Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 327674
Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, per la qual s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el 4t pagament i la denegació de beques formatives de la convocatòria informativa dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys en situació d’atur, que siguin alumnes d’especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació subvencionades pel SOIB, per al període 2021-2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), de 03 d'agost de 2021, es va aprovar la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys i les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur, que siguin alumnes d'especialitats formatives finançades pel SOIB, per al període 2021-2022 (BOIB núm. 109, de 17 d'agost de 2021).

2. El punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada assenyala que aquestes beques estan adreçades a les persones majors de 30 anys, que estiguin inscrites com a demandants d'ocupació desocupades al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació com a mínim 4 mesos en els darrers 6 immediatament anteriors a l'inici de l'acció formativa.

3. Les persones beneficiàries que consten en l'annex I i annex II d'aquesta resolució han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'Administració de l'Estat.

Així mateix, en aquells expedients en els que l'import de la subvenció supera els 3.000,00.-€ s'ha comprovat que les persones beneficiàries estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'Administració de l'Estat.

4. S'ha comprovat que les persones beneficiàries que consten a l'annex I i II estan al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i que compleixen les obligacions que consten en el punt 5 de l'annex de la Resolució de la convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

5. S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex III d'aquesta Resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen.

6. En data 6 de març de 2023, El cap del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1, amb el vistiplau de la cap del Departament de gestió administrativa i jurídica, va emetre un informe sobre la primera proposta de resolució de concessió i la denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

7. El dia 8 de març de 2023, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre la 4ª proposta de resolució de concessió i denegació de subvencions en concepte de beques dirigides a persones treballadores desocupades majors de 30 anys en situació d'atur que siguin alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació subvencionades pel SOIB per al període 2021-2022, en la qual se'ls concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients.

8. D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, la proposta de resolució es va notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 13 al 24 de març de 2023 (ambdós inclosos).

9. Hi ha crèdit adequat i suficient amb càrrec a les partides pressupostàries 76101 322D11 48000 00 23020, i 76101 322D11 48000 00 23111 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

10. En data 16 de març de 2023, amb número de registre d'entrada GOIBE187261/2023 s'ha rebut escrit d'al·legacions del senyor Martín Alejandro García, amb NIE ****8577*en el que assenyala: «El año pasado realicé un curso en Global Centre d'Estudis de la ciudad de Manacor. Eran 5 módulos, el 539/22,540/22,541/22,542/22 y 543/22 CPD110/22, con número de expediente BAM2177/21-22, de los cuales me reconocen el 541/22 y el 542/22 y me deniegan (adjunto hoja) el 539/22 y el 540/22 por haber estado inscrito en el SOIB o en otro servicio público del sistema nacional de empleo como demandante de empleo desempleado durante al menos cuatro meses en los últimos seis inmediatamente anteriores al día de la incorporación de la acción formativa, lo cual no es verdad ya que estoy inscrito de manera ininterrumpida desde el 12 de febrero de 2021, datos obtenidos desde su propia página web (adjunto informe) y el 543/22 no me figura que es el de las prácticas y yo las realicé y presenté toda la documentación en tiempo y forma.

Entiendo que todos podemos cometer errores y por lo tanto les ruego que revisen mi caso y le den una pronta solución ya que como parado este dinero me es más que necesario y he cumplido con todos los requisitos para poder cobrarlo»

S'ha comprovat que a la 4ª proposta de resolució se li va denegar la sol·licitud d'ajut en relació al mòdul 539/22 i 540/22 i el motiu de denegació va ésser: «No haver estat inscrit en el SOIB o en un altre servei públic del sistema nacional d'ocupació com a demandant d'ocupació desocupada durant almenys quatre mesos en els darreres sis immediatament anteriors al día de la incorporació de l'acció formativa.»

S'ha consultat el document relatiu a l'Historial de la Situació Administrativa del senyor Martín Alejandro García on hi consten les diferents situacions administratives (alta, suspensió i baixa), que s'han anat generant, en la que comprovam que des del 12 de febrer de 2021 figura com a demandant d'ocupació, per tant i tenint en compte les dates assenyalades, el senyor Martín Alejandro García si complia amb el requisit exigit al punt 5.1.d de la convocatòria 2021-2022 en relació als mòdul 539/22 i 540/22, motiu pel qual s'estimen les al·legacions i es concedeix la beca sol·licitada. En relació al mòdul de pràctiques, s'informa al senyor García que s'està tramitant i es resoldrà a propera resolució.

11. En data 14 de març de 2023, amb número de registre d'entrada GOIBE180533/2023, s'ha rebut escrit d'al·legacions de la senyora Francisca Monserrat Adrover, amb DNI ****4178* en el que assenyala que se li ha notificat la sol·licitud de beca per a majors de 30 anys amb número de mòdul 24/21, CD152/21 no se li concedeix perquè no estava inscrita com a demandant d'ocupació. Al·lega « Que m'han denegat una beca amb la justificació que no estava inscrita al SOIB com a demandant d'ocupació durant almenys quatre mesos lo qual és fals com poden comprovar estava d'alta» y sol·licita: «Que se me concedesqui la beca d'èxit denegada.

S'ha comprovat que a la 4ª proposta de resolució se li va denegar la sol·licitud d'ajut en relació al mòdul 24/21 i el motiu de denegació va ésser: «No haver estat inscrita en el SOIB o en un altre servei públic del sistema nacional d'ocupació com a demandant d'ocupació desocupat durant almenys quatre mesos en els darrers sis immediatament anteriors al dia de la incorporació a cada acció formativa.»».

S'ha consultat el document relatiu a l'Historial de la Situació Administrativa de la senyora Francisca Monserrat Adrover on hi consten les diferents situacions administratives (alta, suspensió i baixa), que s'han anat generant, i del que s'ha obtingut la informació següent:

- El mòdul 24/21 es va iniciar el 19/11/2021, per tant els sis mesos anteriors començaven el 19/05/21 i ens trobam que duran aquest temps va estar d'alta com a demandant d'ocupació del 15/04/21 ininterrompudament fins a l'inici del mòdul del qual sol·licita la beca.

En conseqüència i tenint en compte les dates assenyalades, la senyora Francisca Monserrat Adrover sÍ complia amb el requisit exigit al punt 5.1.d de la convocatòria 2021-2022 en relació al mòdul 24/21, motiu pel qual s'estimen les al·legacions i es concedeix la beca sol·licitada.

12. En data 16 de març de 2023, amb número de registre d'entrada GOIBE187055/2023, s'ha rebut escrit d'al·legacions de la senyora Maria Immaculada Payeras Balle, amb DNI ****1922* en el que assenyala: Que tras la publicación de la 4ª propuesta de resolución de subvenciones en concepto de becas de la convocatoria dirigida a personas trabajadoras desempleadas mayores de 30 años en situación de desempleo que sean alumnos de especialidades formativas de formación profesional para la ocupación subvencionadas por el SOIB, para el período 2021-2022.

Que el punto primero del Anexo de la Resolución de la citada convocatoria indica que estas becas están dirigidas a personas mayores de 30 años, que hayan estado inscritas como demandantes de empleo en el SOIB u otro servicio público del Sistema Nacional de Empleo como mínimo 4 meses en los últimos 6 inmediatamente anteriores al día de incorporación a cada acción formativa.

Que se me ha denegado la concesión de la beca por no estar inscrito como demandante de empleo desocupado en el Servicio de Ocupación de las Illes Balears.

Sol·licita: «Que sea revisada mi solicitud de beca atendiendo al hecho de la negación en la que se indica no estar inscrito como demandante de empleo desocupado en el Servicio de Ocupación de las Illes Balears, hecho erróneo ya que según documentación adjunta podrán comprobar que si lo estaba en los últimos 4 meses anteriores al curso(si bien hubo un contrato laboral durante 15 días en el mes de noviembre, la cual cosa no desobedece el hecho de estar inscrita durante dicho mes) y también podrán comprobar que finalice mi relación laboral con la empresa en la que trabajaba como fija discontinua el día 02 de febrero de 2022. Por lo que estaba inscrita como demandante de empleo desde el 03/11/2021.

Adjunto al escrito:

  • Vida laboral
  • Informe de períodos de inscripción al soib.
  • Carta extinción contrato.

Una vegada revisat l'expedient, s'ha comprovat que entre els documents aportats hi consta la carta d'extinció del contracte, que segons consta a l'informe de vida laboral era en situació de fixe discontinua, amb data de 3 de febrer de 2022, per la qual cosa al dia d'inici de les diferents accions formatives, la senyora Immaculada Payeras Balle, no complia amb el requisit exigit al punt 5.1.d de la convocatòria 2021-2022 en relació als mòduls 1273/21,1274/21,1275/21 i 1276/21, motiu pel qual es desestimen les al·legacions presentades per la senyora Immaculada Payeras Balle.

13. En data 15 de març de 2023, amb número de registre d'entrada GOIBE7185064/2023, s'ha rebut escrit d'al·legacions de la senyora Cristina Pérez Olivo amb DNI ****9534* en la que exposa: Que cuando estaba haciendo el módulo del curso 526/21 correspondiente a prácticas de empresas, si estaba inscrita como demandante de empleo.

Sol·licita: Que sea revisado. Adjunto documento donde se ve que sí estaba de alta.

S'ha comprovat que a la 1ª proposta de resolució se li va denegar la sol·licitud d'ajut en relació als mòduls 526/21, i el motiu de denegació va ésser: «No haver estat inscrit en el SOIB o en un altre servei públic del sistema nacional d'ocupació com a demandant d'ocupació desocupat durant almenys quatre mesos en els darrers sis immediatament anteriors al dia de la incorporació a cada acció formativa.»

S'ha consultat el document relatiu a l'Historial de la Situació Administrativa de la senyora Cristina Pérez Olivo on hi consten les diferents situacions administratives (alta, suspensió i baixa), que s'han anat generant, i del que s'ha obtingut la informació següent:

- El mòdul 526/21 es va dur a terme entre 01/06/22 i 04/07/22 i la senyora Cristina Pérez Olivo estava inscrita des del dia 17/01/2022 amb canvi a suspensió per assistència a cursos, per tant el dia de l'inici del curs portava d'alta 134 dies.

En conseqüència i tenint en compte les dates assenyalades, la senyora Cristina Pérez Olivo si complia amb el requisit exigit al punt 5.1.d de la convocatòria 2021-2022 en relació al mòdul 526/21, motiu pel qual s'estimen les al·legacions i es concedeix la beca sol·licitada.

14. En data 27 de març de 2023, amb número de registre d'entrada GOIBE211098/2023, presentat el 24 de març al registre electrònic REGAGE23e00019548892, s'ha rebut escrit d'al·legacions de la senyora Maria del Carmen Moya Heredero, amb DNI ****2412* en el que assenyala: « Maria del Carmen Moya Heredero con DNI 43182412G y a efectos de interesada, formulo alegaciones sobre la cuarta propuesta de resolución relativa a la concesión y denegación de subvenciones en concepto de becas dirigida a personas trabajadoras desempleadas mayores de 30 años en situación de paro para el periodo 2021-22. Consto como beneficiaria de la acción formativa númeor 666/22 con númeor de orden CPD 131/22, pero NO consto ni como beneficiaria ni excluida respecto a la acción formativa númeor 665/22 con número de orden CPD131/22 en el centro KAICEN FORMACIÓN cumpliendo los requisitos requeridos en la misma y habiendo presentado la solicitud de ayuda el pasado 1 de junio de 2022.

Sol·licita: Solicito comprobación de mi solicitud sobre la acción formativa número 665/22 con número de orden CPD131/22 por todo lo expuesto, así como subsanación de resolución con mi inclusión ya sea como beneficiaria o bien excluida con la exposición de motivos correspondiente.

S'ha comprovat que a la 4ª proposta de resolució se li ha concedit la beca en relació al mòdul 666/22, i per error no es va reflexar a l'annex III el mòdul 665/22 al llistat de beques denegades per no complir amb el requisit exigit al punt 5.1.d) de la convocatòria 2021-2022 en relació al mòdul 665/22: «Haver estat inscrit en el SOIB o en un altre servei públic del sistema nacional d'ocupació com a demandant d'ocupació desocupat durant almenys quatre mesos en els darrers sis immediatament anteriors al dia de la incorporació a cada acció formativa.»

S'ha revisat l'historial de situacions administratives de la senyora M. Carmen Moya Heredero del que s'ha obtingut la informació següent:

- El mòdul 665/22 es va iniciar el 14/03/2022, per tant el sis mesos immediatament anteriors a l'inici de l'acció formativa començaven a comptar el 14/09/2021. La senyora Moya es va inscriure com a demandant d'ocupació el dia 7 de desembre de 2021 i havia estat de baixa com a demandant d'ocupació des de l'1 de setembre de 2021 fins el 6 de desembre. En el recompte de dies entre el 7 de desembre i el 13 de març, la suma és de 96 dies com a demandant d'ocupació, per la qual cosa al dia d'inici de l'acció formativa, la senyora M. Carmen Moyá Heredero, no complia amb el requisit exigit al punt 5.1.d de la convocatòria 2021-2022 en relació al mòdul 665/22, motiu pel qual no es pot resoldre favorablement.

15. En data 23 de març de 2023, amb número de registre d'entrada GOIBE203250/2023, s'ha rebut escrit d'al·legacions de la senyora Verónica Lacomba López, amb DNI ****0609* en el que assenyala: « yo, Verónica Lacomba López, con DNI 43170609T, declaro mi oposición a la 4ª resolución de la concesión de becas de éxito para mayores de 30 años que hayan realizado un curso del SOIB, en la que se expone:

  • El motivo de la denegación de dicha beca ha sido: no haber estado inscrita en el SOIB o en otro servicio público del sistema nacional de empleo como demandante de empleo desempleado durante al menos cuatro meses de los últimos seis inmediatamente anteriores al día de la incorporación de la acción formativa, según se especifica en dicha 4ª resolución y se adjunta a continuación:

Reafirmo que cumplo dicho requisito y por ello acompaño está alegación con documentos que la corroboren como:

  1. Todas las tarjetas de demanda de empleo, ya sea por renovación o por alta, que pueden confirmar las fechas de haber estado inscrita en el SOIB como demandante de empleo dentro del periodo establecido de 6 meses anteriores al día de la incorporación de la acción formativa.
  2. Asimismo, también incorporo calendario de esos 6 meses que demuestran que el cómputo total de días que he permanecido en situación de alta o inscrita han sido de 123 días, superando así los 120 días (4 meses) requeridos para la obtención de esta beca.

Sol·licita: Ruego tomen en consideración lo que se alega en estos documentos aportados en le plazo establecido para ello y se modifique la resolución, en mi caso, dictaminada.

S'ha comprovat que a la 4ª proposta de resolució se li va denegar la sol·licitud d'ajut en relació al mòdul 462/22, i el motiu de denegació va ésser: «No haver estat inscrit en el SOIB o en un altre servei públic del sistema nacional d'ocupació com a demandant d'ocupació desocupat durant almenys quatre mesos en els darrers sis immediatament anteriors al dia de la incorporació a cada acció formativa.»

S'ha consultat el document relatiu a l'Historial de la Situació Administrativa de la senyora Verónica Lacomba López on hi consten les diferents situacions administratives (alta, suspensió i baixa), que s'han anat generant, i del que s'ha obtingut la informació següent:

- El mòdul 452/22 es va iniciar el dia 07/03/22 i la senyora Verónica Lacomba López estava inscrita des del dia 09/02/2022 amb canvi a suspensió per assistència a cursos dia 07/03/2022, per tant el dia de l'inici del curs portava d'alta 25 dies. Per altra part, té un còdig 071 que es correspon amb una baixa per no renovació de la demanda de data 13/12/2021.

En conseqüència i tenint en compte les dates assenyalades, la senyora Verónica Lacomba López no complia amb el requisit exigit al punt 5.1.d de la convocatòria 2021-2022 en relació al mòdul 24/21, motiu pel qual es desestimen les al·legacions presentades.

16. A dia d'avui no s'han presentat més al·legacions. En el cas que se'n rebin amb posterioritat a la data de signatura de la present Resolució, es contestaran individualment.

Fonaments de dret

1. La Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys i a les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur, que siguin alumnes d'especialitats formatives finançades pel SOIB, per al període 2021-2022 .

2. L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, d'aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per complir els seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3. D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, d'aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d' Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE núm. 276, de 18 de novembre).

5. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6. L'Ordre TMS/368/2019, de 28 de març, (BOE núm. 78, d'1 d'abril) per la qual es desplega la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el sistema de formació professional per a l'ocupació en l'àmbit laboral (BOE núm. 217, de 10 de setembre), en relació amb l'oferta formativa de les administracions competents i el seu finançament, i estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al seu finançament.

7. La concessió d'aquestes beques i ajuts s'ha de fer de manera directa segons el procediment que estableix el Reial decret 357/2006, de 24 de març, pel qual es regula la concessió directa de determinades subvencions en els àmbits de l'ocupació i de la formació professional ocupacional, prèvia sol·licitud de l'alumne o alumna, atès el que disposa l'article 23 de l'Ordre TMS/368/2019, de 28 de març, en concordança amb l'article 6.5.d) de la Llei 30/2015.

8. D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

9. L'article 1.1 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, d'aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d' Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) defineix al Servei d'Ocupació de les Illes Balears com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10. D'acord amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears,

pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021), el SOIB està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per un import global 158.522,00 € a favor de les persones que consten als annex I i II d'aquesta resolució, en concepte de beca per assistència amb aprofitament d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació subvencionades pel SOIB que s'executin en el període 2020-2021.

L'import total de la beca que correspon a cada persona beneficiària és de 13 € per dia d'assistència diària completa finançat amb fons procedents de la Conferència Sectorial del Sistema de Qualificacions i Formació Professional o de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes laborals segons es tracti d'accions formatives conduents a certificats de professionalitat o no conduents a certificats de professionalitat, respectivament.

2. Autoritzar i disposar la despesa per un import global de 142.675.00-€ a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 23111 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

2. Autoritzar i disposar la despesa per un import global de 15.847.00-€ a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex II d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 23020 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

3. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per un import global de 142.675.00-€ a favor de les persones beneficiàries que consten en els annex I d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 23111 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

3. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per un import global de 15.847,00 € a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex II d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària , i 76101 322D11 48000 00 23020 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

4. Denegar la concessió de subvencions en concepte de beca per assistència a les persones que consten en l'annex III d'aquesta Resolució.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciós-Administratius en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 18 d' abril 2023

El director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou Garcias Per delegació de competències del president del SOIB (Resolució de 9 de juliol 2019, BOIB núm. 94, d'11de juliol)

Documents adjunts