Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 324298
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Afers Socials i Esports durant el primer quadrimestre de l’any 2023 i amb anterioritat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. En els BOIB núm. 132, de 25 de setembre de 2021, núm. 12, de 22 de gener de 2022, núm. 123 de 20 de setembre de 2022 i núm. 8, de 17 de gener de 2023, es varen publicar respectivament la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el segon i tercer quadrimestre de l'any 2021 i en el segon i tercer quadrimestre de l'any 2022. No obstant això, amb posterioritat han arribat convenis subscrits durant aquests períodes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2023 i amb anterioritat que no havien estat publicats (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

Palma, 15 de maig de 2023

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports en elprimer quadrimestre de l'any 2023 i amb anterioritat que no s'havien publicat:

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la secció insular de Menorca del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat de dia 29 de juliol de 2021.

- Addenda a l'Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials I Esports i l'Institut Balear de l'Habitatge amb relació a les condicions de gestió i ús de cinc habitatges de protecció pública ubicats a Mallorca i Menorca de dia 22 de setembre de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sa Pobla per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 1 de juny de 2022. 

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Inca per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 3 de novembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears per a la col·laboració del personal sanitari del Servei de Salut de les Illes Balears en el procediment de reconeixement i valoració del grau de discapacitat de dia 2 de març de 2023.

- Addenda de modificació i pròrroga del conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears sobre l'accés a les dades de caràcter personal per part dels professionals que desenvolupen la seva feina en els equips de valoració de la discapacitat i la dependència i sobre l'accés a les dades socials de discapacitat i dependència per part dels treballadors socials i del personal sanitari estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears , (inclosos metges i metgesses titulars APD, Assistència Pública Domiciliaria, integrats a equips d'atenció primària) de dia 31 de març de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i s'Ajuntament de Muro per a la reserva i l'ocupació de places d'estades di¨urnes per a gent gran en situació de dependència de dia 14 d'abril de 2023.