procediment de les ajudes econòmiques adreçades a:

  • Entitats que fan activitats de suport als Serveis Socials d'Atenció Primària

  • Entitats que fan activitats de suport per a persones en situació d'exclusió social amb problemes afegits de salut.

Segon. Beneficiaris

Aquesta convocatòria va dirigida a entitats que realitzin des de la iniciativa privada no lucrativa, sent entitats que treballen, des de la vessant dels serveis socials, amb les persones en situació d'exclusió social amb problemàtiques de salut a les quals l'IMAS no pot donar cobertura i que no pertanyen a la Xarxa d'inserció Social de Mallorca i que no tenguin cap tipus de contracte de serveis amb l'administració per a la realització de dita/tes activitat/s.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions de el Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017, modificada per Acord de Ple de Consell de Mallorca de data 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96 de 4 d'agost de 2018).

Quart. Quantia

L'import màxim que es destina a aquesta convocatòria és de QUATRE-CENTS CINQUANTA MIL EUROS (450.000,00 €).

L'import de 360.000€ amb càrrec de la partida pressupostària 30.23152.48000 del vigent pressupost de l'IMAS i l'import de 90.000€ amb càrrec al pressupost de l'IMAS de 2024, quedant la despesa per a l'any 2024 condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient.

Cinquè. Termini per a presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de quinze dies hàbils, comptadors a partir del següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, fet pel qual, d'acord amb l'article 30.2 de la Llei 39/15, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'exclouen del còmput els dissabtes, els diumenges i els declarats festius.

Si el darrer dia del termini fos inhàbil, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

Sisè. Altres dades d'interès

Les instàncies s'han de dirigir a la Presidència de l'IMAS i atès que els beneficiaris de les ajudes són persones jurídiques i, per tant, subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l'Administració, d'acord amb l'establert per l'art. 14.2 de de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques la presentació de sol·licituds s'ha de fer a través del Registre electrònic de l'IMAS https://imas.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=12092 o des del tràmit habilitat a tal efecte a la seu electrònica del Consell de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/fitxa?key=119307

 

Les entitats interessades hauran d'emplenar els models de sol·licitud d'aquesta convocatòria que estan disponibles a la seu electrònica de l'IMAS https://seu.conselldemallorca.net/web/seu/cercador-de-procediments.

 

Palma, 17 de maig de 2023

La presidenta de l'IMAS Sofia Alonso Bigler