Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

FUNDACIÓ TURISME PALMA DE MALLORCA 365

Núm. 325222
Resolució de la vicepresidenta de la Comissió Executiva de la Fundació Turisme Palma 365, a proposta del tribunal qualificador (OPE 2022), d’aprovació de la llista definitiva amb ordre de classificació de les persones aspirants que han superat el procés selectiu del procés d’estabilització mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits per a cobrir una plaça de tècnic jurídic, personal laboral fix de la Fundació Turisme Palma 365, de l’adjudicació de la plaça de personal laboral fix de tècnic jurídic de la Fundació Turisme Palma 365 i de la creació de la borsa preferent de personal laboral temporal (Exp. AD 23 002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANTECEDENTS

I. La Comissió Executiva de la Fundació Turisme Palma de 365 (FTP365), en sessió ordinària de dia 20 de desembre de 2022 aprovà el següent acord:

1. Aprovar les bases i la convocatòria per a la cobertura d'una plaça de tècnic jurídic, en règim de personal laboral fix, pel sistema de concurs, que consta dins l'Oferta d'Ocupació Pública 2022 per a l'estabilització de personal laboral.

II. En data 27 de desembre es publicaren les bases i la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 168 de 27 de desembre) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www.palma.cat), en la secció d'Oferta Pública de Feina de la Fundació Turisme Palma 365, atorgant un termini de 20 dies hàbils partir de l'endemà del dia en què es publicà la convocatòria en el BOIB per presentar sol·licituds.

III. Una vegada finalitzat el termini previst en la base quinta de les bases de la convocatòria esmentada, d'acord amb la mateixa base, en data 8 de febrer de 2023 es va publicar la llista provisional de persones admeses i excloses d'aquest procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per a cobrir una plaça de tècnic jurídic, personal laboral fix de la Fundació Turisme Palma 365 i el nomenament dels membres del tribunal qualificador d'aquest procediment.

IV. Finalitzat el termini de 5 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la llista provisional de persones admeses i excloses en aquest procediment, per esmenar els defectes o adjuntar el document que sigui preceptiu, per resolució de la vicepresidenta de la Comissió Executiva de la Fundació Turisme Palma de 10 de març de 2023, es van aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses en el procés, amb indicació de les causes d'exclusió del procés esmentat. Aquesta resolució es publicà a la pàgina web de l'oferta pública de feina de la Fundació Turisme Palma 365 el 22 de març de 2023. En aquesta mateixa data, el tribunal qualificador publicà el llistat provisional de mèrits al·legats en el full d'autobaremació.

V. Una vegada finalitzat el termini previst en la base quinta d'aquesta convocatòria, 5 dies hàbils, perquè les persones aspirants esmenessin els defectes de la declaració responsable del full d'autobaremació, en data 13 d'abril de 2023, i sense haver-se presentat cap al·legació dins del termini atorgat per part dels aspirants, el tribunal qualificador acordà elevar a la vicepresidenta de la Comissió Executiva de la Fundació Turisme Palma 365, la llista de les persones aspirants amb la puntuació resultant definitiva de l'autobaremació  per tal que en dictès resolució d'aprovació de la llista informativa de l'ordre d'aspirants d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació.

VI. En data 17 d'abril de 2023, la vicepresidenta de la Comissió Executiva de la Fundació Turisme Palma 365 va dictar resolució per la qual s'aprovà, la llista informativa relativa a l'ordre dels aspirants d'acord amb les puntuacions resultants dels mèrits al·legats en les declaracions responsables d'autobaremació, requerir a les persones aspirants indicades a la resolució, perquè en el termini de 10 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la resolució a la secció d'Oferta Pública de Feina de la Fundació Turisme Palma 365 acreditessin els requisits i els mèrits al·legats en les declaracions responsables (sol·licitud de participació i full d'autobaremació) i publicar la resolució a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www.palma.cat), en la secció d'Oferta Pública de Feina de la Fundació Turisme Palma 365.

VII. Transcorregut el termini indicat de 10 dies hàbils per a que les persones aspirants requerides acreditin els mèrits al·legats en les declaracions responsables (sol·licitud de participació i full d'autobaremació), i qualificada la documentació aportada pels aspirants requerits per part del Tribunal Qualificador, el qual ha comprovat el compliment dels requisits i mèrits al·legats en les declaracions responsables, la vicepresidenta de la Comissió Executiva ha de dictar resolució per la qual s'aprova la llista definitiva amb ordre de classificació de les persones aspirants que han superat el procés selectiu, l'adjudicació de la plaça de personal laboral fix de tècnic jurídic de la Fundació Turisme Palma 365 a l'aspirant que ha obtingut la millor puntuació i que compleix amb els requisits necessaris i mèrits al·legats, el nomenament com a personal laboral fix de la Fundació Turisme Palma 365 i la creació d'una borsa preferent de personal laboral temporal. Aquesta resolució s'haurà de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'oferta pública d'ocupació de la Fundació Turisme Palma 365.

FONAMENTS DE DRET

  • Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

  • Llei 40/2015, d'1 d'octubre de 2015, del règim jurídic del sector públic.

  • Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

  • Estatuts de la Fundació Turisme Palma 365

  • Bases que regeixen la convocatòria per cobrir una plaça de tècnic jurídic, personal laboral fix de la Fundació Turisme Palma 365, pel sistema de concurs, que consta dins l'Oferta d'Ocupació Pública 2022 per a l'estabilització de personal temporal.

Per tot l'anterior

RESOLC

1. APROVAR la llista definitiva amb ordre de classificació de les persones aspirants que han superat el procés selectiu (Annex I).

2. ADJUDICAR la plaça de personal laboral fix de tècnic jurídic de la Fundació Turisme Palma 365 a l'aspirant que ha obtingut la millor puntuació i compleix amb els requisits necessaris i mèrits al·legats, Sra. Mónica Chércoles Rivero, DNI núm. 34758368D.

3. REQUERIR a la direcció de la Fundació Turisme Palma i a la Sra. Mónica Chércoles Rivero perquè en el termini de 3 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució en el BOIB, subscriguin el contracte de treball.

4. APROVAR la relació complementària d'aspirants situats a continuació de l'adjudicatari de la plaça, que conformen la borsa preferent de personal laboral temporal. (Annex II).

5. PUBLICAR la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www.palma.cat), en la secció d'Oferta Pública de Feina de la Fundació Turisme Palma 365.

Interposició de recursos.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la vicepresidenta de la Comissió Executiva, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, (signat electrònicament: 12 de maig de 2023)

La vicepresidenta de la Comissió Executiva de l'FTP365 Elena Navarro Duch

 

ANNEX I  LLISTA DEFINITIVA D'ORDRE DE CLASSIFICACIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU – PLAÇA TÈNIC/A JURÍDIC/A DE LA FUNDACIÓ TURISME PALMA 365

ORDRE

DNI

PUNTUACIÓ TOTAL

1

***5836**

94,2

2

***1184**

36,7

3

***0386**

36,6

4

***1140**

25,1

 

 

ANNEX II  BORSA PREFERENT DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL – PLAÇA TÈNIC/A JURÍDIC/A DE LA FUNDACIÓ TURISME PALMA 365

ORDRE

DNI

PUNTUACIÓ TOTAL

1

***1184**

36,7

2

***0386**

36,6

3

***1140**

25,1