Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 325370
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública, per la qual es modifica la designació dels membres de la Comissió d’Homologacions i Convalidacions de l’Escola Balear d’Administració Pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública ha formulat la proposta de resolució següent:

Antecedents

1. L'article 18 del Decret 191/1996,de 25 d'octubre, pel qual es regulen les condicions generals de les activitats formatives dirigides al personal al servei de l'administració de la comunitat autònoma que organitza la conselleria de la funció pública i interior, preveu la constitució d'una Comissió d'Homologacions i Convalidacions, que decidirà sobre les característiques i condicions (generals i específiques) d'homologació de cursos realitzats per institucions docents alienes a l'IBAP i que vulguin ser considerats per les valoracions pròpies de l'IBAP.

2. En virtut de l'article 4 de l'Ordre del conseller d'Interior, de 20 de juliol de 2001, per la qual s'estableix el procés d'homologació, a través de l'IBAP, de les accions formatives duites a terme pel personal de la CAIB, l'estudi de les peticions d'homologació i l'emissió de l'informe corresponent l'ha d'emetre la comissió que amb aquesta finalitat té creada l'IBAP en la Resolució del conseller d'Interior, de 12 de juny de 2000. En cas de petició d'homologació d'una acció formativa organitzada per la Universitat de les Illes Balears, s'incorporarà a la Comissió un funcionari de la Direcció General d'Universitat, qui serà nomenat pel director general d'aquesta.

3. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'EBAP, recull com a funció de l'EBAP, a l'article 5.17, l'homologació de la formació realitzada en totes les matèries de competència pròpia per qualsevol institució pública o privada externes a l'EBAP.

4. Davant l'evolució normativa, mitjançant Resolució de 13 de març de 2023 es determina la necessitat d'establir una nova composició de la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública (BOIB núm. 36, de 21 de març de 2023).

5. La Resolució esmentada al punt anterior va quedar sense efecte en virtut de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual es modifica la composició de la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública (BOIB núm. 58, de 6 de maig de 2023).

Fonaments de dret

1. El Decret 191/1996,de 25 d'octubre, pel qual es regulen les condicions generals de les activitats formatives dirigides al personal al servei de l'administració de la comunitat autònoma que organitza la conselleria de la funció pública i interior.

2. L'Ordre del conseller d'Interior, de 20 de juliol de 2001, per la qual s'estableix el procés d'homologació, a través de l'IBAP, de les accions formatives duites a terme pel personal de la CAIB (BOIB núm. 90, de 28 de juliol).

3. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'EBAP.

4. Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual es modifica la composició de la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública (BOIB núm. 58, de 6 de maig de 2023).

Proposta de resolució

Propòs a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat que dicti una Resolució en els termes següents:

1. Designar com a membres de la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública les persones següents:

 

Presidència:

  • Presidenta: María del Carmen Iglesias Manjón (Directora Gerenta de l'EBAP)
  • Vicepresident: Miguel Mascaró Artigues (Cap del Departament de Formació i Selecció de l'EBAP).

En representació de la Prefectura de Formació General i Sectorial (Prefectura I):

  • Vocal titular: Francisca Jiménez Chica (Cap d'Estudis de la Prefectura I).
  • Vocal suplent: Isabel Oliver Payeras (Cap del Servei d'Innovació de l'EBAP).

En representació de la Prefectura de Formació de Seguretat i Emergències (Prefectura IV):

  • Vocal titular: Francisco José Esteban Torres (Cap d'Estudis de la Prefectura IV)
  • Vocal suplent: Antonio Plata Buades (Cap del Servei de Formació de Seguretat i Emergències)

En representació del Servei de Règim Jurídic de l'EBAP:

  • Vocal titular: Marta Sureda Mora (cap del Servei de Règim Jurídic de l'EBAP)
  • Vocal suplent: Verónica Sánchez Martínez (cap de Secció del Servei de Règim Jurídic de l'EBAP)

Secretaria:

  • Secretari: Sebastiana Mestre Gómez (Tècnica en formació de la Prefectura I)
  • Suplent: Aina María Maymó Gaspar (Tècnica Gestió de Formació de la Prefectura IV)

2. Deixar sense efecte la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública, per la qual es designen els membres de la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública (BOIB núm. 43, de 6 d'abril de 2023).

3. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

 

Palma, a la data de la darrera signatura electrònica (9 de maig de 2023)

La directora gerent de l'EBAP María del Carmen Iglesias Manjón

Palma, a la data de la darrera signatura electrònica (11 de maig de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez