Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 325459
Resolució de la directora general de Política Lingüística de 12 de maig de 2023 per la qual es modifica la composició dels tribunals de les proves de maig de 2023 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Decret 21/2019, de 15 de març, d'avaluació i certificació de coneixements de llengua catalana (BOIB núm. 35, de 16 de març), s'hi preveuen, en especial en els articles 6, 7, 8 i 14, la convocatòria de les proves, els requisits per inscriure-s'hi, l'estructura i els continguts de les proves, i la constitució dels tribunals avaluadors.

D'altra banda, el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 21, de 15 de febrer), atribueix a la Direcció General de Política Lingüística, entre altres competències, la certificació dels coneixements de llengua catalana de la població adulta fora de l'ensenyament reglat mitjançant l'organització i la gestió de proves.

Mitjançant la Resolució de la directora general de Política Lingüística de 17 de març de 2023 (BOIB núm. 36, de 21 de març), es van convocar les proves de maig de 2023 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana. En l'annex 2 d'aquesta Resolució s'estableix la composició dels tribunals de les proves, en el qual s'ha observat el següent:

  • La vocal tercera del Tribunal del nivell A2 ha deixat de trobar-se en una de les situacions requerides per formar part d'un tribunal, les quals s'estableixen en l'article 10 del Decret 21/2019, per la qual cosa s'ha de nomenar una altra persona.
  • La vocal segona del Tribunal del nivell B1 ha deixat de trobar-se en una de les situacions requerides per formar part d'un tribunal, les quals s'estableixen en l'article 10 del Decret 21/2019, per la qual cosa s'ha de nomenar una altra persona.
  • La persona proposada per ser la vocal segona del Tribunal del nivell B1 també n'és vocal tercera suplent, per la qual cosa s'ha de nomenar una altra persona com a suplent.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Modificar l'annex 2 de la Resolució de la directora general de Política Lingüística de 17 de març de 2023 per la qual es convoquen les proves de maig de 2023 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana, en els termes següents:

  • En el Tribunal de nivell A2, nomenar la senyora Antònia Serra Bennàssar en substitució de la senyora Carina Llufriu Esteva com a vocal tercera titular.
  • En el Tribunal de nivell B1, nomenar la senyora Antònia Serra Bennàssar en substitució de la senyora Carina Llufriu Esteva com a vocal segona titular.
  • En el Tribunal de nivell B1, nomenar la senyora Irene Calafat Picornell en substitució de la senyora Antònia Serra Bennàssar com a vocal segona suplen

Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

(Signat electrònicament: 12 de maig de 2023)

La directora general de Política Lingüística Beatriu Defior Barcons